Виктор
Шеф-кухар, технолог харчування, суші-майстер
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 39 лет
- Город проживания:
- Другие страны
- Готов работать:
- Другие страны, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1142854
Опыт работы
Шеф-кухар проекту
с 01.2007 по 11.2010
(3 года 10 месяцев)
Мережа ресторанів японської та італійської кухні: "TANAKA" та "R&P", Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)
Закупівля обладнання, підбір та навчання персоналу, складання тех.карт, опрацювання, контроль якості страв, що відпускаються, закупівля, інвентаризація та ін.
Суші-шеф
с 01.2005 по 07.2007
(2 года 6 месяцев)
Ресторан Якіторія, Миколаїв, Київ, Москва (Готельно-ресторанний бізнес)
Життєдіяльність роботи суші-бару в ресторані, контроль закупівлі, сан.норм та якості страв, що відпускаються ... та ін.
Образование
Миколаївський Торгово-економічний ліцей
Технологія харчування, технолог приготування їжі, кухар 5 розряду, Миколаїв
Среднее специальное, с 2001 по 2004 (3 года)
Обов'язкову практику проходив на підприємствах загального харчування т.к: Обл. лікарня, санаторій, оздоровчий табір, дитячий інтернат, завод ... Пройшов всі процеси від заготівельника в овощ.цеху до бригадира зміни.
Дополнительное образование и сертификаты
Мережа ресторанів Якіторія, місто Київ та Москва
2004
Знание языков
- Английский — средний
- Русский — свободно
- Украинский — свободно
- Испанский — начинающий
Дополнительная информация
2001-2004 Навчання в Миколаївському торговельно-економічному ліцеї
2002-2004 Дитячий оздоровчий табір, кухар холодного, гарячого та м'ясо-рибного цехів… Бригадир зміни(м.Миколаїв)
2005-навчання Японської кухні у місті Київ та Москва на базі мережі ресторанів Якіторія
2005-2006 Суші-шеф в ресторані Якіторія (м.Миколаїв), Входив у стартову команду на відкритті мережі ресторанів «Якіторія» в Україні, в місті Харків, в Києві, в Одесі, тощо…
2006-2007 Повар консультант (допомога у запуску та організації роботи закладів м.Судак, м.Федосія, м.Херсон, м.Миколаїв, м.Одеса, м.Харків, м.Запоріжжя, м. Дніпро, м. Сімферополь , м. Севастополь ...)
2007-2011 Шеф кухар проекту ТАНАКА (мережа ресторанів японської кухні у місті Миколаєві)
2011- 2013 Шеф кухар ресторану Європейської кухні, місто Одеса
2013-2014 Су-шеф ресторану Корона у місті Луганськ (найкращий ресторан міста)
2014-2016 Шеф-кухар ресторану Європейської кухні, робота за кордоном.
2016-2018 Шеф-кухар ресторану японської (паназіатської кухні), робота за кордоном (Туреччина)
2018-2022. Шеф кухар мережі закладів (executive chef) 4 закладів: Бургерна, Піцерія, Азіатська та Слов'янська кухні робота за кордоном (Папуа Нова Гвінея)
Складання меню та особиста участь у приготуванні для генерального директора холдингу та обслуговування VIP гостей
2022-2023 Шеф кухар японської кухні (суші бар) Sushi Mania, робота за кордоном (Данія)
2023 Шеф кухар проекту (японська кухня) , робота за кордоном (Іспанія)
2023 і по теперішній час, суши кухар , Кіпр (Лімассол)
[
[
[
Похожие кандидаты
Шеф-кухар, суші-майстер
150000 грн, Другие страны
Бренд шеф-кухар, технолог
Ивано-Франковск, Киев
,
еще 8 городов
Шеф-кухар, сушеф
Другие страны, Ивано-Франковск
,
еще 3 города
Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Другие страны
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Киев, Бровары, Удаленно