Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Ярослав

Финансы, страхование

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Шрам Ярослав Вікторович

Адреса:
Телефон:
Дата і місце народження:

Сімейний стан:м. Полтава, вул. М.Бірюзова 62, кв. 49
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
03.02.1984, с. Ставкове
Зіньківського р-ну.
Полтавської області
одружений

ОСВІТА:
– у 2001 році закінчив з/о школу в с. Ставкове, Зіньківського р-ну
– у 2006 році закінчив навчання в Полтавському університеті споживчої кооперації України за фахом «Фінанси», з присвоєнням кваліфікаційного рівня магістр з фінансів. На першому курсі університету навчався на денній формі, потім на заочному відділенні.

ДОСВІД РОБОТИ:
–з 09.09.03 по 02.02.07 - «Полтава Банк» на посаді економіста кредитного відділу фізичних, а пізніше і юридичних осіб. В обов’язки входило: залучення клієнтів, фінансово - економічний аналіз підприємства; оформлення та видача кредитів; подальше супроводження кредитної справи. Звільнився за згодою сторін.
–з 01.03.07 по 20.03.2008 - «ПроКредит Банк» на посаді спеціаліста з сільськогосподарського кредитування. В обов’язки входило: залучення клієнтів в сфері агробізнесу; проведення фінансово-економічного аналізу; затвердження проекту на кредитному комітеті; подальше супроводження кредитної справи. Звільнився у зв’язку з переходом на іншу роботу.
–З 25.03.2008 по 25.05.2008 - «Банк «Фінанси та Кредит» на посаді заступника начальника відділення. В обов’язки входило: контроль за роботою відділення; залучення корпоративних клієнтів; затвердження кредитних проектів на комітеті; активний продаж всіх банківських продуктів. Звільнився за власним бажанням ( сімейні обставини).
– З 04.06.08 по 31.10.08 – ТОВ « Елемент Лізинг» на посаді головного менеджера в сфері фінансового лізингу в центральному регіоні. В обов’язки входило: залучення клієнтів; фінансово – економічний аналіз; робота з авто дилерами; подання справи на інвестиційний комітет; супроводження справи. Звільнився у зв’язку з закриттям регіональних представництв.



ЗНАННЯ МОВ:
Українська – вільно.
Російська – вільно.
Англійська – зі словником.


ВМІННЯ ПРАЦЮВАТИ НА КОМП’ЮТЕРІ:
Word, Excel, Outlook, Internet, Loans, 4К- Клієнт Банк


ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Порядність, чесність, логічне мислення, комунікабельність, вміння швидко навчатися. Маю водійські права та власний автомобіль Шкідливих звичок не маю.


Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам