Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 травня 2023 Файл

Ірина

Інженер з будівництва кошторисник

Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Куліба Ірина Юріївна

Телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail:

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Ціль: знайти постійну роботу, де можна використовувати особисті знання, вміння та навики, яка дає можливість розвиватись як спеціалісту.

Освіта: Вища

2000 – 2003 роки – Київський технікум радіоелектроніки
Спеціальність: “Економіка підприємства”
Кваліфікація: економіст

2003 – 2006 роки – Вищий навчальний заклад “Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна”
Спеціальність: “Економіка підприємства”
Кваліфікація: спеціаліст з економіки підприємства.

2006 – 2007 роки – Вищий навчальний заклад “Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна”
Спеціальність: “Фінанси”
Кваліфікація: спеціаліст з фінансів.

Досвід роботи:
Жовтень 2015 р по теперішній час - Приватне акціонерне товариство фірма "Фундамент", інженер з проектно-кошторисної роботи в службі Замовника, генпідрядника.
Посадові обов’язки: Підрахунок обсягів робіт по наданій проектній документації, складання кошторисної документації (зведений кошторисний розрахунок, договірна ціна) на виконання загальнобудівельних та оздоблювальних робіт в комерційному вигляді та в програмному комплексі АВК-5, підготовка договорів з замовником та субпідрядними організаціями, контроль строків, обсягів робіт та фінансування згідно договору, поточне листування по об`єкту, перевірка договірних цін та актів виконаних робіт субпідрядних організацій, підготовка актів виконаних робіт по наданим обсягам за звітний період форма КБ-2, КБ-3, підготовка та розрахунок тендерних пропозицій.

Серпень 2010 р – жовтень 2015 р – Публічне акціонерне товариство “Домобудівний комбінат № 3» ", інженер з проектно-кошторисної роботи.
Посадові обов’язки: Підрахунок обсягів робіт, виїзд на об’єкт для заміру, складання дефектного акту та кошторисів на виконання ремонтних, оздоблювальних та загальнобудівельних робіт; підготовка актів виконаних робіт по наданим обсягам за звітний період; підготовка комерційної частини тендерних пропозицій. Маю досвід ведення об’єкту, що фінансується з державного бюджету, та проведення кошторису через службу «Киевдержекспертиза».

Липень 2003р – серпень 2010 р – Відкрите акціонерне товариство “Український зональний Науково-дослідний і проектний інститут по цивільному будівництві” - ВАТ “КиївЗНДІЕП”, інженер проектно-кошторисного бюро.

Посадові обов’язки: Підрахунок обсягів робіт по наданій проектній документації, складання кошторисної документації (зведений кошторисний розрахунок, договірна ціна) на виконання загальнобудівельних та оздоблювальних робіт в комерційному вигляді та в програмному комплексі АВК-5.

Особисті якості:
Ініціативність, активність, відповідальність, відмінні комунікаційні здібності, швидкість в навчанні, наполегливість в досягненні мети, бажання розвиватися, відповідальність, чесність, працездатність, уміння працювати в команді.

Додаткова інформація:
Володіння ПК на рівні просунутого користувача: програми Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), Internet, АВК-5
Посвідчення водія кат. «В»

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: