Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 17 апреля 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/1589033

Директор готелю, ресторану

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Днепр, Запорожье, Киев, Львов, Одесса, Харьков, Черкассы, Чернигов, Черновцы

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

Уважність

Дополнительная информация

Директор готелю, ресторану (готель, ресторан, бар, фуд-корт, конференц-послуги, СПА-центр, фітнес-клуб, бутік – одяг та аксесуари, інфраструктура відпочинку, пральня, автомийка).
Досвід роботи у будівництві, готельному та ресторанному бізнесі, відкриття готелів, ресторанів, автомийки WashTec для вантажного та легкового автотранспорту (WashTec AG, Німеччина), з етапу будівництва та реконструкції до введення в експлуатацію, супровід після відкриття, підготовка та проведення сертифікації. Операційний та антикризовий менеджмент (розробка комплексу заходів для оптимізації роботи закладу з метою збільшення прибутку та скорочення операційних витрат). Розробка та впровадження маркетингової стратегії; організація ділових заходів. Навчання персоналу. Організація закупівлі обладнання та матеріалів (готель, ресторан, фітнес, СПА, інфраструктура відпочинку).
Укладання договорів управління/франчайзингу з незалежними готелями на вигідних умовах – представник міжнародної готельної мережі (США / Великобританія) в Україні.
У разі зацікавленості, відправлю повне резюме на Ваш e-mail.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты