Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 16 апреля 2024 PRO

Виктор

Шеф-кухар, технолог харчування, суші-майстер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Другие страны
Готов работать:
Другие страны, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар проекту

с 01.2007 по 11.2010 (3 года 10 месяцев)
Мережа ресторанів японської та італійської кухні: "TANAKA" та "R&P", Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

Закупівля обладнання, підбір та навчання персоналу, складання тех.карт, опрацювання, контроль якості страв, що відпускаються, закупівля, інвентаризація та ін.

Суші-шеф

с 01.2005 по 07.2007 (2 года 6 месяцев)
Ресторан Якіторія, Миколаїв, Київ, Москва (Готельно-ресторанний бізнес)

Життєдіяльність роботи суші-бару в ресторані, контроль закупівлі, сан.норм та якості страв, що відпускаються ... та ін.

Образование

Миколаївський Торгово-економічний ліцей

Технологія харчування, технолог приготування їжі, кухар 5 розряду, Миколаїв
Среднее специальное, с 2001 по 2004 (3 года)

Обов'язкову практику проходив на підприємствах загального харчування т.к: Обл. лікарня, санаторій, оздоровчий табір, дитячий інтернат, завод ... Пройшов всі процеси від заготівельника в овощ.цеху до бригадира зміни.

Дополнительное образование и сертификаты

Мережа ресторанів Якіторія, місто Київ та Москва

2004

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Испанский — начинающий

Дополнительная информация

2001-2004 Навчання в Миколаївському торговельно-економічному ліцеї

2002-2004 Дитячий оздоровчий табір, кухар холодного, гарячого та м'ясо-рибного цехів… Бригадир зміни(м.Миколаїв)

2005-навчання Японської кухні у місті Київ та Москва на базі мережі ресторанів Якіторія

2005-2006 Суші-шеф в ресторані Якіторія (м.Миколаїв), Входив у стартову команду на відкритті мережі ресторанів «Якіторія» в Україні, в місті Харків, в Києві, в Одесі, тощо…

2006-2007 Повар консультант (допомога у запуску та організації роботи закладів м.Судак, м.Федосія, м.Херсон, м.Миколаїв, м.Одеса, м.Харків, м.Запоріжжя, м. Дніпро, м. Сімферополь , м. Севастополь ...)

2007-2011 Шеф кухар проекту ТАНАКА (мережа ресторанів японської кухні у місті Миколаєві)

2011- 2013 Шеф кухар ресторану Європейської кухні, місто Одеса

2013-2014 Су-шеф ресторану Корона у місті Луганськ (найкращий ресторан міста)

2014-2016 Шеф-кухар ресторану Європейської кухні, робота за кордоном.

2016-2018 Шеф-кухар ресторану японської (паназіатської кухні), робота за кордоном (Туреччина)

2018-2022. Шеф кухар мережі закладів (executive chef) 4 закладів: Бургерна, Піцерія, Азіатська та Слов'янська кухні робота за кордоном (Папуа Нова Гвінея)
Складання меню та особиста участь у приготуванні для генерального директора холдингу та обслуговування VIP гостей

2022-2023 Шеф кухар японської кухні (суші бар) Sushi Mania, робота за кордоном (Данія)

2023 Шеф кухар проекту (японська кухня) , робота за кордоном (Іспанія)

2023 і по теперішній час, суши кухар , Кіпр (Лімассол)

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Viber/WhatsApp/ Telegram

Похожие кандидаты

Шеф-кухар, суші-майстер
150000 грн, Другие страны

Бренд шеф-кухар, технолог
Ивано-Франковск, Киев , еще 8 городов

Шеф-кухар, сушеф
Другие страны, Ивано-Франковск , еще 3 города

Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Другие страны

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Киев, Бровары, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: