Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Дмитро

Менеджер по продажам

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
64 года
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Бесарабець Дмитро Васильович

Народився 24лютого 1960 року на Вінниччині. В даний час проживаю у м. Вінниці.

Контакти:
Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Освіта:
Після закінчення школи навчався в Вінницькому м’ясо-молочному технікумі і в 1979 році здобув спеціальність технік-механік. З 1987 по 1993 роки заочно навчався у Вінницькому аграрному інституті і получив спеціальність інженер-механік сільськогосподарського виробництва.

Трудова діяльність:
В 1982 році після закінчення служби в лавах Збройних сил розпочав працювати інженером в обласному об’єднанні „Сільгосптехніка”. З 1986 по 1989 роки займав посаду провідного спеціаліста в Облагропромі, а з 1990 по 1993 роки працював заступником начальника управління Виробничого об’єднання „Агромаш” по механізації тваринницьких ферм.
В 1994 році переведений в обласне управління „Облінжтехпостач” на посаду нач.відділу розвитку механізації сільського господарства, а в 1995 по 1997 роки обіймав посаду нач.відділу по механізації с/г виробництва облгоспуправління.
В 1997 році перейшов працювати в компанію „Райз-Івест”, а згодом в „Райз-Агротехнік” менеджером з продажу сільгосптехніки провідних виробників світу.
З 2002 року працював менеджером з продажу сільськогосподарської продукції в спільно-українсько-німецькому підприємстві „УНІСЕМ” а в 2003 році розпочав працювати по сумісництву директором Вінницької філії ТОВ „КВС-Україна”.
Основні напрямки роботи на цих підприємствах:
Робота з митницею по імпорту і експорту насіння кукурудзи, ц.буряка, соняшника, інших супутніх товарів, логістика товарів по Європі Україні, продаж сільгосппродукції, а на посаді директора філії – координація робіт по плануванню, вирощуванню насіння кукурудзи, соняшника в 10-ти областях України, обробці насіння на заводах, доведення його до посівних кондицій, та участь у реалізації готового насіння господарствам України і компаніям Європи. Після ліквідації цих підприємств невеликий час працював директором приватного підприємства „АНТ”.
З 2006 року по теперішній час працюю регіональним представником ТОВ „Агрохімконтракт”. Відповідаю за реалізацію хімічних препаратів даної компанії.

Додаткова інформація:
Маю 11 ранг державного службовця та досвід керування автомобілем.

Особисті ділові здібності:
Працьовитість, відповідальність, порядність, наполегливість, терпимість, вміння працювати в команді і з колективом, швидке мобілізування для вирішення поставлених задач та виникаючих проблем.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: