Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 17 апреля 2024 PRO

Катерина

Технолог харчової промисловості, керівник відділу якості, аудитор, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Боярка
Готов работать:
Боярка, Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з якості та стандартизації

с 08.2020 по 01.2021 (5 месяцев)
ТОВ"Ковчег&Ко", Вишневе (харчові добавки/чисті спеції; друк та гофрація сосисочної оболонки)

Контроль вхідної сировини спецій, перевірка документації на відповідність, перевірка якості вхідної сосисосної оболонки. Контроль за температурними режимами/вологою в цеху друку та гофрації оболонки, ведення журналів, простежуваність від отриманих матеріалів до відвантаженої/відрукованої та відгофрованої оболонки для сосисок на виробництво замовника, перевірка роботи персоналу, якість друку та гофрації.
Видача якісних/ декларацій для департаменту спецій, підготовка сировини для виготовлення кошерної продукції, контроль її процесу виготовлення, контроль за дотриманням санітарних вимог департаменту та персоналу. Розгляд отриманих рекламацій. Контороль за вчасною повіркою приладів.

Головний технолог

с 08.2018 по 12.2019 (1 год 4 месяца)
КУ "Дитяче харчування", Боярка (харчування дітей шкільного віку)

Написання примірного двотижневого меню. Перевірка якості та відповідності продуктів. Контроль за якістю харчування дітей в шкільних їдальнях. Виконання санітарно - гігієнічнох вимог персоналом.
в.о директора підприємства на період конкурсу в районі. Проведення тендерів/підписання договорів/реєстрація.

Інженер-технолог

с 04.2018 по 08.2018 (4 месяца)
КП "Шкільні їдальні", Боярка (харчування дітей шкільного віку)

Вхідний контроль продуктів, перевірка докуметів та їх відповідності продукту/дата, партія виготовлення, кінцевий термін реалізації, відсутність пошкоджень тари.
Контроль готових страв для харчування дітей в шкільних їдальнях. Контроль за дотриманням санітарних вимог персоналу, виконання санітарних вимог до прибирання та дезінфекції у всіх відділах їдальні.

Старший касир станції метрополітену

с 12.2017 по 04.2018 (4 месяца)
КП "Київський метрополітен", Київ (послуги)

ведення журналів, забезпечувати високий рівень культури обслуговування пасажирів, зберігати всі матеріальні цінностей, які знаходяться в касі та пристроях пасажирської автоматики, забезпечувати повноту збору та обліку виручки від перевезення пасажирів , передавати її в банк.

Завідуюча лабораторією

с 11.2014 по 02.2015 (3 месяца)
ТОВ "Укрхарчопромкомплекс"., с.Калинівка, Київської області (переробка риби, судак.)

перевірка якості вхідної сировини, наявність та відповідність документів про якість. Контроль за виконанням санітарних вимог персоналом, контроль за станом здоров'я, перевірка якості прибирання та дезінфекції виробництва. Перевірка температурних режимів в цеху, під час дефростації сировини. Контроль виробничої лініі за дотриманням вимог щодо розробки риби, глазування філе. Ведення журналів, простежуваність продукту від отримання сировини до виходу напівфабрикату для єкспорту.

Технолог

с 07.2014 по 10.2014 (3 месяца)
ТОВ "Дальриба", Боярка (червона та біла ікра)

Контролювання виконнання вимог до дефростації ястику, дотримання температур в цеху, в технологічному процесі пробою/варки, промивання. Виконання вимог санітарії на підприємстві. Контроль за виконання санітарно-гігієнічних вимог персоналом, перевірка стану здоровя/занесення інформації в журнали. Контрольне зважування банок з ікрою. Зважування консервантів для червоної ікри.
Конторль технологічного процесу виробництва білої ікри.

Інженер-технолог

с 03.2013 по 07.2013 (4 месяца)
підприєства «Норман», Обухів (соління та копчення риби, виробництво рибних пресерв з філе оселедця)

Перевірка якості вхідної сировини. Перевірка на відповідність вхідних документів та їх наявність. Контороль за технологічними процесами на дільниці виробництва пресервів; розробка калькуляційний карт виробноцтва. Контороль температурних режимів в рефрижераторах та на виробництві. Перевірка санітарного стану робочого персоналу, контроль за виконання санітарних вимог на виробництві персоналом.

Інженер-технолог, завідуюча лабораторією

с 10.2010 по 09.2011 (11 месяцев)
ТОВ «РПЗ «Плеяди»», Боярка (переробка риби, рибного філе, морепродукти, виготовлення паст, соління та копчення риби та морепродуктів)

Контороль за технологічними процесами на дільницях виробництва пресервів, салатів, салатів з морської капусти, пасти; контроль за виконання санітарно-гігієнічних вимог; розроблення та затвердження нових рецептур та технологій приготування напівфабрикатів; оформлення документів,отримання сертифікатів; учать в ярмак.

Образование

Націона́льний університе́т біоресу́рсів і природокористува́ння Украї́ни

Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка (Якість, стандартизація та сертифікація), Київ
Высшее, с 2020 по 2021 (1 год)

Диплом третього ступеню від 22-23 квітня 2021р.- за участь в Х Міжнародній Науково-Практичній конференції вчених, Аспірантів і Студентів.
Диплом другого ступеню від 23 березня 2021р.- за участь Міжнародній Науковій - Практичній Інтернет - Конференції"Сучасні Тенденції Розвитку Публічного Та Приватного Права".

Націона́льний університе́т біоресу́рсів і природокористува́ння Украї́ни

Технології збереження та переробки водних біоресурсів, Кваліфікація Магістр з технології зберігання та переробки водних біоресурсів, Киев
Высшее, с 2006 по 2012 (6 лет 3 месяца)

2012р. – Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми товарознавства і торгівельного підприємництва» нагородженна дипломом першого ступеня.

2010р. – приймала участь у міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, здобула 2 місце та була нагородженна грамотою.

Дополнительное образование и сертификаты

Навчальний Центр "Сертифікат", "19 кроків розробки та впровадження системи НАССР"

15 жовтня 2021, 5годин.

Державна Екологічна Академія ПісляДипломної Освіти Та Управління, "Захист природи. Вимоги законодавства у сфері ПЗФ"

07 жовтня 2021,2 години

ТОВ "Онлайн-Медіа",Food Safety Odessa; " Харчова безпечність-2021"."Внутрішній аудитор IFSv.7+ ISO 19011:2018

16 вересня 2021р.,17 вересня 2021р.,2 дні.

Академія TMS "Внутрішній аудитор систем менеджменту якості відповідно до вимог і положень міжнародних стандартів.

ISO 9001:2015 та ISO 19011:2018", 31.05.2022р., 7год.

Академія TMS "Внутрішній аудитор систем менеджменту охорони здоров'я і безпеки праці, ISO 45001:2018 та 19011:2018.

09.08.2022

Навчальний центр Profi Club, Маркування харчових продуктів: інформованість споживача та відповідальність виробника.

21.02.2023

Знания и навыки

MS Office Відповідальність Здатність до навчання Є-Тендер

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Цілі:
Отримання посади керівника. Виготовлення якісних/безпечних/екологічних продуктів.
Збереження екології та ресурсів для наступних поколінь.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: