Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Назустріч — платформа взаємодії ветеранів та роботодавців
Переглянути
  • PRO

Віктор

Старший бармен, бар-менеджер, 40 000 грн

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
22 года
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бармен

с 07.2023 по наст. время (1 год 8 месяцев)
Yoki, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

с 02.2022 по 07.2023 (1 год 5 месяцев)
zillya bar, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Детейлер

с 03.2020 по 10.2021 (1 год 7 месяцев)
SPA Auto, Івано-Франківськ (Автобізнес та автосервіс)

Образование

ІФНТУНГ

Інститут Інженерної механіки і робототехніки, 131 Прикладна механіка, Івано-Франківськ
Высшее, с 2020 по 2024 (4 года)

Інженер механік компʼютеризованого машинобудування

Знания и навыки

  • Уважність
  • Здатність до навчання
  • Привітність
  • Доброзичливість
  • Неконфліктність
  • Адаптивність
  • Приготування коктейлів
  • Інвентаризація
  • Висока працездатність
  • Poster
  • Контроль залишків
  • Чесність
  • Iiko

Дополнительная информация

Досвід роботи
• Загальний досвід роботи за барною стійкою: понад 3 роки.
• Розробка коктейльних карт та авторських напоїв.
• Проведення інвентаризації, контроль залишків продуктів.
• Використання Syrve для управління замовленнями, обліку продуктів та аналізу.
• Знання принципів розрахунку фудкосту.
• Організація роботи бару: складання графіків, навчання персоналу, створення позитивної атмосфери в команді.
• Закупівля продуктів, контроль витрат, ефективне планування.

Професійні навички
• Приготування класичних та авторських коктейлів.
• Інвентаризація, облік та контроль залишків.
• Створення та оновлення коктейльного меню.
• Управління персоналом, складання робочих графіків.
• Розуміння алкогольної продукції, тенденцій ринку.
• Адаптивність до умов роботи, висока працездатність.
• Неконфліктність та привітність у спілкуванні з гостями й колегами.
• Доброзичливість та чесність.


Додаткові відомості
• Здатність швидко навчатися новому.
• Створення приємної атмосфери для гостей.
• Розвиток бару з урахуванням сучасних тенденцій.

Додаткова освіта
• Участь у дегустаціях алкогольної продукції від провідних компаній і постачальників: Баядера, Аскор, ТС+, Goodwine, DDS, Арда.
• Участь у конкурсах від Distil #9, Koskenkorva.
• Відвідування тренінгів від Diageo Bar Academy.
• Участь у гест-бартендингах та майстер-класах від відомих бартендерів.
• Налагодження співпраці з постачальниками та регулярне оновлення знань про сучасні алкогольні тренди.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: