• PRO

Павло

Кондитер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 04.2024 по 09.2024 (5 місяців)
Baker Street Bakery, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка нових рецептів та вдосконалення існуючих з урахуванням сучасних тенденцій і вимог до якості.
- Контроль якості сировини та готової продукції на всіх етапах виробництва.
- Оптимізація виробничих процесів для підвищення ефективності та зниження витрат.
- Ведення технологічної документації, розробка технічних карт та інструкцій.
- Впровадження нових технологічних процесів і обладнання.
- Навчання персоналу новим технологіям та методам роботи.
- Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних вимог на виробництві.
- Співпраця з іншими відділами для забезпечення безперебійного виробництва.

Проектна діяльність: Розроблення концепції десертів під заклад

з 08.2022 по 06.2023 (10 місяців)
., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кондитер

з 06.2022 по 06.2023 (1 рік)
Verde cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням видачі десертів за технологічними картками;
- закупка та прийом товару;
- складання особистого графіку підлеглих;
- допомога у освоєнні та вдосконаленні підлеглими своїх функціональних обов’язків;
- контроль за підлеглими у дотриманні санітарних умов на робочих місцях;
- складання переобліку та інвентаризації;
- облік постачання та списань продуктив;
- розробка, тестування та оцінювання нових десертів;
- підтримка поточного бюджету кондитерського відділу.

Кухар-кондитер: Старший зміни

з 01.2022 по 06.2022 (5 місяців)
Coffee Bar 19-57, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка та виготовлення десертів та страв;
- дотримання санітарних умов на робочому місці;
- закупка та прийом товару;
- видача страв за технологічними картками.

Кондитер: Старший зміни

з 08.2021 по 06.2022 (10 місяців)
Bulldozer group Ukraine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка та виготовлення мусових десертів;
- виготовлення декору;
- контроль постачання десертів на ресторан;
- складання переобліку;
- закупка та прийом товару;
- допомога у освоєнні та вдосконаленні підлеглими своїх функціональних обов’язків.

Кондитер: Старший зміни

з 02.2021 по 08.2021 (6 місяців)
OCTO tower, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка та виготовлення десертів, хлібобулочних виробів;
- контроль та виготовлення десертів на 25 закладів ( HoReCa )
- приготування бранчів сніданків за технологічними картками;
- контроль за підлеглими у дотриманні санітарних умов на робочих місцях;
- складання переобліку та інвентаризації.

Кондитер

з 10.2019 по 05.2020 (7 місяців)
Holiday Inn Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка та виготовлення десертів, хлібобулочних виробів;
- вироби декору для мусових десертів;
- масове виробництво десертів для продажу;
- видача кофе-брейків та банкетів;
- складання переобліку.

Су-шеф

з 03.2019 по 10.2019 (7 місяців)
Panna Pasticceria, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням видачі страв за технологічними картками підлеглими кухарами;
- закупка та прийом товару;
- складання особистого графіку підлеглих;
- допомога у освоєнні та вдосконаленні підлеглими своїх функціональних обов’язків;
- контроль за підлеглими у дотриманні санітарних умов на робочих місцях;
- складання переобліку та інвентаризації.

Кондитер

з 07.2018 по 04.2019 (9 місяців)
Holiday Inn Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка та виготовлення десертів, хлібобулочних виробів.

Профільна освіта: Кухар-кондитер

з 09.2016 по 08.2019 (2 роки 11 місяців)
КВПУШПМ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- відвідування сименарів профільних передметів здачі заліків та екзаменів;
- проходження практику на підприємстві;
- практичні навчання з керівником групи.

Освіта

КВПУШПМ

Кухар-кондитер, Київ
Середня спеціальна, з 2016 по 2019 (3 роки)

Навчальний заклад: КВПУШПМ (Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва) м.Київ.
Ступінь: І-го рівня акредитації.
Назва спеціальності: кухар V розряду, кондитер IV розряду.
Період навчання: 01.09.2016 — 30.06.2019.

Навчальний заклад: (Університет Україна), м. Київ.
Ступінь: IV рівня акридитації.
Назва спеціальності: технолог ( заочна форма).
Період навчання: 01.09.2019.

Знання і навички

  • Акуратність
  • Робота з шоколадом
  • Робота з дзеркальною глазурʼю
  • Витривалість
  • Креативність
  • Контроль якості продукції
  • Розробка меню
  • Складання технологічних карт
  • Контроль залишків
  • Робота в команді
  • Здатність до навчання
  • Знання правил зберігання продуктів
  • Оформлення вітрини
  • Poster
  • Ведення документації
  • Випікання

Додаткова інформація

Мета:
Підвищувати загальний рівень вмінь та навичок, отримати новий та передати свій вже існуючий досвід роботи, втілити креативні та нестандартні ідеї, бути корисним для майбутнього роботодавця.
Вміння та навики:
Знання певної специфіки: кухар V розряду, кондитер IV розряду
Участь у міжнародних конкурсах:
➢ HORECALVIVSHOW – 2017
➢ BESTCOOKFEST- 2018
Комп'ютерні навички- базові програми word, excel.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: