Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 12 января 2024 PRO

Олександр

Керівник, завідуючий, заступник керівника, лікар ветеринарної медицини, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Ветеринарний лікар консультація

с 12.2020 по 12.2020 (меньше месяца)
ТОВ «Весела свинка», с.Підгірці (Сільське господарство, агробізнес)

Встановлення причини підвищенного падежу молодняку свиней, абортів і мертвородів у свиноматок та зниженого привісу груп дорощування і відгодівлі (2,0 тис.гол.).

Ветеринарний лікар

с 10.2020 по 12.2020 (2 месяца)
Свинокомплекс «Месоні», Попіно, Болгарія (Сільське господарство, агробізнес)

Постановка діагнозу, проведення профілактичних вакцинацій, дегельмінтизацій, патрозтин з метою встановлення причини смерті й постановки діагнозу. Проведення кастрацій, купірування хвостів молодняка свиней, проведення хірургічних операцій, а також лікування після родових ускладнень у свиноматок и хвороб молодняка. Догляд за свиноматками, їх вітамінізація, а також рододопомога при опоросах. Лікування груп відйому, відкорму. Допомога в осіменінні свиноматок. Догляд за свинопоголов*ям (7,5 тис.гол) з дотриманням зоотехнічних и ветеринарно-санітарних норм. Відбір біоматеріала (кров, кал), кормів для лабораторних досліджень і багато іншого.

Заступник головного лікаря ветеринарної медицини (обов’язки головного лікаря ветеринарної медицини)

с 11.2018 по 09.2020 (1 год 10 месяцев)
Філія "Чорнобаївська" ПрАТ "Агрохолдинг Авангард", Херсон (Сільське господарство, агробізнес)

Обов’язки та набутий досвід: З листопада 2018р. до червня місяця 2019 року працював заступником Головного лікаря ветеринарної медицини Філії «Чорнобаївське» ПрАТ «Агрохолдинг Авангард» с.Східне, яка включає промислову зону – до 5,0 млн. курей несушок та молоднякову зону 2,5 млн. гол. молодняку (з оборотом 2-4 циклів в рік). З виконанням обов’язків головного лікаря ветеринарної медицини Філії проводив роботу лікарем ветеринарної медицини на молодняковій зоні з дорощування птиці.
Обов’язки:Складання, погодження планів профілактичних ветеринарно-санітарних заходів обробок, щеплень птиці. Контроль за здоров’ям птиці, постановка своєчасного діагнозу, лабораторні дослідження. Бюджетування, контроль за використанням ветеринарних препаратів, організація та контроль роботи ветеринарної служби в цілому: промисловій та на молодняковій зоні. Проведення щеплень птиці (аерозольно, випойкою, внутрішньо м*язовим щепленням). Підготовка птахівничих приміщень до посадки птиці, їх дезінфекція, дезінфекція, в т.ч. системи водонапування. Контроль за мікрокліматом пташників відповідно до зоогігієнічних вимог, їх провітрювання, вологості та ветеринарно-санітарного стану пташників, території птахогосподарства і т.д. Проведення дезінфекційних заходів, зокрема приміщень в присутності птиці, а також системи водонапування. Дезінсекція. Дератизація. Участь в контрольному зважуванні птиці.
З червня 2019 року в зв’язку з відкриттям старої зони Філії «Чорнобаївське» ПрАТ «Агрохолдинг Авангард» с.Чорнобаївка, Білозірського району Херсонської області (була законсервована) переведений з обов’язками та функціоналом Головного лікаря ветеринарної медицини – 300 тис. голів доросла птиця, курка – несушка.
Обов’язки: Проведення ветеринарно-санітарних планів, контроль за їх виконанням. Профілактичні обробки птиці. Бюджетування. Контроль за здоров’ям птиці, постановка своєчасного діагнозу, лабораторні дослідження кормів, яєць, посліду змивів з пташника/складу на сальмонельоз. Контроль за мікрокліматом, умовами утримання птиці, вентиляцією та інших чинників згідно зоогігієнічних вимог. Дезінфекція виробничих приміщень, пташників (в присутності птиці), яйцескладу. Дератизація. Дезінсекція. Проведення лікувально-профілактичних заходів шляхом випойки. Контрольне зважування птиці. Організація роботи ветеринарної служби. Та багато іншого - всі функції та посадові обов’язки головного лікаря ветеринарної медицини.
Досягнення: Птахогосподарство переведено на «закритий режим» роботи, обладнані дезбар’єри та переведені в робочий режим, запрацював ветсанпропускник, заведені медкарти, приведена в порядок ветеринарна документація, введений контроль за мікрокліматом по пташникам, постійний контроль за якістю кормів, води.Налагоджена робота та співпраця з інженерною, технологічною службами підприємства, з Держпродспоживслужбою району, області. Виконання організаційних робіт. Причина звільнення: скорочення виробничих філій Агрохолдингу

Консультант

с 10.2016 по наст. время (7 лет 6 месяцев)
ФГ "Тренд", Полтава (Сільське господарство, агробізнес)

КУтримання, відгодівля свинопоголів’я. Проведення ветеринарно-санітарних заходів, осіменіння, догляд за молодняком, дотримання ветеринарно-зоогігієнічних вимог та умов утримання тварин, годівля і багато іншого.

Ветеринарний лікар

с 06.2016 по 07.2016 (1 месяц)
Фермерське господарство "Амон Бо Бо", м.Самарканд.Узбекистан (Сільське господарство, агробізнес)

Птахогосподарство яєчного напрямку, не благополучне по хв.Ньюкасла, інфекційного бронхіту птиці та ларинготрахеїту - 300 тис.гол кури-несушки.
Досвід та набутий досвід: Розробив оздоровчі ветеринарно-санітарні заходи проти інфекційних захворювань птиці, провів епізоотичне обстеження птахогосподарства з виявленням «воріт інфекції». Розроблені та впровадження заходи та план проведення оздоровчих міроприємств та профілактичних заходів проти хв.Ньюкасла, інфекційного бронхіту птиці та ларинготрехеїту птиці, (в раніш відведені терміни), а також вказані виявлені недоліки на птахопідприємстві щодо утримання птиці, порушення мікроклімату, ведення ветеринарної звітності, рух ветеринарних препаратів та проведення дезінфекції, зокрема мийки і підготовки пташників до посадки птиці.
Досягнення: Робота в неблагополучному птахопідприємстві з хворобами групи «А» згідно списку МЕБ (Міжнародного Епізоотичного Бюро).

Головний спеціаліст забезпечення протиепізоотичних заходів

с 08.2005 по 03.2016 (10 лет 7 месяцев)
Головне управління ветеринарної медицини в Полтавській області, Полтава (Сільське господарство, агробізнес)

Обов’язки та набутий досвід: Організація та проведення комплексу профілактичних та оздоровчих міроприємств від інфекційних, інвазійних хвороб тварин, птиці. Організація та контроль ефективної взаємодії всіх структур держветмедицини області (районів, міст), зокрема не допущено виникнення та розповсюдження високопатогенного грипу птиці, сальмонельозу серед птахівничих підприємств. Проводив розробку та затвердження протиепізоотичних планів (сальмонельозної програми в птахогосподарствах) та застосування їх в дії, контроль за їх виконанням, бюджетуванням. Контроль за забезпеченістю ветеринарними препаратами, дезінфіктантами, засобами захисту. Знання ветеринарного законодавства, інструкцій. Співпраця з адмінперсоналом суміжних державних служб (РДА, ОДА, міськвиконкомами, ДСНС іт.д.).
Організація, координація роботи всіх підпорядкованих структурних одиниць ветеринарної служби області, ділова переписка, аналіз епізоотичної ситуації в області/країні/світі, звітність. Держветінспекторський контроль за дотриманням і виконанням ветеринарного законодавства підприємствами області зокрема в утриманні тварин, птиці, а також продукції отриманої від неї згідно ветеринарно-санітарних правил. Виконання обов’язків головного інспектора ветеринарної медицини (начальника головного управління ветмедицини) Полтавської області, та його заступників (при їх відсутності).
Досягнення: Проведення профілактично-оздоровчих заходів в підприємствах всіх форм власності на території Полтавської області (високопатогенний грип птиці, хв.Ньюкасла птиці), оздоровлення неблагополучних пунктів від лейкозу ВРХ, від сказу домашніх та диких м’ясоїдних тварин, від лептоспірозу ВРХ, свиней, африканської чуми свиней (АЧС). Проведення нарад, семінарів.

Підприємець

с 04.2002 по 08.2005 (3 года 4 месяца)
ПП Пунтус А.В., Полтавський район с.Заворскло (Сільське господарство, агробізнес)

Организация, проведения рабіт з обробітку грунту. Праця з клієнтами, підтримка ділових контактів.

Допомога в проведені робіт повязанних з вирощуванням та збором зернових.

Ведення переговорів, заключення договорів. Аналіз ринку цін агропослуг, закупівлі й продаж СЗР, посівного матеріалу. Системний й комплексний підхід щодо вирішення задач. Досвід керівництва.

Лікар епізоотолог

с 08.1999 по 08.2005 (6 лет)
НВ ТОВ "Лейконад", Полтава (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Обов’язки та набутий досвід: Розробка, проведення гострих дослідів, випробування та застосування новітніх засобів захисту тварин та птиці (вакцина проти лейкозу ВРХ, діагностик лейкозу ВРХ, терапевтичний засіб «БІПОЛ» для тварин та птиці) в господарствах України (більше 200 сільськогосподарських підприємств у 18 областях України). Входив у наукову групу розробників ветеринарних препаратів. Робота в стерильному боксі з біоактивними матеріалами, вірусами. Проведення обеззараження боксу, науково – дослідного лабораторного інвентаря, обладнання. Проведення гострих дослідів на тваринах та відбір біоматеріалів з метою визначення ефективності дослідних та новітніх ветеринарних препаратів. Розробка планів протиепізоотичних заходів та схем з оздоровлення підприємств України від лейкозу ВРХ, супровід до повного оздоровлення неблагополучних підприємств від лейкозу ВРХ. Організація та співпраця всіх структурних підрозділів підприємства - робота на результат. Консультація господарств щодо утримання ВРХ, збереження поголів’я, збільшення приплоду та ветеринарних нагляд і обслуговування за тваринами (від 100 до 8,0 тис.гол ВРХ).
Постійна співпраця з клієнтами НВ ТОВ «Лейкопол» («Лейконад»), державними службами ветеринарної медицини (області, району), Державним Департаментом ветеринарної медицини (Держпродспоживслужба України). Звітність, проведення лекцій, семінарів, підготування інформативної інформації, проведення переговорів, заключення договорів, забезпечення роботи підприємства, виконання плану та інш.(виконував обов’язки заступника директора по виробництву, науці, директора підприємства – при їх відсутності).
Досягнення: оздоровлено від лейкозу 120 сільськогосподарських підприємств. Продукція НВ ТОВ пройшла державні випробування, сертифікацію та реєстрацію, отримано дозвіл на її застосування на території України без обмежень.

Ветфельдшер

с 08.1998 по 08.1999 (1 год)
ТОВ "Зоря" с.РунІвщина, Полтавський район (Сільське господарство, агробізнес)

ВРХ (1,5 тис. голів – 3 МТФ), свиней (2,5 тис.гол-2СТФ), коней (40 голів), курей 10 тис.гол., гусей (2 тис.гол)
Обов’язки та набутий досвід: виконання обов’язків головного лікаря ветеринарної медицини (через його відсутність), проведення оздоровчо-профілактичних міроприємств сільськогосподарських тварин господарства від інфекційних (вакцинація, туберкулінізація, взяття крові), інвазійних захворювань (дегельмінтізація, відбір біоматеріалу на лабораторні дослідження), а також захворювань не заразної етіології (терапія, ортопедія, хірургія, акушерство, генікологія, допомога при патпологах, запліднення, лікування хвороб молодняка тварин). Бюджетування. Складання та впровадження оздоровчо-профілактичних планів та заходів. Постійна співпраця з зоотехнічною та суміжними службами підприємства з метою отримання високих та якісних показників отримання продукції. Складання державної/внутрішньогосподарської звітності. Контроль за зоогігієнічними нормами утримання тварин та птиці, їх годівлі, клінічним станом. Постановка діагнозу, розробка схеми лікування. Контроль та дотримання ветеринарно-санітарних правил господарством, зокрема закритого режиму його роботи та біобезпеки. Співпраця з державними органами ветеринарного контролю.
Виконання планів профілактики інфекційних/не інфекційних захворювань.
Досягнення: Оздоровлення господарства від лейкозу та туберкульозу ВРХ.

Образование

Полтавський державний сільськогосподарський інститут

Ветеринарія, Полтава
Высшее, с 1993 по 1998 (5 лет)

Диплом апостелірований, на англійську, французьку мови.

Дополнительное образование и сертификаты

Національний університет біоресурсів и природокористування

02-03.2012г.

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint Windows Internet Explorer Email Opera Mozilla Firefox The Bat! Планування Уміння аналізувати Бюджетування Організація виробництва. Контроль за виконанням. Аналіз. Битрикс 24

Знание языков

Русский — свободно

Дополнительная информация

Цель - для улучшения финансового благополучия, рассматриваю полную переквалификацию. Есть опыт и быстрая самообучаемость + 100% желание.

Принцип - порядочность, коммуникабельность, ориентированность на результат, пунктуальность, ответственность за выполненную работу и вверенный мне коллектив.

Имею права кат. "В".
Готов к командировкам или временный переезд.

От работодателя - цель, порядочность, место и условия работы, мотивация.

Уровень оплаты труда в других городах Украины и странах оговаривается, от 2000 у.е.+%.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: