У грудні 2018 року 200 колишніх і нинішніх співробітників Ted Baker заявили, що Рей Кельвін наполягає на тривалих обіймах, торкається до працівників і відкрито натякає на секс. Молоді співробітниці стверджували, що Кельвін просив, щоб вони сіли до нього на коліна, обняли його або дозволили йому зробити масаж вух.

Також вони поскаржилися, що попередні заяви про неналежну поведінку глави компанії ігнорували. Керівництво заявляло, що «обійми — це частина культури компанії Ted Baker, але абсолютно не обов’язкова». Також зазначалося, що Рей Кельвін «часто вітає людей обіймами, незалежно від того, хто це — акціонер, інвестор, постачальник, партнер, клієнт або колега».

Пізніше компанія оголосила про початок незалежного розслідування.

«Пан Кельвін відкинув всі звинувачення в неналежній поведінці, однак сьогодні він погодився негайно подати у відставку з поста генерального директора і директора Ted Baker», — йдеться в заяві компанії.

Кельвін прокоментував відхід з посади відповідною заявою:

«Я вирішив, що буде правильно, якщо я відійду від справ в Ted Baker. Це дозволить компанії зосередити зусилля на тому, щоб залишатися видатним брендом, і вступити у 2019 рік відродженою і повною енергії».

Ted Baker — британський бренд, що спеціалізується на виготовленні та продажу одягу і модних аксесуарів. Рей Кельвін був генеральним директором компанії з моменту запуску бренду в 1988 році.


Читайте також