Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Федорович

Керівник з якості, директор виробництва

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Федорович Ірина
Дата нарождения:26 жовтня 1985 р.
Регіон:Львів
Можливість переїзду:Західна Україна
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Маю доньку та сина

Мета у пошуках роботи на посаді
Керівника з якості, начальника лабораторії


Освіта


Львівський національний університет імені Івана Франка (вересень 2002 - червень 2007)
Диплом спеціаліста
Спеціалізація мікробіологія і імунологія
Дипломна робота «Мікробіологічні аспекти виробництва пива та квасу на ТзОВ ТВК «Перша приватна броварня»
Присвоєно кваліфікацію біолог. Викладач біології і хімії

Знання мов


Російська – вільна мова
Українська – рідна мова
Англійська - базовий рівень
Комп’ютерні навики


вільний користувач MS Office, Internet Explorer

Досвід роботи
Червень 2019 – по сьогоднійшній день Директор департаменту з якості.
З 2018р - по червень 2019 начальник управління якості ПрАТ «Концерн Хлібпром»
Основні обов̓язки: Організація безперебійної роботи лабораторії.
Координація роботи у розробленні, впровадженні і вдосконаленні процесів системи менеджменту якості та харчової безпеки згідно діючого законодавства ISO 9001 та ISO22000.
Проведення не передбачених технологічним процесом вибіркових перевірок якості готової продукції, сировини, матеріалів, напівфабрикатів, якості і стану технологічного обладнання та інструменту, умов виробництва, збереження і транспортування продукції.
Співпраця з контролюючими органами з питань якості та безпечності сировини, матеріалів та готової продукції.
Організація навчальних програм та проведення навчання і консультацій співробітників з питань розробки, функціонування та удосконалення системи менеджменту якості та харчової безпеки;
Формування бюджету свого напрямку, контроль за його використанням


З 2016р по 2018 р - начальник відділу забезпечення якості та безпечності харчових продуктів.( Розробка документації згідно вимог ISO 9000 та ISO22000, проведення сертифікації виробничих потужностей, проведення аудиті в постачальників та інших)
Лютий 2014 по 2016 рік працювала на посаді начальника лабораторії.
Березень 2013року - лютий 1014 року
ПрАТ "Компанія Ензим" мікробіолог 2 категорії,
Основні обов"язки: проведення всіх мікробіологічних досліджень згідно НД, розведення чистої культури дріжджів, приготування поживних середовищ та перевірка їх якості; проведення стерилізації середовища, посуду та інших матеріалів; знищення і знезараження відпрацьованих матеріалів; контроль за санітарним станом усіх виробничих приміщень та допоміжних цехів; моніторинг умов виробництва.




Інженер-лаборант - мікробіолог
Листопад 2007 - до 2013 року
ТзОВ ТВК «Перша приватна броварня «Для людей – як для себе!»
Основні обов"язки:проведення всіх мікробіологічних досліджень згідно НД та « інструкції санітарно-мікробіологічного контролю пивоваріння і безалкогольного виробництва»; розведення чистої культури дріжджів і молочнокислих бактерій і повірка їх якості в процесі використання; ведення журналів мікробіологічних досліджень; приготування поживних середовищ та перевірка їх якості; проведення стерилізації середовища, посуду та інших матеріалів; знищення і знезараження відпрацьованих матеріалів; контроль за санітарним станом усіх виробничих приміщень та допоміжних цехів; моніторинг умов виробництва.
Інженер – лаборант – хімік
Вересень 2005 – листопад 2007
ТзОВ ТВК «Перша приватна броварня «Для людей – як для себе!»
Основні обов"язки: проведення всіх фізико-хімічних аналізів і досліджень згідно схеми техно-хімічного контролю на всіх стадіях виробництва, починаючи з перевірки якості сировини і закінчуючи готовою продукцією; контроль за технологічним процесом на усіх етапах; ведення лабораторних журналів; тарування б"юксів і пікнометрів; правильна експлуатація лабораторного обладнання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: