Резюме от 30 мая 2023
Віктор
Начальник зміни, цеху, зав. виробництвом, заступник директора
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 45 лет
- Город проживания:
- Броды
- Готов работать:
- Броды, Днепр, Киев, Кропивницкий, Львов, Николаев, Тернополь, Харьков, Хмельницкий, Черкассы
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице www.work.ua/resumes/104552
Образование
Білоцерківський Аграрний Універсетет
Вет фак, Біла Церква
Высшее, с 1996 по 2001 (5 лет)
Дополнительная информация
Поповенко Віктор Володимирович
Дата народження: 27.07.1977
Сімейний стан: одружений.
Освіта:
1992-1996 Компаніївський технікум ветеринарної медицини.
1996-2001 Білоцерківський Державний Аграрний Університет (ветеринарний факультет)
Кваліфікація:
Лікар ветеринарної медицини
Посвідчення водія категорії «В».
Професійний досвід:
З 08.09.2016р. Начальник цеху з забою та переробки м'яса птиці КПК "Агроінвест" – у підпорядкуванні 120 чол. - організація та контроль проведення забою птиці, контроль якості продукції, що виробляється, розробка нових видів продукції, організація та контроль роботи забійного цеху, прийняття участі у вирішенні питань роботи птахофабрики.
З 28.01.16 р. по 22.08.2016 р. Технолог департаменту з виготовлення комбікормів для С/Г тварин ТОВ "Фідленс Фармінг" - у підпорядкуванні 50 чол. - Організація та контроль роботи зміни, розробка та розрахунок рецептур, контроль дотримання приготування рецептів, контроль сировини що надходить, контроль продукції що випускається.
З 28.10.15 р. по 09.12.2015 р. Начальник дільниці з забою птиці ТОВ "Корабіївський" - у підпорядкуванні 60 чол. - організація та контроль проведення забою птиці, контроль якості продукції що виробляється, розробка нових видів продукції, організація та контроль роботи забійного цеху, прийняття участі у вирішенні питань роботи птахофабрики.
З 23.01.15 р. по 09.04.2015 р. завідувач виробництва з переробки продуктів харчування (салатна продукція) ТОВ "Овочева Скарбниця" - у підпорядкуванні 100 чол. Організація та контроль роботи цеху, контроль якості продукції що виробляється, розробка нових видів продукції, контроль якості сировини, що надходить.
З 1.04.11 р. по 22.02.15 р. Начальник цеху з забою та переробки м'яса птиці ТОВ "Курганський бройлер" - у підпорядкуванні 200 чол. - Організація та контроль проведення забою птиці, контроль якості продукції що випускається, розробка нових видів продукції, організація та контроль роботи забійного цеху, прийняття участі у вирішенні питань роботи птахофабрики.
З 2.06.08 р. по 30.03.2011 р. Технолог заводу з забою та переробки птиці ТОВ "Агро-Овен" - контроль проведення забою птиці, контроль якості продукції що виробляється, розробка нових видів продукції.
З 3.09.07 по 2.06.08 р. Майстер забійного комплексу ЗАТ "Миронівський хлібопродукт", Торгова марка "Наша Ряба) – у підпорядкуванні 220 осіб, організація проведення забою, переробки, оброблення птиці.
З 26.01.05 до 3.09.07 Начальник зміни забійного цеху, заступник начальника цеху ЗАТ «Комплекс Агро Марс», Торгова марка «Гаврилівські курчата». У підпорядкуванні 140 чол. (забій, переробка, обробка птиці, контроль якості продукції).
З 26.01.04 по 26.01.05 р. виконуючий обов'язки технолога забійного цеху - ЗАТ "Комплекс Агро Марс" - у підпорядкуванні 130 чол. (контроль технологічних процесів, контроль якості продукції, що випускається, сертифікація продукції).
З 12.11.02 до 26.01.04 р. Начальник зміни забійного цеху ЗАТ «Комплекс Агро Марс», Торгова марка Гаврилівські курчата. У підпорядкуванні 120 чол. (забій, переробка, обробка птиці, контроль якості продукції).
З 11.02.02 до 12.11.02 р. Ветлікар забійного цеху ЗАТ «Комплекс Агро Марс», Торгова марка «Гаврилівські курчата». У підпорядкуванні 90 чол. (контроль ззабою птиці, ветеринарно-санітарний контроль).
З 2001 по 2002 р. Ветеринарний лікар епізоотології міської дільничної віє лікарні.
Ціль:
Майстер, начальник зміни, начальник забійного цеху, технолог забійного цеху.
Особисті якості:
Цілеспрямований, відповідальний, працездатний, чесний, комунікабельний. Високі організаційні можливості. Вмію керувати та працювати з колективом.
Робота з офісними програмами Microsoft Word, Excel. Електронна пошта.
Контактний телефон: [
Вимоги до вакансії
Бажана посада: начальник зміни, начальник цеху, зав. виробництвом, начальник підприємства
Бажаний регіон роботи: Будь-який
Другие резюме этого кандидата
Технолог м'ясного виробництва
Образование: 01.1996 - 01.2001: Вет фак (Білоцерківський Аграрний Університет, Біла Церква)....
Начальник забійного цеху
Образование: 09.1996 - 06.2001: Лікар ветеринарної медецини (Білоцерківський Державний Аграрний Університет, Біла Церква)....
Майстер цеху, зміни
Образование: 01.2016 - 01.2021: Лікар ветеринарной медицини (Білоцерківський державний аграрний університет, Біла Церква)....
Заступник директора, зав. виробництвом
Образование: 01.1996 - 01.2001: Вет фак (Білоцерківський Аграрний Універсетет, Біла Церква)....