- PRO
Личные данные скрыты
Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/15671089/
Керуючий мережею закладів
Контактная информация
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Опыт работы
Регіональний директор
с 05.2010 по 09.2025
(15 лет 4 месяца)
мережа суші-барів, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація та контроль роботи закладів регіону відповідно до стандартів компанії:
· впровадження та контроль виконання стандартів компанії з якості обслуговування гостей та якості страв, вимог до закладів громадського харчування (перевірка ваг, вогнегасників, чистка витяжної системи, лаб. аналіз страв, електро-інструментальний лаб. аналізи закладу), своєчасне ведення встановленної документації та звітів керуючими )
·організація і контроль касової дисципліны на закладах
· робота з постачальниками та підрядниками
· контроль якості, кількості та залишків товарів
. кадрове планування та контроль його виконання (організація підбору персоналу, раціональне використання, ротація, контроль оформлення та звільнення)
· робота з персоналом ( організація та контроль якості навчання відповідно займаній посаді, мотивація, проведення атестацій)
· співпраця та контроль роботи шеф-кухаря регіону
· организація, введення та контроль стандартів НАCCP на закладах
· контроль роботи доставки
. контроль роботи логіста
· організація та контроль проведення рекламних заходів спрямованих на підвищення відвідуваності закладів та впізнаваності бренду
· облік та звітність, аналіз результатів та фінансових показників, пропозиції що до їх покращення (постачання та витрати згідно статей обліку , переоблік, калькуляція страв, контроль FC)
· організація і контроль забезпечення збереження товарно-матеріальных цінностей
· участь у аналізі та розрахунку привабливості планового розширення мережі в регіоні
· участь у проектуванні та виконанні ребрендінгу, реконструкії, будівництві закладів
. взаємодія з усіма підрозділами компанії
Керуючий кафе
с 05.2009 по 05.2010
(1 год)
суші-бар, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація і контроль діяльності закладу. Організація і проведення переобліку, облік ОЗ, калькуляція продукції . Контроль витрат закладу та товарних запасів, розрахунок з постачальниками і робота з ними. Аналіз діяльності закладу та складання внутрішньої звітності. Робота з контролюючими державними органами, ведення первинної бухгалтерії. Підбір персоналу кафе та його навчання, організація та контроль якості обслуговування та якості блюд згідно стандартам ТМ, нарахування та виплата ЗП персоналу.
Економіст
с 07.2005 по 04.2009
(3 года 9 месяцев)
Мережа кафе "Піцца Челентано", Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація і проведення переобліку, облік ОЗ та ТМЦ, калькуляція продукції . Контроль витрат закладу, розрахунок з постачальниками і робота з ними. Аналіз діяльності закладу та складання внутрішньої звітності. Робота з контролюючими державними органами, ведення первинної бухгалтерії, ведення звітності ПП. Підбір персоналу кафе та його навчання, контроль якості обслуговування, нарахування та виплата ЗП персонала,
Образование
Державний інститут підготовки та перепідготовки кадрів промисловості
"Економіка підприємства", Дніпро
Высшее, с 2003 по 2005 (2 года)
Дніпропетровський Політехнічний коледж
Спеціальність: "Виробництво високомолекулярних сполук" Технік-технолог, Дніпро
Неоконченное высшее, с 1999 по 2002 (3 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Дніпропетровський державний інститут технічного навчання. Курси спеціалістів професійного навчання кадрів на виробництві
2004 (3 місяці)
Система НАССР в закладах харчування
2019
Знания и навыки
- Пользователь ПК
- Комунікабельність
- Працьовитість
- Здатність до навчання
- Управління командою
- R-Keeper
- Інвентаризація
- Iiko
- Користувач 1С
- Користувач Бітрікс24
- Водійські права кат. B
- Уміння працювати в режимі багатозадачності
- Відповідальність
- Чесність
- Уміння аналізувати
Дополнительная информация
Ірина Геннадіївна
1982 року народження
м.т. [
[
Похожие кандидаты
-
Head of Operations, Executive Director, керівник мережі ресторанів
Днепр, Винница , еще 6 городов -
Керуючий мережею закладів харчування
50000 грн, Днепр -
Керуючий мережею закладів харчування
Днепр, Запорожье , еще 2 города -
Начальник відділу продажу
Днепр -
Керуючий мережею магазинів
50000 грн, Днепр -
Заступник директора
35000 грн, Днепр, Харьков , еще 2 города