Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 14 июля 2022 PRO

Сергій

Керівника регіональних та оптових продаж, регіонального менеджера з продажу

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев, Львов, Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу продажу

с 10.2013 по наст. время (10 лет 6 месяцев)
Сканія Україна, Львів (продаж вантажних автомобілів)

Продаж автотехніки марки Scania. Організація відділу продажу. Активний продаж вантажної автотехніки, запчастин, послуг автосервіса марки Scania, робота з дебіторською заборгованістю, формування заявки на складські запаси, складання встановленої звітності, облік продукції та контроль за складами, контроль за своєчасним відвантаженням продукції. Вивчення конкурентного середовища, консультування клієнтів, активний пошук клієнтів, заключення договорів з клієнтами та продуктивна робота з ними . Напрацювання, супровід і розвиток клієнтської бази. Встановлення і підтримка контактів з ключовими клієнтами. Пошук потенційних покупців автомобілів, автозапчастин. Розширення присутності в регіонах. Напрацьована клієнтська база з продажу автозапчастин, автомобілів. Власна база автотранспортних парків, будівельних організацій, сільських господарств,агрохолдингів, перевізників (Львівській обл., Івано-Франківська обл., Тернопільська обл., Закарпатська обл., Рівненській обл., Волинська обл.) .

Регіональний представник департаменту продаж вантажівок DAF

с 04.2012 по наст. время (12 лет)
Мацько трак сервіс (офіційний дилер DAF вантажної автотехніки)

Продаж автотехніки марки DAF. Організація продаж з нуля при відкритті автоцентра. Активний продаж вантажної автотехніки, запчастин, послуг автосервіса марки DAF, робота з дебіторською заборгованістю, формування заявки на складські запаси, складання встановленої звітності, облік продукції та контроль за складами, контроль за своєчасним відвантаженням продукції. Вивчення конкурентного середовища, консультування клієнтів, активний пошук клієнтів, заключення договорів з клієнтами та продуктивна робота з ними . Напрацювання, супровід і розвиток клієнтської бази. Встановлення і підтримка контактів з ключовими клієнтами. Пошук потенційних покупців автомобілів, автозапчастин. Розширення присутності в регіонах. Напрацьована клієнтська база з продажу автозапчастин, автомобілів. Власна база автотранспортних парків, будівельних організацій, сільських господарств,агрохолдингів, перевізників (Львівській обл., Івано-Франківська обл., Тернопільська обл., Закарпатська обл., Чернівецька обл., Рівненській обл., Волинська обл.) .

Регіональний представник департаменту продаж

с 09.2010 по наст. время (13 лет 7 месяцев)
АВТЕК (продаж вантажної і сільгосп техніки)

Проведення маркетингового дослідження регіону. Моніторинг ринку на західній Україні. На основі проведеного моніторингу прийняття рішень про стратегію продажу в регіоні, а також складання та доведення планів продаж, контроль за їх виконанням, розвиток регіонів. Формування торгової команди з нуля на території Західної України. Організація та контроль роботи підлеглих працівників – менеджерів зі збуту, проведення польових тренінгів для торгової команди. Встановлення планів обсягу продаж на ввіреній території, робота з дебіторською заборгованістю, формування заявки на складські запаси, складання встановленої звітності, облік продукції та контроль за складами, контроль за своєчасним відвантаженням продукції. Вивчення конкурентного середовища, консультування клієнтів, пошук клієнтів, заключення договорів з клієнтами та продуктивна робота з ними . Напрацювання, супровід і розвиток клієнтської бази. Встановлення і підтримка контактів з ключовими клієнтами. Пошук потенційних покупців автомобілів. Розширення присутності в регіонах. Напрацьована клієнтська база з продажу автозапчастин до автобусів марки «Богдан», «Еталон». Власна база автотранспортних парків, будівельних організацій, сільських господарств, агрохолдингів, перевізників (Львівській обл., Івано-Франківська обл., Тернопільська обл., Закарпатська обл., Чернівецька обл., Рівненській обл., Волинська обл.) .
Продаж автотехніки марки FORD, КАМАЗ, МАЗ, КРАЗ, CAMC, Hyundai, Sany.
Власна база автотранспортних парків, будівельних організацій, сільських господарств, агрохолдингів, перевізників (Львівській обл., Івано-Франківська обл., Тернопільська обл., Закарпатська обл., Чернівецька обл., Рівненській обл., Волинська обл.) .
Знання ринку автотехніки. Налагодженні тісні контакти з усіма автотранспортними парками, будівельними організаціями, сільськими господарствами, агрохолдингами, перевізників агрохолдингами. Напрацювання, супровід і розвиток клієнтської бази. Встановлення і підтримка контактів з ключовими клієнтами. Пошук потенційних покупців автомобілів . Розширення присутності в регіонах. Активний пошук клієнтів, що тижневі візити до клієнтів. Прийняття участі у тендерних торгах, виставках. Відстеження активності конкурентів і своєчасне реагування,особиста участь в переговорах з великими замовниками, регулярна особиста присутність в регіонах,забезпечення виконання бюджетних показників. Наявність високих результатів роботи, які зможуть підтвердити попередні роботодавці.

Директор по продажам компанія «Львівінвеставто», регіональний представник у Західному регіоні

с 01.2006 по 01.2010 (4 года)
Львівінвеставто (( вид діяльності продаж автомобілів, автозапчастин, паливо мастильних матеріалів)

Директор по продажам компанія «Львівінвеставто», регіональний представник у Західному регіоні „Торговий дім Камаз ”, ТОВ « Українська Торгово-Промислова Компанія ». Представлення інтересів і продаж автомобілів марки MAN, FORD, VOLVO, КАМАЗ, МАЗ, КРАЗ.
Продаж автозапчастин, акумуляторів, автошин, автохімії мастил марки Укртатнафта, концерн ENI мастило марки AGIP.
Проведення маркетингового дослідження регіону. Моніторинг ринку на західній Україні. На основі проведеного моніторингу прийняття рішень про стратегію продажу в регіоні, а також складання та доведення планів продаж, контроль за їх виконанням, розвиток регіонів. Формування торгової команди з нуля на території Західної України. Організація та контроль роботи підлеглих працівників – менеджерів зі збуту, проведення польових тренінгів для торгової команди. Встановлення планів обсягу продаж на ввіреній території, робота з дебіторською заборгованістю, формування заявки на складські запаси, складання встановленої звітності, облік продукції та контроль за складами, контроль за своєчасним відвантаженням продукції. Вивчення конкурентного середовища, консультування клієнтів, пошук клієнтів, заключення договорів з клієнтами та продуктивна робота з ними . Напрацювання, супровід і розвиток клієнтської бази. Встановлення і підтримка контактів з ключовими клієнтами. Пошук потенційних покупців автомобілів. Розширення присутності в регіонах. Напрацьована клієнтська база з продажу автозапчастин до автобусів марки «Богдан», «Еталон». Власна база автотранспортних парків, будівельних організацій, сільських господарств, перевізників (Львівській обл., Івано-Франківська обл., Тернопільська обл., Закарпатська обл., Чернівецька обл., Рівненській обл., Волинська обл.) .

Спеціаліст зі страхування

с 01.2005 по 01.2006 (1 год)
Львівська філія страхової компанії "Статус"" (Фінанси, банки, страхування)

Основні обов’язки : знання страхових продуктів, продаж страхових
продуктів, залучення клієнтів, налагодження роботи з автосалонами, співпраця з банками, розширення клієнтської бази, пошук нових клієнтів, оформлення справ по виплаті страхового відшкодування (організація
проведення експертизи, збір необхідних документів,оформлення справи).
Безпосередньо заключав страхові угоди по таких видах страхування : авто каско, цивільна відповідальність, страхування водіїв від нещасних випадків на транспорті, добровільне страхування нещасних випадків,страхування подорожуючих та відпочиваючих по Україні та закордоном, страхування майна
( вогневі та не вогневі ризики ).
Напрацьована база автосалонів та банків міста. Співпраця з туристичними фірмами . Досвід у пошуку приміщення для офісу страхової компанії, облаштування робочих місць працівників ( покупка офісних меблів, оргтехніки ) .Участь у підготовці та проведенні акцій , рекламних
компаній. Проведення спільних рекламних акцій з туристичною компанією та автосалоном.

Менеджер з продажу

с 01.2004 по 01.2005 (1 год)
Львівсервісконтакт (вид діяльності продаж автозапчастин, паливо мастильних матеріалів, автохімії, акумуляторних батарей, фільтрів)

Підприємство оптової та роздрібної торгівлі : менеджер з продажу автозапчастин, автохімії, акумуляторних батарей, фільтрів.

Образование

ЛНУ ім. І. Франка

Економічна кібернетика (інформаційні системи в менеджменті), Львів
Высшее, с 2001 по 2006 (4 года 10 месяцев)

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Знання ПК : Word, Excel, Access, Power Point, Outlook Express, Альфа – Авто, LeaderTask Company Management, первинна бухгалтерія.
Знання іноземних мов : російська, англійська ( intermediate level ) продовжую активно вивчати далі.
Додатково : права водія категорії „ В ” , досвід водіння автомобілями
Досвід роботи з клієнтами різних рівнів, вирішення кадрових питань, навички керування великими групами людей, досвід впровадження нових проектів з «нуля», відмінні комунікативні навички, досвід проведення переговорів, стресостійкість, врівноваженість, вміння ефективно організовувати роботу та оперативно приймати рішення, відповідальність , комунікабельність, пунктуальність, порядність, готовність до регулярних відряджень, чітке виконання поставлених завдань, ціле направленість, орієнтація на результат, самостійність у прийнятті рішень, готовність до агресивних дій на ринку.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: