Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 травня 2023 Файл

Дмитро

Головний бухгалтер

Вік:
49 років
Місто проживання:
Хоростків
Готовий працювати:
Теребовля, Тернопіль, Хоростків, Чортків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Левицький Дмитро Євгенович.
20 липня 1974 р., освіта вища економічна.
Проживаю: Тернопільська обл., м. Хоростків. тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи:
• 05/2018 по даний час – Фізична особа підприємець. КВЕД - 69.20 Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту, консультування з питань оподаткування.
• 08/2021 – 02/2023 головний бухгалтер на ПП «Перша Подільська Парова Броварня» с. Глібів, Чортківський р-н , Тернопільська обл. (Виробництво пива)
Обов'язки: повний контроль і управління фінансовими потоками. Впровадження і контроль за дотриманням фінансової дисципліни. Впровадження «з нуля» і супроводження управлінського обліку, в т.ч. розрахунок фактичної (економічної) собівартості продукції. Підготовка, формування і подання фінансово-економічної звітності керівництву. Крім того, ведення бухгалтерського обліку юридичної особи на загальній системі оподаткування (податкова, статистична звітність, офіційна бухгалтерія).
• 02/2015 – 01/2017 головний бухгалтер на ТОВ «БіоТехТрейд» та ТОВ «Українські Енергетичні системи», м. Тернопіль (Виробництво альтернативних видів палива, зокрема компонент моторного палива альтернативний (КМПА) на потужностях ДП «Зарубинський спиртовий завод», Збаразький р-н). Обов'язки: повний контроль і управління фінансовими потоками. Податкове планування та оптимізація. Впровадження і контроль за дотриманням фінансової дисципліни. Впровадження «з нуля» і супроводження управлінського обліку, в т.ч. розрахунок фактичної (економічної) собівартості продукції. Підготовка, формування і подання фінансово-економічної звітності керівництву (BS, PL, CF). Крім того, ведення бухгалтерського обліку юридичних осіб на загальній системі оподаткування (податкова, статистична звітність, офіційна бухгалтерія).
• 06/2011 – 12/2013 заступник генерального директора з економічних питань на ТОВ «Хоростківський Цукровий завод» (Виробництво цукру-піску і супутніх товарів: патока, жом буряковий, вапно будівельне). Обов'язки: організація і контроль за відвантаженням готової продукції і супутніх товарів, вирішення адміністративних і господарських питань, робота з держустановами. Супроводження будівельних проектів.
• 07/2004 – 02/2009 заступник генерального директора з економічних питань на ТОВ «Цукровий завод «Лука» Таращанський р-н. Київська обл. (Виробництво цукру-піску і супутніх товарів: патока, жом буряковий, вапно будівельне). Обов'язки: повний контроль і управління фінансовими, матеріальними потоками і рухом готової продукції. Впровадження і контроль за дотриманням фінансової дисципліни. Впровадження «з нуля» і супроводження управлінського обліку, в т.ч. розрахунок фактичної (економічної) собівартості продукції, ціноутворення. Підготовка, формування і подання фінансово-економічної звітності (BS, PL, CF) в розпорядження керуючої компанії (ТОВ «Українська продовольча компанія»). Зведення планових і оптимізація фактичних затрат. Впровадження бюджетування, підготовка і зведення бізнес-планів, контроль за процесом виконання і їх подальше супроводження і коригування (план-факт аналіз). Звільнився по причині припинення діяльності заводу.
• 04/2001 – 07/2004 робота на ТОВ «Хоростківський цукровий завод» (Виробництво цукру-піску і супутніх товарів: патока, жом буряковий, вапно будівельне) з 04/2002 заступник головного бухгалтера, там же. Обов'язки: підготовка, формування і подання фінансово-економічної звітності в розпорядження керуючої компанії (ТОВ «УПК»). Участь у формуванні бізнес-планів. Оформлення, організація і супроводження митного складу тимчасового зберігання. Причина звільнення: запрошення на посаду заступника генерального директора з економічних питань на ТОВ «Цукровий завод «Лука»
• 08/1998 – 11/2000 головний бухгалтер на «Хоростківському заводі по виробництву пакувальних виробів «Крис-Бег» (Виробництво поліпропіленового мішка для сипучих товарів)
• 05/1997 – 08/1998 заступник головного бухгалтера, там же (представництво на митниці від імені суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності).
Причина звільнення: за власним бажанням (реструктуризація підприємства).

Освіта:
• 09/1992 – 06/1996 навчання в Тернопільській академії народного господарства.
Диплом економіста, спеціальність: «Облік, аналіз і аудит в будівництві». (Денна форма)
Додатково:
- знання ПК (1С: Бухгалтерія 8.3, УТП 8.3, УПП 8.3, M.E.Doc, Арт-Звіт Pro, Інтернет-банкінг, MS Office (Excel зокрема) – впевнений користувач;
- є досвід проходження перевірок контролюючими органами (податкова, КРУ);
- є досвід роботи з банками на предмет кредитування;
- готовність до переїзду, відряджень і понаднормової роботи;
- мови: українська – рідна, російська – вільно, англійська – вивчаю;
- є водійське посвідчення, автомобіль;
- маю закордонний паспорт.
Особисті якості :
Ініціативність, готовність брати на себе відповідальність, комунікабельність, порядність, направленість на досягнення результату, пунктуальність, притаманне аналітичне мислення, здатний швидко вчитись, вмію і бажаю працювати в команді.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Головний бухгалтер
Тернопіль

Головний бухгалтер
Тернопіль

Головний бухгалтер
Тернопіль

Головний бухгалтер
Тернопіль, Дніпро , ще 7 міст

Головний бухгалтер
Тернопіль, Київ, Львів

Главный бухгалтер
Тернопіль, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: