Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 30 марта 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2408989

Інженер-електронник, IT-спеціаліст, системний адміністратор, водій, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Черновцы
Готов работать:
Удаленно, Черновцы

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер-програміст

с 04.2022 по наст. время (2 года)
IT

Обслуговування Сервера Windows Server 2012,2016. Безпека, віддалена робота(VNC, Radmin, Teamviewer, RDP), надання прав користувачам. Встановлення програмного софту, обслуговування, напис програм, звітів, обробок, мануалів використання програмного софту. Пропис, видалення, обмеження прав користувачів. Обслуговувати програмний коплекс "АБОНЕНТ"(типу білінг) база більше 20тис. Підримувати архів, працювати з копіями. Відновлення даних.
Розробив, та налагодив зв'язок лінків різних баз. Створив нову конфігурацію. Написання звітів, обробок, програм , створення баз, обробка і витягування даних. Обробка даних з допомогою інших систем обліку. Написання тестування скріптів, підпрограм, модулів.

Інженер-програміст

с 10.2019 по 04.2021 (1 год 6 месяцев)
ТОВ "ЧОЕК", Чернівці (IT)

Підтримка працездатності життєдіяльності комп'ютерів, мереж, оргтехніки. Адміністрування серверів. Виконання запуску служб. Підтримка програмного забезпечення. Виконання SQL-запитів до бази. Виправлення, зміна скриптів на Python.

Наладчик технічного обладнення

с 06.2019 по 10.2019 (4 месяца)
СЕ Борднетце-Україна, Чернівці (Машинобудування)

Підтримка довіреного обладнання у технічно робочому стані. Додавання робочих модулів, перепрописування налаштувань різних модулів. Введення технічної документації. Підтримка працездатності комп'ютерної техніки, оргтехніки, мереж. Віддалена підтримка робочих столів VNC. Обслуговування гідравлічних систем та пневматики столів із тиском до 10атм.

Представник компанії (інженер-електронник-водій)

с 01.2017 по 10.2018 (1 год 9 месяцев)
WOG - Нафтова та енергетична промисловість, Чернівці (Автобизнес и автосервис)

Обслуговування автозаправних комплексів щодо поломок.
Ведення документації, технічних звітів.
Усунення поломок у найкоротші терміни.
Підтримка комп'ютерної мережі, комп'ютерів, оргтехніки, касового обладнання.
У разі глобальних технічних несправностей викликати вузькоспрямованих спеціалістів.

Інженер-електронник

с 03.2016 по 12.2016 (9 месяцев)
обслуговування автоматики (воріт, турнікетів, шлагбаумів) різних типів, Чернівці (обслуговування, ремонт)

-Виїзд до клієнта;
-З'ясування причин несправності;
-Виправлення несправності по можливості на місці;
-Гарантійне, післягарантійне обслуговування.
-вміння працювати з тестером та вимірювальною апаратурою, паяльник, фен, дріль, болгарка, сварні роботи.

Начальник комп'ютерного відділу (програміст)

с 04.2005 по 04.2014 (9 лет)
Теплоресурс, Чернівці (полуги)

Обов'язки:
- консультування щодо закупівель з керівником та начальниками відділів;
- придбання комп'ютерного та орг.технічного, модемного, мережевого обладнання, програмного продукту (віндовс, офіс, антивірусні програми, АВК...);
- гарантійного та післягарантійного обслуговування техніки;
- Впровадження та супровід під ключ програмного продукту (програмний комплекс "Абонент");
- написання ряду програмного комплексу програм для поставлених завдань (BDE; Delphi, віддалений доступ, вбудована мова бази даних, Photoshop, Word, Excel, скріпти VB.
- встановлення програмного, апаратного обладнання, впровадження, налаштування та підтримка під споживача (банківські програми, обслуговування комплексу для обдзвону та запису телефонних розмов з абонентами);
- удосконалити програмний та комп'ютерний продукт, дізнаватися про новинки, виїжджаючи на курси, семінари в інші регіони;
- підбір персоналу;
- написання та ознайомлення з посадовими інструкціями;
- Постановка, виконання завдань, контроль, виконання у строки;
- написання інструкцій з роботою програм та змін до них;
- брати участь у заходах щодо обміну досвідом.
Досягнення:
- впровадив програмний продукт, налаштував та супроводжував, навчав персонал;
- розробив конфігурацію «кадри», «нарахування абонентів» внутрішньою мовою бази даних;
- розробив низку програм для роботи. (нарахування абонплати споживачам, враховуючи динамічну зміну пільг, субсидій, показань будинкових лічильників тепла з розподілом за абонентами, звіти за нарахуваннями, звіти (вивантаження баз даних для роботи з організаціями, що працюють з пільгами та субсидіями), перевірки нарахувань з минулими періодами та програм для передачі злісних неплатників для юридичного відділу, також за дорученням департаменту розробив, впровадив та супроводжував програми розрахунків споживачів, у кого були встановлені лічильники.)
- організував роботу мережі на підприємстві, налаштував права доступу користувача, організував інтернет підключення та віддалену роботу між офісами підприємства.

Продавець комп'ютерної техніки та програмного забезпечення

с 04.2004 по 03.2005 (11 месяцев)
магазин побутової техніки, Чернівці (продажа)

- Викладення товару на пріоритетні місця;
- стежити за чистотою робочої зони;
- Спілкування з відвідувачами магазину;
- Виявлення потреб потенційних покупців;
- пропозиція покупцю які б задовольнити його запросы;
- Оформлення продажної документації.

Технік таксофонної бригади

с 09.2003 по 03.2004 (6 месяцев)
ПАО «Укртелеком», Чернівці (Телекоммуникации, связь)

Обслуговування та ремонт таксофонних апаратів

Образование

Чернівецький національний університет ім.Ю.Федьковича

Фізичний факультет, кафедра радіотехніки та інформаційної безпеки, спеціальність – спеціаліст (радіоінженер) захисту та інформаційної безпеки., Чернівці
Высшее, с 1998 по 2003 (5 лет)

-Кафедра радіотехніки та інформаційної безпеки отримала сертифікат про акредитацію ОП “Безпека інформаційних і комунікаційних систем та Інтернету речей”
-Кафедра радіотехніки та інформаційної безпеки отримала сертифікат про акредитацію ОНП “Телекомунікації та радіотехніка”

Знания и навыки

Програмування Android Допуск до роботи в електроустановках напругою до 1000В Водій B,C,D,CE Навички прошивки, програм. тюнерів, приставок, борт.комп автом. Робота з паяльником, феном, мікроскопом

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Вміння та навички: впевнений користувач ПК: всього сімейства Windows (3.11-10), Linux, MsWord, Excel, поштових програм, графічних (Photoshop, CorelDRAW, SketchUp), Android та програм під нього. Знання техніки та психології продажів. Уміння працювати в команді. Навички проведення презентацій. Знання будови комп'ютерної та побутової техніки. Навички переконання.

Є посвідчення водія категорії «В,С,D,E», стаж водіння більше 15 років. Є власний автомобіль. Нормально ставлюся до відряджень. Мав досвід водіння на вітчизняних та імпортних автомобілях. Є закордонний паспорт. Шкідливих звичок не маю. Судимостей не маю.

Захоплююся радіоапаратурою, вмію її обслуговувати та ремонтувати, також займаюся прошивкою (тюнерів (аналогових, супутникових), мобільних телефонів, терміналів, планшетів, мав досвід зміни прошивок та редагування автомобільних прошивок (також читання та скидання помилок БК)), та встановленням рут-про на Android пристрої. Маю досвід в установці та обслуговуванні систем відео спостереження, супутникового обладнання, сonnection of the internet LAN/WAN, використовуючи routers, swithes, TCP/IP(IPv4, IPv6), VLan, VoIP, Network security.

Попередні місця роботи пов'язані з продажем побутової техніки ( комп'ютерна техніка, оргтехніка, програмне забезпечення, холодильники, телевізори, пилососи, мобільна техніка, аксесуари).

Також орієнтуюсь в товарах для будівництва, нещодавно довелося будувати будинок (від фундаменту, до покрівлі, внутрішні роботи (є досвід роботи з електро інструментом (дриль, перфоратор, болгарка, зварювальні роботи, лобзік, електро пилка (а також їх ремонт))).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: