Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 11 августа 2020

Інна

Економіст, фінансист, бухгалтер, менеджер, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город:
Белая Церковь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Погоріла Інна Борисівна
Телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Народилася 23 січня 1970 року в м. Умань Черкаської області
Адреса проживання м. Біла Церква, вул. Ярмаркова
З квітня 2019 по квітень 2020 року(один рік) працювала економістом відділення експлуатації фондів КЕВ м. Біла Церква. В мої обов'язки входило ведення обліку, планування та підготовка заявок в межах норм потреб забезпечення квартирним майном, оформлення актів приймання-передачі меблів та майна, акти технічного стану, контроль виконання встановлених планів та лімітів, перевірка правильності списання квартирного майна згідно чинного законодавства.
Також я займалась укладанням договорів з постачальниками послуг з вивезення побутових відходів для забезпечення життєдіяльності військових частинт та військових містечок, вела облік комунальних затрат та контролювала об'єми виконаних робіт та оплату за їх виконання. Подавала звітність по службі згідно розпоряджень установ вищих інстанцій.
З листопада 2013 і по листопад 2018 року(п'ять років) працювала економістом відділу збуту ТОВ Укрсільгоспмаш. В мої обов"язки входило формування планів реалізації виставкових майданчиків та загального плану реалізації підприємства за кожен місяць та за рік. Облік коштів від реалізації . Ведення статистики продаж за видами продукції. аналіз ефективності продаж та виконання планів.
З березня по листопад 2013 року ( вісім місяців) працювала економістом відділу закупок ТОВ НВП «БІЛОЦЕРКІВМАЗ». В мої обов’язки входило формування на основі плану виробництва плану закупок запчастин, сировини та матеріалів для забезпечення процесу виробництва, планування графіка оплат, аналізу забезпечення матеріалами. Розробляла щомісячні звіти по залишках матеріалів на складах підприємства, в обов’язки входило ведення діловодства , листування з постачальниками, підготовка до оформлення договорів , відправлення кореспонденції відділу закупок. Систематизувала заявки від виробничих відділів для опрацювання їх менеджерами відділу закупок.
З 2001 по 2012 (12 років) працювала на Городище-Пустоварівському цукровому заводі(Володарський район, Київська область) головним економістом.
Я займалась економічною роботою на підприємстві , а саме здійснення розрахунку собівартості виробленої продукції та послуг, ведення статистичної звітності , оформлення та обслуговування кредитів. Працюю з системою клієнт-банк, є досвід роботи з готівковими коштами , ведення касових операцій. Володію програмою 1-С бухгалтерія 8.2(промислове виробництво), планом рахунків підприємства , досвідчений користувач ПК. Приймала участь у формуванні річного бюджету компанії , аналізу доходів та витрат.
З 1993 по 2001 (вісім років) року працювала помічником змінного інженера на Бершадському цукровому заводі Вінницької області. В мої обов’язки входило керівництво персоналом зміни (близько 50 чоловік), підтримка технологічного процесу цукроваріння, в міжсезоння - організація очистки та ремонту обладнання.
З 1988 по 1993 навчання - Київський технологічний інститут харчової промисловості , механічний факультет , спеціальність - інженер-механік харчових виробництв.
Є досвід роботи на виробництві , маю організаторські здібності, швидко навчаюсь новому, комунікабельна , неконфліктна в колективі.
Одружена , маю двох синів .
Вільно володію українською та російською мовами.
Розмір заробітної плати 10000 грн.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: