• Файл

Аліна

Помічник кухаря, посудомийник, заготівельник, кухар

Возраст:
26 лет
Город проживания:
Шацк
Готов работать:
Буковель, Микуличин, Яремче

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

САВОНІК АЛІНА

ДОСВІД РОБОТИ
КОНТАКТИ
Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Кафе «Мамина Піч»
Телеграм: @Cherry_Ali9
Ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Світязь
Посада: Кухар салатник
Прошу писати мені на електронну пошту, у Telegram або
Viber. За потреби можу надати рекомендації. Період роботи: червень 2024 р. серпень 2024 р. (сезонна робота)
Обов'язки:
Підготовка інгредієнтів для салатів.
Приготування та оформлення салатів за рецептурою.
ПРО МЕНЕ Контроль якості продуктів.
Дотримання санітарно-гігієнічних норм.
Я — досвідчений спеціаліст у галузі ресторанного Проведення інвентаризації продуктів.
обслуговування. Маю практичний досвід роботи Підтримання чистоти робочого місця та інвентаря.
помічником кухаря та заготівельником, забезпечуючи
швидке та якісне виконання завдань на кухні. Допомога бармену: підготовка інгредієнтів для напоїв, організація
робочого простору, обслуговування клієнтів у разі необхідності.
Не чую з дитинства, вмію читати по губах. Це не заважає
ефективно працювати у команді та досягати високих
результатів. Ресторан «Missis Hudson» при готелі «Sherlock
Holmes Boutique Hotel»
Посада: Заготівельник на кухні
НАВИЧКИ ТА ОСОБИСТІ Період роботи:жовтень 2020 р. — грудень 2020 р.
Обов'язки:
ЯКОСТІ Нарізка інгредієнтів і підготовка заготовок.
Випікання булочок та вафель, приготування десертів.
Впевнене володіння MS Office (Word, Excel,
Контроль якості продукції.
PowerPoint).
Приймання товарів та перевірка їх відповідності стандартам.
Висока організованість, відповідальність та
Допомога у приготуванні страв та проведення інвентаризації.
працелюбність.
Підтримання чистоти та дотримання санітарних норм на робочому
Здатність працювати в команді та ефективно
місці.
виконувати завдання у стислі терміни.
Досягнення: Брала участь у роботі з моменту відкриття закладу,
Креативний підхід: запропонований мною десерт —
допомагаючи налагодити виробничі процеси.
чізкейк, приготовлений для колег на день
народження, отримав схвалення директора готелю і
Посада: Помічник кухаря
був включений до меню закладу.
Період роботи:серпень 2019 р. — червень 2020 р.
Обов'язки:
ОСВІТА Підготовка інгредієнтів: нарізка, миття та обробка овочів.
Приготування заготовок для страв.
Державний навчальний заклад «Львівське Миття кухонного інвентаря та обладнання.
вище професійне художнє училище» Приймання товару та перевірка його якості.
Підтримання чистоти та порядку на робочому місці.
Дотримання санітарних норм та правил гігієни.
Факультет: Культури і мистецтво Спеціальність:
«Флористика» з 1 вересня 2017. По 30 червня 2018року.
Бар «Limoncello Bar»
Спеціальність: «Образотворче мистецтво, декоративне Посада: Мийник посуду
мистецтво, реставрація», молодший спеціаліст, з 1 Період роботи: серпень .2018р. — липень.2019р.
вересня 2018р. по 30 червня 2020року. Обов’язки:
Миття посуду.
Підтримання чистоти та порядок на робочому місці,
Дотримання правил санітарних норм.

1

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: