Олег
Керуючий рестораном
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9939453/
Досвід роботи
Директор ресторану
з 02.2020 по нині
(5 років 11 місяців)
CHOICE, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Координація та управління всіма аспектами роботи ресторану, включаючи обслуговування гостей, контроль якості та роботу персоналу.
•Забезпечення високої якості обслуговування та задоволення потреб гостей.
•Розробка та впровадження стратегій для збільшення обороту ресторану та залучення нових клієнтів.
•Моніторинг фінансової діяльності ресторану, складання звітності та управління бюджетом.
•Підтримка та навчання персоналу, забезпечення дотримання стандартів обслуговування та безпеки праці.
Керуючий рестораном
з 09.2018 по 04.2020
(1 рік 8 місяців)
Караоке Бар, Боярка (Готельно-ресторанний бізнес)
Спостереження та оцінка ефективності роботи підлеглих
Звільнення співробітників
Організація найвищого рівня обслуговування гостей
Оновлення меню
Слідкування за дотриманням стандартів
Замовлення необхідного
Вирішення конфліктних ситуацій
Адміністратор ресторану
з 09.2014 по 09.2019
(5 років)
Ресторан Сезам, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Спостереження та оцінка ефективності роботи підлеглих
Організація найвищого рівня обслуговування гостей
Оновлення меню
Слідкування за дотриманням стандартів
Замовлення необхідного
Вирішення конфліктних ситуацій
Прийняття банкетів
Освіта
Бердичівский Коледж
Технолог, Бердичів
Середня спеціальна, з 2001 по 2003 (2 роки)
Знання і навички
- Планування бюджету, доходної та витратної частини торговоїТоЧКИ.
- Цілеспрямованість
- Висока працездатність
- Неконфліктність
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
Додаткова інформація
ПРОФЕСІЙНА ХАРАКТЕРИСТИКА
Цілеспрямований менеджер з навичками лідера та організатора. Загальний стаж роботи в ресторанному бізнесі – 20 років. Гарна підготовка в розвитку діяльності закладів харчування. Здатність працювати в команді, стресостійкість, креативність, емпатія, націленість на результат дають змогу досягати поставлених цілей.