Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 січня 2024

Серґій

Інструктор з туризму, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ВПУ

Кухар
Середня спеціальна, з 1998 по 2001 (3 роки)

Знання і навички

Відеоспостереження Відповідальність Охорона підприємства Охорона приватних територій Стресостійкість Охорона обʼєктів ресторанного типу Урегулювання конфліктів Супровід цінних вантажів Рукопашний бій Охорона магазинів Впевненість Супровід інкасації

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Шукаю цікаву роботу з вільним графіком (вийшов заробив, не вийшов не заробив), не офіційно, зарплата готівкою! Бажано на свіжому повітрі або на власному авто. Біблія - закон, тому у суботу не працюю. Я не зможу працювати у встановлених рамках, тобто за чітким графіком, тому що це порушує свободу людини. Для мене головне не гроші, а робота у задоволення, та допомога тим хто її потребує. Сильна сторона: чесність, воля. Психологічної освіти не має, проте читаю людей як відкриту книгу і зможу допомогти майже у будь-якому питанні. Є авто і права категорій ВС газ, камаз. Голова і руки на місці, користуватись вмію. Пишу майже безпомилково, знаю добре дві мови. Навчаюсь швидко коли добре пояснюють. 40 років, але фізично на 29. Є досвід гри КВК, (патаму імєть отщєнь вісокій акью, польші тівіноста палов набіраль). Роботу військовим або в існуючих органах управління і влади не пропонувати, тому що це маячня і обманювати людей я не збираюсь, до того ж я не жадібний та не нахабний. Будівництво також не розглядаю, тому що це велика відповідальність і це мають виконувати профессіонали. Також не пропонуйте роботу яка будь яким чином пов'язана з деградацією та пригніченням людини (алко, тютюн, кредити, азарт, агресивне оточення тощо). Розумію що саморозвиток дуже важлива річ для людини. Алкоголь та інші яди не вживаю. Дуже люблю бути корисним людям і робити їх щасливішими. Негативне відношення до відвертого сатанизму і лгбт збоченців. Байдужий до ненависті, заздрощів, підлабузництва. Так як раніше вже не буде, тому написано чесно і відверто. Пропозицій багато але ви пишіть і я розгляну вашу також. Наглі, хитрі і жадібні роботодавці за росіськім кораблем. Слава Богу за Україну і справжніх відважних героїв!

Інші резюме цього кандидата

Кандидати за містами