• Файл

Євгенія

Продавець-консультант

Розглядає посади: Продавець-консультант, Сомельє, менеджер, HR-менеджер, Адміністратор, Менеджер з продажу нерухомості, Ламінатор, Адміністратор косметології, Адміністратор сервісного центру, Масажист, Менеджер з продажу
Вік: 33 роки
Місто: Київ
Розглядає посади:
Продавець-консультант, Сомельє, менеджер, HR-менеджер, Адміністратор, Менеджер з продажу нерухомості, Ламінатор, Адміністратор косметології, Адміністратор сервісного центру, Масажист, Менеджер з продажу
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Євгенія Осадча
сомельє

Курси

21.04.17 Ukrainian Wine & Spirit School, Киів
Диплом WSET Level 2 Award in Wines and Spirit
12.06.19-12.09.19 Okwine Sommelier School
Моі контакти Диплом сомельє
01.09.21- 11.10.21 "Майстер - клас" Школа Сомельє
Диплом сомельє
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Досвід роботи
Киів
04.09.12 -24.10.12 винзавод "Качинський +"
Персональні дані Посада: пробовідбірник 2 розряду
01.04.13 -30.06.13 винзавод "Artwinery "
Посада: лаборант
День народження : 20.04.92 20.07.13 -19.08.13 винзавод "Новий Світ"
Громадянство : Украіна Посада: лаборант
Діти : донька, 6 років 01.09.14-09.01.15 ТОВ "Biomaster"
Посада: менеджер з продажу
Особисті якості 14.03.15- 03.02.16 PUB "Kings of Town"
Посада: офіціант
06.02.16- 03.12.16 Hotel "Siesta"
Багатозадачність Посада: офіціант
комунікабельність 16.12.16 - 01.09.17 Hotel "Premier Palace "
цілеспрямованість Посада: офіціант
професійне зростання 01.05.19 - 30.09.21 "Okwine"
Посада: кавіст
Освіта 01.10.21- 24.02.22 ресторан "Bigoli"
Посада: сомельє
01.06.22-01.06.23- винний туризм "Herdade do Espora",Португалія
2014 Національний Університет Харчових - ресторан MICHELIN
Технологій Посада: сомельє
Факультет "Бродильних консервних та
цукрових виробництв" 18.09.23 ресторан "Feitoria "MICHELIN , Португалія
Спеціальність "Технологія бродіння та Посада: сомельє
виноробство"
Диплом Магістр

Досягнення
Знання іноземних мов:
Українська, російська - вільно
англійська - вище середнього 2021 2 місце Всеукраінський конкурс
португальська - початковий рівень сомельє і кавістів

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: