Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 12 января 2021 PRO

Сергій

Керівник, директор з розвитку (підготовка бізнес-проекту), 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
62 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 05.2005 по наст. время (18 лет 10 месяцев)
ПП"Діліжанс Проект", Киев (Організаційний консалтинг. Девелопмент.)

Керівництво компаніями. Вибір об'єкта нерухомості, оформлення тех.документації на оренду, зміну цільового призначення, приватизацію. Підготовка Програми та Бізнес-проекту для подання в Європейські фонди розвитку, Горизонт 2020 та ін.. Підготовка Бізнес-плану для залучення інвесторів (загалом 7 об'єктів) http://euroinvestpro.com/ - це один з них.

Генеральний директор

с 01.2005 по наст. время (19 лет 2 месяца)
ПП"Екоенергофорум", Київ (Організація і управління в роздрібній та оптовій торгівлі, девелопмент, консалтинг)

Організація і управління, та підготовка дозвільної документації на будівництво Туристичного комплексу, ТЦ, Котеджного містечка, житлового будинку, Логістичного комплексу, починаючи з землевідведення, "Містобудівного обгрунтування", виготовлення проекту, отримання дозволу на будівництво.
З 2005 року і по теперішній час - керівництво консалтинговою компанією.
Робота над бізнес-проектами, бізнес-планами, Програмами в напрямку енергоефективність, реконструкція Торгівельного Центру, будівництво Логістичного Комплексу.
Створення біоенергетичного агровиробництва для земель сільськогосподарського призначення (4 – 100 тис.га)
Низька прибутковість, що складає 200 – 500 €/га, не сприяє розширеному виробництву і не створює додаткові робочі місця, тобто унеможливлює сталий розвиток сільських територій, а сприяє розширенню латифундистських утворень.
Пропонується новий підхід до використання земель сільськогосподарського призначення, який передбачає оптимальне поєднання рослинництва та тваринництва з одночасним виробництвом біоенергії для виробництва готової продукції в рамках замкнутих біологічних та технологічних циклів. Це дасть можливість збільшити прибутковість 1 га землі в 5 і більше разів, що стане основою для розширеного виробництва і сталого розвитку сільських територій. Окупність інвестицій складає до 5 років.
Для цього пропонується запровадження інноваційної технології – від вирощування сировини, до отримання та продажу кінцевого продукту.
План запровадження включає наступні кроки.
1.Дослідити агроресурсний потенціал майбутніх партнерів «Проекту», їх землі та наявної техніки, з метою визначення найбільш продуктивних технологій вирощування рослин та тварин для даної агрокомпанії. На цій основі визначити найбільш ефективні напрямки переробки с.х.продукції і скласти список відповідного технологічного обладнання (ліній) для виробництва кінцевого продукту.
2.Виготовити та представити техніко економічне обґрунтування використання агро ресурсного потенціалу з урахуванням існуючих комунікацій, виробництв, трудових ресурсів і т. п.
3.На основі попередніх домовленостей гарантувати інвестору створення акціонерного товариства, оскільки 51% акцій АТ буде надано в залог для отримання довгострокового кредитування.
4.Подати бізнесплан для залучення інвестицій від 20 млн. дол. США.
5.Залучити інвестиції. http://horizoncapital.com.ua/uk/investment-strategy/
6. Партнер проекту - ПП «Діліжанс Інвест» - власник 4.3 га для будівництва логістичного центру та комплексу для переробки с.х.продукції в Бориспільському р-ні. https://euroinvestpro.com/
7.Наукова підтримка проекту - Інститут водних проблем Академії аграрних наук України. http://igim.org.ua/?page_id=418

Технологічний супровід, впровадження проекту,
дослідження, маркетинг та логістика
Компанія «АГРОЕКОКОНСАЛТ».

На керівних посадах.

с 11.1981 по наст. время (42 года 4 месяца)
Торгівля, громадське харчування., Київ (В роздрібній та оптовій торгівлі, громадському харчуванні, туризм, девелопмент.)

Директор ТЦ, овочевого магазину, зав.відділу прод.магазину, засвтупник директора оптової торгівельної бази ОРСА, директор власної приватної компанії.

Образование

Національний Торгівельно-Економічний Університет

Товарознавство прод.товарів., Київ
Высшее, с 1987 по 1993 (5 лет 9 месяцев)

Диплом магістра економіки.

Дополнительное образование и сертификаты

Школа энергоефективності.

2014 рік.

Курси та тренінги з підготовки бізнес-проектів, бізнес-планів, програм.

2010 - 18 роки.

Знания и навыки

Користувач ПК Виготовлення бізнес-проектів, бізнес-планів, Програмам. Консалтинг, Девелопмент, Роздрібна та оптова торгівля Логістика Урахування в Проектах останніх досягнень енергоефективності. Торгівля.Консалтинг. Девелопмент.Відкриття та керівництво ТЦ, р

Знание языков

  • Немецкий — начинающий
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Маю посвідчення водія і автомобіль.
Проживаю в Дарницькому р-ні, Бортничі - приватний будинок.
Не палю.Веду здоровий спосіб життя. Спортзал регулярно.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: