Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 12 декабря 2019

Ліяна

Спеціаліст з фінансового моніторингу, спец. з цінних паперів

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
47 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець інформаційно-аналітичного відділу

с 09.2017 по 11.2018 (1 год 2 месяца)
Компанія з управління активами "Клевер Кепітал", м. Київ (цінні папери, інвестиційні проекти)

Контроль та аналіз документів, отриманих від юридичних та фізичних осіб - інвесторів на проектах щодо проведення ідентифікації, верифікації та вивчення клієнтів, встановлення кінцевих бенефіціарних власників, виявлення публічних діячів, близьких або пов´язаних з ними осіб. Підготовка на надання суб’єктам первинного фінансового моніторингу (банки, торговці цінних паперів, депозитарні установи тощо) документів, необхідних для встановлення ділових відносин, для проведення ідентифікації, верифікації, вивчення Товариства та ІСІ. Виявлення та надання ДСФМ інформації про операції, що підлягають фінансовому моніторингу. Виконання інших функцій, що відносяться до компетенції підрозділу фінансового моніторингу.

Головний спеціаліст Управління фінансового моніторингу, т.в.о. відповідального працівника

с 08.2015 по 09.2016 (1 год 1 месяц)
ПАТ «РВС БАНК», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Контроль здійснення ідентифікації та вивчення клієнтів, встановлення кінцевих бенефіціарних власників, виявлення публічних діячів, близьких або пов´язаних з ними осіб. Виявлення, підготовка та надання ДСФМ інформації про операції, що підлягають фінансовому моніторингу. Аналіз, обробка та узагальнення повідомлень від працівників Банку про фінансові операції клієнтів. Аналіз діяльності клієнтів та збір додаткових документів, інформації щодо операцій клієнтів. Підготовка звітності НБУ, відповідей на запити ДСФМ та НБУ. Контроль за виконанням рішень ДСФМ. Підготовка звітів для Голови Правління. Оновлення внутрішніх нормативних документів Банку з питань фінансового моніторингу. Проведення навчальних заходів для працівників банку, надання консультацій та роз´яснень з питань ідентифікації і фінансового моніторингу. Виконання інших функцій, що відносяться до компетенції підрозділу фінансового моніторингу.

Головний спеціаліст Управління фінансового моніторингу

с 11.2013 по 06.2015 (1 год 7 месяцев)
ТОВ "АРТЕМ-БАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Виявлення, підготовка та надання ДСФМ інформації про операції, що підлягають фінансовому моніторингу. Здійснення контролю за дотриманням структурними підрозділами вимог з фінансового моніторингу. Контроль щоквартального аналізу операцій клієнтів на предмет відповідності їх фінансового стану і суті діяльності. Оцінка фінансового стану і розрахунок рівня ризику клієнтів.Підготовка звітності НБУ, відповідей на запити ДСФМ та НБУ. Контроль за виконанням рішень ДСФМ. Підготовка звітів для Голови Правління. Оновлення внутрішніх нормативних документів Банку з питань фінансового моніторингу. Проведення навчальних заходів для працівників банку, надання консультацій та роз´яснень з питань ідентифікації і фінансового моніторингу. Виконання інших функцій, що відносяться до компетенції підрозділу фінансового моніторингу.

Реєстратор власників іменних цінних паперів

с 05.2006 по 10.2012 (6 лет 5 месяцев)
ТОВ "Народний реєстр", Київ (Фондовий ринок)

Ведення реєстрів акціонерних товариств; підготовка пакетів документів на внесення змін до системи реєстрів акціонерів; підготовка і здача квартальної та нерегулярної звітності реєстратора в НКЦПФР; підготовка і здача річних і квартальних звітів акціонерних товариств для НКЦПФР в тому числі робота з річними фінансовими документами Товариств; участь у підготовці та проведенні загальних зборів акціонерів АТ (в тому числі організація роботи реєстраційної та лічильної комісії); підготовка документів системи реєстру для передачі зберігача; підготовка документів системи реєстру для передачі уповноваженому на зберігання (Емітенту або НДУ); робота з фізичними та юридичними особами; реєстрація вхідної / вихідної кореспонденції; експертна оцінка документів, внесення змін до системи реєстру.

Зав.відділом, офіс-менеджер (реєстратор власників іменних цінних паперів)

с 01.2002 по 05.2005 (3 года 4 месяца)
Група компаній "Галс", Київ (Консалтинг, цінні папери)

Ведення реєстрів акціонерних товариств; підготовка пакетів документів на внесення змін до системи реєстрів акціонерів; робота з фізичними та юридичними особами; реєстрація вхідної / вихідної кореспонденції; експертна оцінка документів, внесення змін до системи реєстру. Організація роботи офісу. Замовлення канцтоварів, господарських товарів. Робота з оргтехнікою. Виконання поточних доручень (пошук інформації, замовлення і бронювання квитків, готелів, підписка на кореспонденцію, розміщення інформації в друкованих виданнях, інтернеті і т.д.)

Образование

Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана

Банківська справа, Київ
Высшее, с 2014 по 2016 (1 год 2 месяца)

Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана

Фінанси, Київ
Высшее, с 2005 по 2008 (3 года)

Київський комерційний коледж

Товарознавство та комерційна діяльність, менеджер торгівельної справи, Київ
Среднее специальное, с 1993 по 1996 (2 года 10 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси підвищення кваліфікації - Бухгалтер 1С, версия 8.2

травень 2013- липень 2013

Знания и навыки

MS Excel Пользователь ПК Пользователь Internet MS Office MS Outlook 1С:Бухгалтерия Бухгалтерский учет Користувач ПК 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Банковские программы SR-Bank Банківська справа АБС Scrooge

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

здатність до навчання і сприйняття інформації; уважність до деталей, оперативність щодо пошуку відомостей; здатність визначення ступеня пріоритетів; постановка цілей і прагнення до їх досягнення, відповідальність, порядність, комунікабельність,

На вимогу можу надати рекомендації.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: