Резюме от 8 декабря 2021 PRO

Василишин Мар'яна Миронівна

Технолог харчової промисловості

Полная занятость, неполная занятость, удаленная работа.

Возраст:
41 год
Город:
Львов
Готов переехать в:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь. Доступ к контактам — от 390 грн.


Опыт работы

Керуюча виробництвом

с 03.2020 по наст. время (1 год 10 месяцев)
Галнафтогаз України, Львів (Виробництво харчової продукції для мережі ресторанів)

Керівництво виробничо-господарською діяльністю Цеху . Планування асортименту і виробничої програми для цехів. Організація роботи структурних підрозділів виробництва.

Участь в проектуванні виробничих цехів Підбір обладнання.

Контроль і дотримання показників якості продукції

Впровадження на виробництві нових технологічних процесів , виконання планів підлеглими , забезпечення умов для створення високої якості та конкурентоспроможної продукції

Підбір, навчання, мотивація праці персоналу виробництва.

Виконання норм та стандартів щодо чистоти, якості продукції, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Виконання планових показників випуску продукції

Відповідність фактичних операційних витрат цеху до затвердженого бюджету

Управління запасами

Головний технолог проекту

с 08.2019 по 03.2020 (7 месяцев)
Ромашка Трейд, Хмельницький ((Імпорт експорт харча група товарів))

Проектна робота
Розробка та запуск продукції для експорту
Формування та контроль штату працівників Структури персоналу
Планування об'ємів роботи цехів, потреб в постачанні сировини Контроль підрядників при реорганізації цехів виробництва
Співпраця з постачальниками сировини.
Контроль за виконанням плану підрозділів .Звітність роботи підрозділів , виробничих витрат цехів
Дотримання санітарних норм виробництва та гігієни

Технолог управлінець

с 06.2018 по 12.2019 (1 год 6 месяцев)
Холдинг Емоцій "!Fest", Львів (HoReCa)

Проектна робота. Хлібопекарня з авторським асортиментом хлібобулочної продукції.
Управління і контроль виробництва. Створення асортименту. Контроль якості готової продукції. Забезпечення сировинної бази, розхідних матеріалів. Підбір обладнання та інвентаря.
Планування виробничих і складських приміщення.

Технолог проекту мережі Рейкарц Хотел Менеджмент

с 06.2014 по 09.2016 (2 года 3 месяца)
Рейкарц Хотел Менеджмент, Україна (Готельно- Ресторанний бізнес Виробництво)

Запуск виробничих цехів з нуля:
Планування виробничих приміщень .
Комплектація обладнання .
Розробка асортименту продукціїї під замовника.
Робота і залучення поставщиків сировини.
Розробка на місцях запланованого асортименту виробів :
Булочні вироби;
Кремові вироби -торти,тістечка, штруделя, десерти.
Створення технологічних карт. Калькуляійних карт Контроль собівартості виробів.Стандарти для роботи виробництва,атестація персоналу, розробка програми мотивації для персоналу.

Завідувач виробництвом кондитерського цеху

с 06.2011 по 11.2013 (2 года 5 месяцев)
компанія ФОЗЗІ-ФУД, Львів (Торгівля роздрібна / Retail)

Контроль і організація роботи цеху по виготовленні кремових кондитерських виробів потужністю близько 1000 кг/за добу
Контроль якості готової продукції, дотримання технологій приготування
Забезпечення дотримання санітарних норм виробництва.
Контроль інвентаризацій.
Замовлення та планування потреб сировини та допоміжних матеріалів на виробничий період.
Забезпечення безперебійної роботи виробництва.

Старший кондитер

с 06.2011 по 08.2012 (1 год 2 месяца)
компанія ФОЗЗІ- ФУД (Торгівля роздрібна / Retail)

Контроль і управління зміною
Виконання та дотримання норм закладок згідно технологічних карт
Виконання плану роботи зміни

Кондитер

с 07.2003 по 11.2010 (7 лет 4 месяца)
ресторан- кондитерська ФЛОРЕС (Ресторанний бізнес)

Виготовлення кондитерських та хлібобулочних виробів

Випічка традиційного галицького асортименту (торти,тістечка, фруктова випічка)


Образование

Вищий навчальний заклад Львівський кооперативний коледж економіки і права

Виробництво харчової продукції Технік-технолог з технології харчування, Львів
Высшее, с 2012 по 2012 (меньше 1 года)


Профессиональные и другие навыки

  • Навыки работы с компьютером
    Впевнений користувач,
  • Проектую приміщення виробничих цехів Пекарень ,Кондитерських (3 года опыта)
    Продвинутый, использую в настоящее время.
  • Водійське посвідчення (2 года опыта)
    Свободно, использую в настоящее время.

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Особисті якості: наполеглива,цілеспрямована,відповідальна, фанат своєї професії

Завжди націлена на виконання повного обсягу роботи

Сильна сторона - практичні навички по організації роботи кондитерського виробництва

Мета: Робота в дружньому колективі, фінансове заохочення, розвиток, кар'єрний ріст
Готова до відряджень


Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: