Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 25 марта 2024 PRO

Олена

Фахівець з ДЗЗ та аерокосмічного моніторингу, ГІС, картограф

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

ГОЛОВНИЙ КАРТОГРАФ

с 01.2020 по наст. время (4 года 3 месяца)
ТОВ «ТВІС-ІНФО», Київ (IT)

ОБРОБКА ДАНИХ ЛАЗЕРНОГО СКАНУВАННЯ
- Обробка та аналіз хмари точок лідарної зйомки за допомогою програмної платформи MicroStation та модулів TerraSolid (TerraScan, TerraModeler), виконання високоточного аналізу геопросторових даних та створення цифрових моделей рельєфу.
СТВОРЕННЯ ТОПОГРАФІЧНИХ КАРТ МАСШТАБІВ 1:2000, 1:10000, 1:50000, 1:100000
- Керування проектами з оновлення цифрових топографічних карт масштабів 1:10 000, 1:50 000 території України. Вміння планувати, організовувати та контролювати процеси роботи з метою досягнення цілей проекту вчасно та з високою якістю. Розроблення шаблонів, робочих графіків, встановлення пріоритетів та розподіл ресурсів для ефективного виконання завдань.
- Керування проектом верифікації, консолідації, аудит вектору на наявність та правильність локалізації об’єктів за аерофотозйомкою для виявлення помилок, систематичного зміщення та неточностей в метаданих і перетворення у формат бази даних цифрових карт масштабу 1:2 000 на територію Чеської Республіки у програмному забезпеченні MicroStation.
- Забезпечення систематичної підтримки та оновлення картографічної бази, щоб забезпечити її актуальність та відповідність змінам місцевості.
- Розробка та дизайн макетів для друку поліграфічної продукції в середовищі ArcMap, підготовка карт до видання.

ФАХІВЕЦЬ З ДИСТАНЦІЙНОГО ЗОНДУВАННЯ ЗЕМЛІ ТА АЕРОКОСМІЧНОГО МОНІТОРИНГУ

с 04.2019 по 01.2020 (9 месяцев)
ТОВ «ТВІС ЮКРЕЙН», Київ (IT)

ЦИФРОВА ОБРОБКА ДАНИХ ДЗЗ
- Геометричне коригування супутникових знімків (ортотрансформування) різних рівнів.
- Радіометрична корекція та виправлення різниці в інтенсивності пікселів на зображенні, спричиненої різними атмосферними умовами або особливостями супутникових датчиків. Усунення спотворень та приведення зображень до відомих геодезичних систем координат.
- Створення мозаїки, вирівнювання та злиття окремих зображень для створення безшовної картографічної бази даних та забезпечення однорідності та порівняння показників яскравості на всій мозаїці.

ІНЖЕНЕР- ПРОГРАМІСТ

с 03.2010 по 04.2019 (9 лет 1 месяц)
АТ «ВІЗІКОМ», Київ (IT)

-Розробка цифрових карт України, UAE,Algeria,Laos,Saudi Arabia, Thailand, Indonesia, Vietnam, Zambia, Nepal для навігаційної системи (назви доріг, адміністративний поділ, типи маршрутів, адреси та інші важливі характеристики, які допоможуть в навігації користувачів).
- Збір та підготовка вхідних даних, матеріалів, додаткових даних, підтримка актуальності існуючої картографічної бази.
- Контроль та участь в процесі векторизації растрових даних.

ІНЖЕНЕР- ПРОГРАМІСТ

с 01.2008 по 08.2009 (1 год 7 месяцев)
ТОВ «ІДС», Київ (IT)

Образование

Національний авіаційний університет

Факультет ФАП, професійна кваліфікація «Землевпорядкування та кадастр», Київ
Высшее, с 2002 по 2007 (5 лет)

диплом з відзнакою

Дополнительное образование и сертификаты

Навчальний курс на основі QGIS «Геоінформаційні системи у просторовому плануванні»

січень 2023-квітень 2024

Навчальний курс «ArcGIS for desktop 10.x експрес-курс»

2019

Знания и навыки

ArcGIS Mapinfo QGIS Digitals Agisoft Metashape ERDAS Imagine FME SQL MS Office Adobe Photoshop CorelDRAW ACDSee Графічний дизайн TerraSolid (TerraScan) TerraSolid (TerraModeler)

Знание языков

  • Польский — начинающий
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Експерт ГІС з 17 річним досвідом в галузі геоінформаційних систем, дистанційного зондування Землі, впевнено маневрую між складними алгоритмами обробки даних та стратегічним плануванням проектів, обробки та аналізу великого обсягу даних, отриманих з супутникових та аерокосмічних платформ. Керівник проектами на всіх етапах, від визначення вимог та планування ресурсів до виконання завдань та контролю якості. Лідер в управлінні командою та координації робіт в області ГІС, що дозволяють ефективно впроваджувати нові технології та методи аналізу даних.
ОРГАНІЗАЦІЙНІ НАВИКИ
- Організація та оптимізація процесів роботи з великими обсягами даних.
-Створення докладного проектного плану, в якому зазначено мету проекту, його обсяг, графік виконання робіт, ресурси та відповідальних за їхнє виконання.
- Контроль та прийом виконаних робіт підлеглими та підрядниками. Проведення систематичного контролю якості та відстеження відхилення від графіку.
- Гарантування якості виконаних робіт, строго дотримуючись умов їх виконання.
-Проведення оцінки результатів, враховуючи досягнені цілі та якість виконаних робіт. Вміння зробити висновки для майбутніх проектів та навчання.
- Проведення регулярних навчань та тренінгів в своїй групі спеціалістів.
- Ведення переговорів з клієнтами та конкурентами, знаходження рішень у нестандартних та складних ситуаціях.
-Підготовка комерційних пропозицій на основі аналізу потреб клієнта, вміння підкреслити унікальність та конкурентні переваги.
-Проведення переговорів з клієнтом щодо деталей пропозиції, включаючи ціни, умови оплати та доставки, обсяги послуг та інші аспекти. Знаходження компромісних рішень, які задовольняють обидві сторони.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Комунікабельність: Маю здатність ефективно спілкуватися з колегами, клієнтами та партнерами, що дозволяє легко встановлювати контакти та вирішувати конфлікти. Ефективно комунікую як усно, так і письмово, використовуючи різноманітні засоби зв'язку.
Цілеспрямованість: Зосередженість на результаті допомагає ефективно керувати проектами та досягати поставлених цілей.
Аналітичні та організаторські здібності: Вміння систематизувати і аналізувати інформацію, що дозволяє приймати обґрунтовані рішення. Організаторські здібності допомагають керувати складними завданнями та проектами з ефективністю.
Швидко навчаюсь: Легко вивчаю нові інструменти та технології, що дозволяє швидко адаптуватися до змін в робочому середовищі та впроваджувати нові ідеї.
Відповідальність та дисципліна: Чітко дотримуюсь встановлених стандартів і термінів, завжди виконую свої обов'язки з відповідальністю та уважністю.
Дипломатичність: Ефективно вирішую конфліктні ситуації та встановлюю гармонійні стосунки з іншими людьми.
Жага до праці: Маю стійкий інтерес до своєї професії та завдань, які мені доручаються.
Організованість та пунктуальність: Завжди дотримуюсь розкладу та планування, що допомагає ефективно управляти часом та завданнями.
Стресостійкість: Здатна залишатися спокійною та ефективно працювати навіть в умовах високого тиску або стресу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: