Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 березня 2024 PRO

Євген

Інженер зв'язку

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер зв'язку

з 04.2023 по 02.2024 (10 місяців)
ДДУВС, Дніпро (Освіта, наука)

Інженер відділення зв’язку, обслуговування ВАТС Greenline 640.

Інженер зв'язку

з 09.2007 по 02.2021 (13 років 5 місяців)
ПП «Тікер», Дніпро (Телекомунікації, зв'язок)

З 2007 року до 02.2020 Інженер зв'язку ПП «Тікер».
Отримано ліцензію НКРЗ України на обслуговування телекомунікаційних мереж у м. Дніпро (Дніпропетровськ). Створення опорної мережі провайдера, важливих мережевих сервісів та служб провайдера, знання UserSide, ZABBIX. Адміністрування систем віртуалізації Proxmox, XenServer. Знання основних мережевих протоколів. Застосування та використання у мережі провайдера обладнання Mikrotik, HP, Cisco, BDcom, C-Data та інші. Використання BGP, OSPF, SNMP, NTP, LACP. З 2016 р. впровадження технології GEPON у мережі провайдера та її розгортання. Робота з ВОЛЗ (волоконно-оптичні лінії зв'язку), навички роботи зі зварювальними апаратами для ВОЛЗ, розрахунок оптичного бюджету в мережі PON та її побудова. Використання IP телефонії Asterisk, Бінотел. Робота та налаштування відеоспостереження з використанням ПЗ Інтелект, Трасир та відеореєстраторів DVR, NVR та HVR, а також IP відеокамер та HD-TVI.

Інженер зв'язку

з 12.1999 по 04.2010 (10 років 4 місяці)
ООО Маркет Групп, Дніпро (Телекомунікації, зв'язок)

З 1999-2010р працював інженером з експлуатації засобів електро зв'язку в ТОВ фТД «Маркет-Груп». Управління підрозділом зв'язку, укладання та ведення договорів з операторами зв'язку (Укртелеком, Вега-телеком та ін.) обслуговування ліній зв'язку та PRI, УПАТС «Panasonic», "Меридіан", "Самсунг", та інших міні-АТС, обслуговування СКС, створення корпоративної мережі передачі даних для віддалених офісів, розробка проектів з прокладання СКС (Структурована Кабельна Мережа) в офісах ТОВ «Логос», ТОВ ФТД «Маркет-Груп», ТЦ «Вавілон», готелі «Бартоломео» та «Цунамі». У 2006р. надруковано статтю у журналі «Світ зв'язку» №7 «Створення корпоративної мережі».

Електромонтер зв'язку

з 07.1993 по 12.1999 (6 років 5 місяців)
АО «ДТЗ» ( ДТЗ им. Ленина ), Дніпро (Телекомунікації, зв'язок)

З 1993-1995 років. прийнято на ДТП ім. Леніна електромонтером зв'язку 5-го розряду, обслуговування ліній зв'язку, диспетчерського обладнання зв'язку, міні-АТС. У 1994 р. переведений електромонтером зв'язку та радіофікації 6-го розряду.
З 1996-1999 років. прийнято на АТ «ДТЗ» електромонтером зв'язку 6-го розряду, обслуговування ліній зв'язку, диспетчерського обладнання зв'язку, УПАТС «Меридіан», міні-АТС «Panasonic», ремонт та обслуговування пульта центральної охорони заводу.

Освіта

ПВВКУС

Багатоканальний зв'язок, Полтава
Вища, з 1989 по 1993 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Користувач ПК Знання офісних програм HCL Notes Цифрова грамотність Документообіг Дія Поддержка сетевой инфраструктуры Знання технології GPON та GEPON Знання теоретичних основ мережі, розуміння моделі OSI

Рекомендації

Черечеча Руслан

Черечеча Руслан

Начальник IT департамента, ТОВ "Логос" готель Бартоломео

Контактні дані приховані

Інвалідність

Друга група.
Множинна мієлома

Додаткова інформація

Знання теоретичних основ мережі, розуміння моделі OSI, роботи основних мережевих протоколів та технологій IP, Ethernet, LACP, BGP, EIGRP, RIP, OSPF, DHCP. Досвід налаштування та супроводу мережного обладнання Cisco, Mikrotik, Ubiquiti, D-Link, HP, Dell. у корпоративних провідних та бездротових мережах. Досвід налаштування та роботи з системами моніторингу мережі ZABBIX. Системи віртуалізації Proxmox, vmware, xenserver.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: