Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Богдан

Product Marketing Manager, бренд-менеджер

Возраст:
50 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Богдан Чигирин

Операційний директор, керівник розвитку проектів.
Досвід роботи

Заступник директора з маркетингу та розвитку продукту
UniBlend LLC, група компаній Alviva group, Київ (Харчова промисловість)
з 03.2024 по 08.2024
Управління маркетингом, технологічною підтримкою проектів та формування загальної
концепції напрямку розвитку каналів продажів та затвердження бюджету.
Аналітика результатів маркетингових заходів та прогнозування фінансових показників і як
результат: прогнозування продажів з точністю до 5% від фактичного виконання.
Ім'я Впровадження інструментів: Digital marketing для підвищення впізнаванності бренду та
Чигирин Богдан побудова системи маркетингових заходів по проекту альтернативної сировини і відповідно
зростання маржинальності проектів на 12% за рахунок оптимізації і структури витрат на
Контактна інформація маркетинг.
SWOT- аналіз компанії та продуктів.
Адреса Київ
Телефон : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Директор з розвитку, керівник відділу R&D розробок, Project Director –
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») USAID
Email:
TD Eldorado, Суми, Київ (Харчова промисловість)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») з 02.2019 по 03.2024
Борошномельний комбінат потужністю переробки 120 тон/добу. Повний цикл виробництва,
Дата народження власна логістика, склади і продажі.
14.05.1974 Виведення підприємства на максимальні потужності та підвищення маржинальності на 20%
шляхом впровадження інноваційних підходів до виробництва і як результат: вхід до ТОП 10
виробників України 2023 року по кількості і асортименту виробленої продукції.
Спеціалізація Управління виробничими процесами, планування бюджету по розробкам R&D, технічним
__________ забезпеченням, економічною складовою, логістикою, продажами, закупівлями компонентів.
Розробка методології по забезпеченню стабільної якості готової продукції компанії: робота
COO / Deputy Director of Marketing з контролюючими органами по аудиту сертифіката харчової безпеки FSSC 22000.
and Product / Head of Innovation Запуск системи NPD по створенню і впровадженню нових продуктів ( борошно цільового
Center / Chief technologist / Head of призначення ).
the R&D development department Проведення бізнес-аналізу по витратам на розробку, виробництво і збут, а також
прибутковості, створених продуктів і їх прототипів, послідуюче тестування та вдосконалення.
Мови Запуск продуктів безпосередньо на індустріальних виробництвах потенційних клієнтів.
__________ Відстеження результатів продажів, збирання відгуків споживачів і внесення змін у продукт
для поліпшення його якісних характеристик ( прилади Alveolab, Mixolab, аналіз SRC ).
Українська Рідна Розробка фінансових звітів, аналіз результатів та прогнозування фінансових показників.
Англійська Добре Здійснення технологічного та комерційного супроводу продажів нових продуктів борошна
цільового призначення і відповідно приріст чистого прибутку компанії на 25 %.
Розробка, впровадження та контроль комерційної політики по каналу борошна цільового
призначення.
Освіта та кваліфікації Формування моделі управління маркетингу інноваційних продуктів: презентацій, відео
__________ презентацій та публікація статей у профільних журналах.
Надання технологічної підтримки по розробленим продуктам: безпосередньо на обладнанні
та рецептурах потенційних клієнтів.
Розробка проекту по участі та підготовці технічної документації, формування бюджету та
Одеська Державна Академія подання супровідних документів за грандовою програмою USAID АГРО по фортифікації
Харчових Технологій борошна.
Технологія зберігання та
переробки зерна. Борошномельне, Керівник Інноваційного Центру
круп'яне та комбікормове
виробництво, Одеса Puratos Ukraine, Київ, Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
з 04.2017 по 11.2019
Розробка та реалізація проекту відкриття Інноваційного центру Puratos Ukraine (підбір
обладнання, відрацювання асортименту, підготовка та проведення презентацій).
Чернігівський Кооперативний
Амбасадор проектів по напрямку інноваційних розробок поліпшувачів для борошна
Технікум категорія компаній індустріальні клієнти по всій країні.
Хлібопекарське, макаронне, Розробка та тестування понад 20-ти інноваційних продуктів компанії з послідуючою
кондитерське виробництво, реалізацією на індустріальних лініях по всій країні.
Чернігів Ведення проектів з модульного поліпшення борошна на зернопереробних підприємствах
коригування ферментними комплексами та вітамінізація борошна. .
Проведення семінарів з інноваційних продуктів компанії Puratos (Київ, Дніпро, Полтава).
Проведення тренінгів для фокусної команди дистриб'ютора з продуктів компанії.
Оптимізація витрат на маркетинг та навчання на 25%, збільшивши операційний
прибуток компанії на 10 %.
Тренінги, семінари, Регіональний менеджер
навчальні курси з Koritsa Україна, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
управління персоналом з 09.2016 по 02.2017 ( проект )
__________ Оптимізація відділу продажів, закупівель, доставки, маркетингу та покращення взаємодії
між ними і як результат: збільшення маржинальності продажів на 10% завдяки оптимізації
2015 Мережеві курси з витрат.
управління та бізнес-планування Планування бюджету на закупівлю натурального шоколаду та мастики за кордоном.
(Київ, Україна) Підготовка комерційних пропозицій та доопрацювання основного каталогу інгредієнтів.
Розробка бонусних і мотиваційних програм KPI для торгової команди.
2016 Курси фінансової аналітики Керівник проекту розвитку продукту
та менеджменту (Київ, Україна). Smacojane, Cookietone, Київ (Харчова промисловість)
з 06.2016 по 09.2016 ( проект )
2018 Курси з управління B2B Оптимізація діючого кондитерського виробництва відповідно до стандартів мережі Good
продажами, управління відділом Wine, Еколавка та проходження аудиту за стандартами харчової безпеки.
продажів, управління торговою Керівник відділу R&D розробок
командою (Тетяна Пан) IREKS GmbH, Київ (Харчова промисловість)
з 06.2015 по 06.2016 ( проект )
2019 Курси публічних виступів Розробка рецептур, прорахунок калькуляційних карт для хлібопекарських та кондитерських
(Сергій Стужук) сумішей, покращувачів та солодових продуктів.
Технологічний супровід продажів інгредієнтів та обладнання для хлібопекарського та
кондитерського виробництва.
Skills
__________ Керуючий виробництвом відділу випічки
ТОВ "Експансія" гіпермаркет Fozzy Group
MS Exel Київ (Оптово – роздрібні гіпермаркети Cash&Carry)
з 07.2014 до 07.2015
PowerPoint Запуск проекту нового виробництва в мережі пекарень Fozzy Group.
Підбір, стажування та навчання персоналу по етапам виробничого процесу.
MS Project Проведення інвентаризації виробництва, планових переобліків, контроль залишків
сировини на складі та строків його реалізації.
1C УВП
Заступник директора з розвитку виробництва
SAP ТОВ "Київські пиріжки"
Київ (Харчова промисловість)
MS Power BI з 01.2014 по 07.2014 ( проект )
Оптимізація виробничих процесів по етапам виробництва і видам продукції із дріжджового,
листкового, бісквітного та пісочного тіста.
Додаткова інформація Планування та координація виробничого процесу на виробництві.
__________ Розробка та підготовка річного виробничого плану, контроль за виконанням.
Планування завантаження виробництва.
New Product Development
Адміністратор
Digital marketing Компанія DEPS Україна
Київ , ( IT технології і телекомунікації )
Альтернативна сировина з 12.2009 по 01.2014 р.
Вирішення адміністративних питань (підготовка документів, отримання дозволів)
R&D розробки Підготовка презентацій по продуктам компанії.

Грандова программа: USAID Операційний директор з виробництва
АГРО ВАТ "Бахмач ХПП" Чернігівська область, Бахмач ( Харчова промисловість )
з 06.1999 по 05.2009
Інноваційні проекти Борошномельний комбінат потужністю переробки 45 тон/добу . Повний цикл виробництва,
власна логістика, склади і продажі. Проходження стажування на борошномельному
Реконструкція виробництв підприємстві з комплектним обладнанням компанії Buhler.
Оптимізація та модернізація виробництва, управління технологічними та виробничими
Аналітика по операційній процесами і як результат: виведення підприємства на максимальні потужності з 30 тон/добу
до 45 тон/добу, що відповідно збільшило операційну рентабельність на 18% .
діяльності
Проведення оптимізації виробничих процесів та скорочення витрат: EBITDA збільшилася
на 25% завдяки впровадженням модернізацій та оптимізації всіх виробничих підрозділів.
Аналіз фінансових показників
Переобладнання та реконструкція виробничих потужностей борошномельного комбінату,
збільшення асортименту продукції , виконання щомісячних планів, сервісних робіт за всіма
Автоматизація процесів підрозділами.
Підбір персоналу, навчання працівників та підвищення кваліфікації по категоріям,
Технологічна підтримка загальний штат працівників по двом виробництвам: 35 чоловік.
Розробка проекту та реконструкція підготовчого відділення виробничого елеватора.
Маркетинговий супровід Модернізація процесу і обладнання по відвантаженню борошна у вагонах та подальшому
продажів транспортуванню залізничним транспортом.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: