Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 29 марта 2024 PRO

Олександр

Головний агроном

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
58 лет
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Другие страны, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Гол. Агроном

с 02.1991 по наст. время (33 года 2 месяца)
СП"АРНІКА" "Vergers de Vendée", ФГ"ЕКО-КРАЙ", Вінницька,Тернопільська, Полтавська та Білорусь (Сільське господарство, агробізнес)

З 02.1991 до 1992 року. завідувач тепличного господарства (вирощування овочів, квітів та субтропічних культур) на Тернопільщині. З 1992 по 2007 роки – робота в УНДІС науковим співробітником, зав.відділом агротехніки, вивчення сортів та малопоширених культур, розробка технологій вирощування плодових, ягідних та горіхоплідних культур по Україні. Проведення семінарів та консультації спеціалістів та керівників с/г підприємств у різних областях України. з 2007 року робота головним агрономом в СП "АРНІКА" "Vergers de Vendée" (Французко - Голландському), спеціалізація - садівництво, овочівництво( картопля, морква, цибуля, капусти, перець...), рільництво.
Повний технологічний процес вирощування плодоовочевої продукції (більше 1000 га) та посадкового матеріалу. Вибір площ для фірми, складання плану та структури насаджень та висадження с/г культур. Складання технологічних карт
по культурах на весь сезон. Розробка систем захисту від шкідників та хвороб. Економічний розрахунок структури витрат у кожному напрямі весь сезон. Підбір техніки до виконання всіх технологічних процесів вирощування продукції. Організація виробництва та збору продукції, навчання персоналу фірми всім технологічним процесам. Участь у науково-практичних семінарах. Підтримання дружніх відносин та спілкування до нині.
2014-2023 р. робота гол.агрономом в ТОВ "Фрукти Полтавщини", та "ЕКО - КРАЙ".
Садівництво ( яблуня, груша, слива, черешня, абрикос,персик, вишня, суниця, смородина,малина, ожина та інш.), овочеві ( томат, капуста та інш.) та польові культури ( кукурудза, соняшник, соя, та інші). Власна переробка фруктів, ягід та овочів, холодильники. Реалізація продукції гуртом та власна торгова мережа. Зернова група.
Вирощування екологічно чистих продуктів!
Робота одного із підрозділів, по органік-стандарт.

Образование

Уманський с/г інститут

Плодоовочівництво, виноградарство та субтропічні культури, баштан, переробка та зберігання, Умань.
Высшее, с 1983 по 1990 (7 лет)

Уманський С/Х інститут

Плодоовочівництво та виноградарство, субтропічні культури, агрономія, переробка та зберігання, Умань
Высшее, с 1983 по 1990 (7 лет)

Аспірантура УНДІС УААН.
Права категорії "В".

Знания и навыки

Користувач ПК Проектування і закладання плодових насаджень Створення плодових, ягідних насаджень. Овочі. Польові культури. Організація польових робіт Вирощування с/г культур Водійські права кат. B

Дополнительная информация

Досвід роботи – понад 30 років в науковій сфері та виробництві. Робота головним агрономом у СП «АРНІКА» Vergers de Vendée, (Французько -Голландсько - Білоруському), ФГ" ЕКО-КРАЙ" – що спеціалізується на вирощуванні плодів, ягід, овочів, зернових та технічних культур, посадкового матеріалу плодових та ягідних культур (освоєння площ з «чистого поля»).
Участь в наукових семінарах та їх проведення.
Після закінчення інституту, робота в тепличному господарстві (вирощування овочів, вічнозелених, декоративних культур, субтропічних культур та квітів).
Робота в УНДІС (Вивчення сортів та розробка технологій вирощування плодових, ягідних, горіхоплідних та малопоширених культур в Україні. Проведення семінарів та консультації фахівців, фермерів та керівників с/г підприємств по різних областях України).
Досвід роботи за сумісництвом у проектному інституті з повної розробки документації з планування та закладення багаторічних насаджень у різних зонах України з виїздом до заказника.
Вирощування лікарських трав.
Вирощування польових культур ( кукурудза, соняшник, соя і т.д.), отримання високих врожаїв, відмінної якості. Посів та догляд "демо полів" провідних компаній.
Співпраця з фітосанітарної інспекцією.
Догляд за газоном футбольних полів команд вищої ліги. Озеленення території.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: