Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 12 января 2024

Лілія

Бухгалтер, оператор ПК

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Тернопільський національний економічний університет

Облік і аудит, Івано-Франківськ
Неоконченное высшее, с 2011 по 2013 (1 год 9 месяцев)

09/2007 – 06/ 2011 – Вище професійне училище №21, де закінчила повну загальну середню освіту. Отримала диплом у 2010 році кваліфікованого робітника за спеціальністю «Обліковця (реєстрація бухгалтерських даних):Оператора комп ’ ютерного набору. Та здобула диплом молодшого спеціаліста у 2011 за спеціальністю «Бухгалтерський облік» і здобула кваліфікацію бухгалтера.

Дополнительная информация

Андрусишин Лілія Борисівна дом. тел. 774043 e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета: заміщення вакантної посади…
Особиста інформація: дата народження 21.01.1992, національність: українка, сімейний стан одружена, діти: одна.
Освіта: 09/1998 – 06/2007 - ЗОШІ №1 I-III ступенів м. Івано-Франківськ ( участь у змаганнях та культурних заходах ). 09/2007 – 06/ 2011 – Вище професійне училище №21, де закінчила повну загальну середню освіту. Отримала диплом у 2010 році кваліфікованого робітника за спеціальністю «Обліковця (реєстрація бухгалтерських даних):оператора комп ’ ютерного набору. Та здобула диплом молодшого спеціаліста у 2011 за спеціальністю «бухгалтерський облік» і здобула кваліфікацію бухгалтера. 08/2011- Поступила на заочну форму навчання в Тернопільський національний економічний університет в м. Івано-Франківськ за спеціальністю «Облік і аудит». Досвід: Робота під час навчання промо-акції: Поповнення лайф; порошки; сигарети «Прима люкс»; ТД «Мегаполіс» «Хортиця»; підгузники «Pampers»; сири «Комо»; сухі вершки «Cofe-mate» та інші; Магазин «Монарх», «Дубко»
Досягнення: реалізація та збільшення продаж продукції.
Особисті якості: Відповідальна, комунікабельна, наполеглива, володію організаторськими здібностями, шкідливих звичок не маю.
Додаткова інформація : знання мов: українська – рідна; маю навики роботи з комп'ютером: Internet, Excel, World, Power Point, 1:С Бухгалтерія…; Отримала права категорії В

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: