Инна
Адміністратор, менеджер ресторану
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 38 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1815040
Опыт работы
Администратор ресторана
с 08.2013 по наст. время
(10 лет 8 месяцев)
отельно-ресторанный комплекс "Софиевский Посад", Софиевская Борщаговка (сфера отельно-ресторанного бизнеса)
-организация работы ресторана
-управление подразделением
-обучение персонала
-составление графиков, рабочих табелей
-ведение материальной базы и проведение инвентаризации
-ведение клиентской базы
-участие в разработке маркетинговых программ и их реализация
-контроль соблюдения внутренних правил заведения
-контроль качества сервиса и обслуживания
-контроль приема заявок на банкетные мероприятия
-сопровождение банкетных мероприятий с полным контролем и организацией обслуживания
-расчет банкетной сметы
-ежедневный финансовый отчет и ведение кассы
-ежемесячный отчет работы ресторана
-работа с поставщиками
-взаимодействие с шеф-поваром в разработке новых позиций в меню
-итд
менеджер-адміністратор
с 03.2008 по 02.2013
(4 года 11 месяцев)
ресторан "Хата Рибака", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- практичне знання технологічного процесу приготування страв
- робота з технологічною документацією(технологічні та калькуляційні карти)
-робота зі звітною документацією
- знання сервісу та стандартів обслуговування в закладах ресторанного типу
- організація роботи обслуговуючого персоналу
- організація бенкетних заходів та додаткових послуг
- робота з компаніями-посередниками (івент-компаніі, тур-агенства)
- робота з постійними гостями та робота над набуттям потенційних
- робота з клієнтською базою даних
- навики управління персоналом (близько 30-40 осіб підлеглих)
Образование
Київський національний торгвельно-економічний університет
«Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс»(інженер -технолог харчової промисловості), Київ
Высшее, с 2006 по 2010 (4 года 1 месяц)
Стаття у науковому виданні вищого навчального закладу (Київський Національний Торгівельно-
Економічний університет): «Технологія страв з використанням молекулярної гастрономії»
Знания и навыки
Знание языков
Английский — средний
Дополнительная информация
Особисті якості:
- прагнення до нових знань і навичок в професійній діяльності
- лідерські якості
- відповідальність
- здатність до самонавчання
- комунікабельність
- дипломатичність
- стриманість
- вміння співпрацювати у великому колективі
Додаткова інформація:
- користувач ПК
-англійська-розмовний рівень,українська та російська-вільна
Другие резюме этого кандидата
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Менеджер з продажу міроприємств, парк-клуб "Страйк", 4 месяца
- Менеджер,администратор, ресторан "Хата Рибака", 4 года 7 месяцев
Похожие кандидаты
Sales manager, project manager, business development manager, bid manager, manager of procurement
Киев
Управляющий, админ. ресторана, автомойки, менеджер бара, нач. техотдела, завхоз
30000 грн, Киев
Менеджер ресторану, кафе, (ресторанний консалтинг), Team Leader
25000 грн, Киев
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Офіціант, адміністратор (ресторан, кафе, бар)
30000 грн, Киев
Адміністратор клубу, кафе, ресторанів, барів, оператор компʼютерного набору, касир
18000 грн, Киев