Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 22 мая 2023 PRO

Надія

Адміністратор, референт, офіс-менеджер, оператор набору, держслужбовець, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний специалист-державний інспектор

с 02.1996 по наст. время (28 лет 1 месяц)
Державна екологічна інспекція. Державне управління екології і природних ресурсів, Миколаїв (Державні організації)

з 02.1996 по нині (27 років 1 місяць)
Державна екологічна інспекція у Миколаївській області, Держуправління екоресурсів у Миколаївській області, Миколаїв (Державні організації)
Головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря; Головний спеціаліст по зв’язкам із ЗМІ; Провідний спеціаліст відділу природоохоронних програм і моніторингу; Головний спеціаліст відділу екологічного і радіологічного контролю на державному кордоні. Обов'язки: Проведення перевірок дотримання вимог природоохоронного законодавства органами місцевого самоврядування, органами виконавчої влади, підприємствами, установами та організаціями. Участь у комплексних перевірках внутрішніх органів. Складання актів перевірок, приписів, винесення протоколів та постанов про адміністративні правопорушення. Ведення статистичних звітностей по адмінсправам, планування та звіти про проведені заходи контролю. Діяльність з діловодства відділу - складання номенклатури справ, ведення електронних журналів реєстрації, контроль за виконанням доручень, листування з контролюючими структурами, суб'єктами ЗЕД, органами виконавчої влади, відповіді на скарги населення з питань навколишнього середовища. Державний контроль за виконанням екологічного законодавства та вимог радіаційної безпеки на державному кордоні. Здійснення дозиметричного контролю вантажів та транспортних засобів, екологічний та документальний контроль проведення зовнішньоекономічних операцій. Координація роботи постів екологічного контролю на кордоні. Розробка бланків та форм звітностей,складаня актів огляду вантажів,транспорту та вантажних майданчиків. Екологічний контроль вантажів відходів, зразків рослинного та тваринного світу, хімічних токсичних речовин, гуманітарної допомоги, агрохімікатів, озоноруйнівних речовин. Робота в системі "Єдине вікно" ДФС. Спеціальний контроль за здійсненням операцій з тарою та пакувальними матеріалами, ведення реєстріації відомостей тари і пакування. Ведення госпрозрахункової діяльності - оформлення рахунків, актів виконаних робіт, податкових накладних, реєстрів, договорів на виконання робіт. Ведення звітностей за результатами роботи відділу - оформлення вантажів, декларацій та контролю транспортних засобів. Звітування як структурного підрозділу Держекоінспекції та Мінприроди (тиждень-місяць-квартал-рік). Участь в коміссіях, семінарах, конференціях з актуальних питань державного нагляду (контролю). Відображення роботи підрозділу у засобах масової інформації, публікації на актуальні теми природоохорони. Навчання нових спеціалістів відділу, ознайомлення з принципами роботи відділу. Участь у професійних навчаннях на базі відділу, Інспекції. Переклад документації з питань нагляду (контролю) для іноземних громадян, оформлення документації англійською. Переклади актуальних новин з питань охорони довкілля з іноземних ЗМІ. Робота у відділі економіки природокористування. Обробка, моніторинг інформації та даних за розробленими програмами. Участь у профспілковому комітеті

Секретарь-референт, помічник бухгалтера, продавець

с 01.1995 по 02.1996 (1 год 1 месяц)
ООО "Сатори", Миколаїв (Роздрібна торгівля)

Забезпечення діяльності офісу, виконання доручень керівництва, вивчення книжкового асортименту; ведення обліку товарів на складі книжкової продукції, розподіл книжкової продукції за жанровими ознаками, поміч гол. бухгалтеру фірми по веденню звітності, оформленні фінансової та кадрової документації . Консультації у продажу книжкової продукції, роздрібна торгівля на точках продажу.

Секретарь руководителя, референт, друкарка

с 11.1993 по 01.1995 (1 год 2 месяца)
ЗАТ "Будівельна фірма "Миколаївбуд", Миколаїв (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Набір текстів, кошторисів, таблиць з питань будівельної компанії. Прийом кореспонденції, ведення документообігу. Виконання фукнцій секретаря керівника у приймальній. Виконання доручень кадрової служби та канцелярії.

Санітарка, лаборант

с 08.1992 по 11.1993 (1 год 3 месяца)
Міська Лікарня № 4 (полікліничне відділення), Миколаїв (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Обробка та стерилізація медичного обладнання, інструментів. Санітарна обробка приміщень лабораторії, кабінетів поліклінічного відділення.

Образование

Международный Институт Управления, Бизнеса и Права

Референт - перекладач English, Слов'янськ
Высшее, с 1992 по 1995 (3 года)

Вивчення англійської мови та мови есперанто; практичні навички перекладача, основ економіки та управління, психології та соціології

Міжнародний інститут Управління, Бізнесу та Права

Референт - перекладач English, Слов'янськ
Высшее, с 1992 по 1995 (3 года)

Вивчення англійської мови та есперанто, основ лінгвістики та перекладу; базові знання з економіки і управління, соціології та психології

Дополнительное образование и сертификаты

Государственная Экологическая Академия последипломного образования и управления - Повышение квалификации

2005, 2011

Державна Академія Післядипломної Освіти Мінприроди України тема "Законодавчі та нормативні акти з питань радіаційної безпеки"

28.08.17-01.09.17

Студія онлайн-освіти EdEra - курс "Навички медіації та діалогу для потреб публічної служби"

26.04.2020, 40 годин

Державна Академія післядипломної освіти - Курс з Охорони Праці

01.04.2019 - 10.04.2019

Академія Післядипломної освіти - Курс "Оцінка впливу на довкілля суб'єктами господарювання"

10.04.2019- 12.04.2019

Студія онлайн-освіти EdEra - курс "Навички медіації та діалогу для потреб публічної служби"

26.04.2020, 40 годин

Онлайн платформа Prometheus - Побутові відходи.Дія зараз.

червень 2020

Екологічна Академія післядипломної освіти та управління- Радіаційна безпека

червень 2020

Інститут пііслядипломної освіти "Формування державної політики"

(2021, 1 місяць)

Prometheus "Екопрактика для сільського господарства та громад"

(2022, 0,5 міс)

Мінцифра, ДІЯ "Проведення класифікацій посад державної служби"

(2022, 0,5 міс)

Мінцифра, ДІЯ "Цифрова грамотність державних службовців"

(2021, 0,5 міс)

Мінцифра, ДІЯ "Цифрові держслужбовці"

(2022, 0,5 міс)

Мінцифра, ДІЯ "Основи кібергігієни"

(2022, 0,5 міс)

Мінцифра, ДІЯ "Відкриті дані для держслужбовців"

(2021, 1 місяць)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Швидкий набір тексту Google Пользование приборами дозиметрического контроля Практична робота на кухні ресторана в якості помічника повара Досвід роботи нянею-опікункою у багатодітній родині Користування приладами дозиметричного контролю Користування офісною технікою та обладнанням

Знание языков

  • Английский — средний
  • Польский — начинающий
  • Украинский — свободно

Рекомендации

Храмов Сергей Петрович

Храмов Сергей Петрович

Начальник отдела государственного контроля атмосферного воздуха, Государственая экологическая инспекция

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Знання природоохоронного законодавства; державний контроль за виконанням вимог законодавства; ведення діловодства, основи принципів роботи канцелярії та кадрової служби, користування офісною технікою, приладами дозиметричного контролю;
Досвід волонтерської роботи, а також річна практика роботи в Польщі нянею-опікункою, господаркою, практичні навички помічниці кухаря, організація власного виробництва напівфабрикатів.
позитивні особисті якості – відповідальність, організованість, пунктуальність, цілеспрямованість, ініціативність, прагнення саморозвитку, доброзичливе ставлення до колег і відвідувачів; активна життєва позиція.
Володіння державною мовою - усною та письмовою. Вільне користування офісною технікою.
Особисті якості - порядність, відповідальність, сумлінність. Вміння налагодити професійні і водночас дружні стосунки з колегами та клієнтами.
Вподобання - гуманітарна сфера: світова культура, сучасна українська та світова література, захоплення музикою різних жанрів. Цікавість історією (східною), психологією. Участь у благодійних акціях і громадських заходах міста та області.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: