Резюме от 21 декабря 2019 PRO

Запорожець Ілля Олександрович

Шеф-повар, 25 000 грн

Полная занятость, неполная занятость, удаленная работа.

Возраст:
25 лет
Город:
Бровары
Готов переехать в:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Шеф кухар

с 06.2018 по 08.2019 (1 год 2 месяца)
Кафе Альтруіст, Киев (ресторанний бізнес та роздрібна торгівля)

Щосезонна зміна меню,вирішення поточних проблем роботи кухні.

Шеф-кухар

с 12.2017 по 04.2018 (4 месяца)
ресторан NobuKay, Київ (ресторанний бізнес)

Відриття ресторану з "0",створення меню,підбір персоналу та його навчання,написання тех.карток,налагодження постачання продуктів та підбір його постачальників.

Су-шеф

с 08.2017 по наст. время (2 года 5 месяцев)
ресторан Manu, Київ (ресторанний бізнес)

налагодження роботи кухні,оформлення заявок на постачання сировини,забеспечення якісного сервісу для гостей ресторану(зі сторони працівників кухні),оформлення нормативно-супровідної документації,приготування страв перуанської кухні

Кухар

с 02.2016 по 08.2017 (1 год 6 месяцев)
Kelembet group(ресторан Guramma), Київ (Ресторанний бізнес)

Приготування страв в пан-азійському стилі.
виконання всіх інших посадових зобов"язень як то контроль якості сировини,приймання товарів і т.ін.

Заступник директора

с 09.2015 по 02.2016 (5 месяцев)
Sky Park, Київ (Ресторанний бізнес, дитяча розважальна зона.)

Виконання посадових забов`язань згідно посади.

Старший бармен.

с 11.2014 по 07.2015 (8 месяцев)
кафе "Cloud 96", Київ (ресторанний бізнес та роздрібна торгівля)

Приготування кави,алкогольних та безалкогольних коктейлів,робота з відвідувачами.Оформлення заявок на продукцію та її прийом,контроль якості готової продукції та додержання вимог зберігання,викладки продукції на торгівельних вітринах.Контроль та навчання персоналу закладу,своєчасне забезпечення працівників сировиною,та її облік.

Кухар

с 06.2013 по 11.2014 (1 год 5 месяцев)
ПАБ "Стейк Хаус", Бровари (Ресторанний бізнес)

Кухар -універсал,приготування страв від:мяса в хоспері до солодких кондитерських виробів.

Кухар

с 02.2013 по 06.2013 (4 месяца)
Кнайп клуб "Купідон", Київ (Ресторанний бізнес)


Образование

Коледж ресторанного господарства НУХТ

Харчові технології та інженерія, Київ
Высшее, с 09.2009 по 05.2015 (5 лет 8 месяцев)

За період навчання було присвоєно розряд кухаря 4-ої категорії і офіціанта 3-ої.А також проходив практики по підвищенню кваліфікації в таких закладах:
*Адміністрація президента України на посаді офіціанта
*КІЕП "Енергопроект" на посаді кухаря
*Кабінет міністрів на посаді кондитера


Профессиональные и другие навыки

  • Навыки работы с компьютером
    Впевнений користувач ПК,знання програм MS Office,R-Keper.Навички роботи з касовими апаратами,та їх ПЗ.
  • Кухар азійської,паназійської та перуанської кухні (3 года опыта)
    Продвинутый, использую в настоящее время.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Рекомендации

  • Герасименко Олександр Сергійович
    Завідувач відділом, Сільпо, 0674092171
  • Іванова Ірина Юріївна
    Директор, ПАБ"Стейк Хауз", 068 118 50 50, steake-house@mail.ru

Дополнительная информация

Мета пошуку нової роботи в створенні атмосферного місця, для людей, де головною буде їжа а не соціальні мережі.

Особисті якості: стресостійкість ,практичні навички роботи з великим об'ємом роботи одночасно,прагматичність.

Професійні навички:
Вмію правильно організувати роботу персоналу,донести ціль компанії та задати напрям до її досягнення. Знання правил та процесів приготування страв ,санітарних норм на всіх етапах виробництва.Розуміння нормативних документів,вміння складання технологічних та калькуляційних карт.

Про себе :дуже корото,з недавнього часу я займаюсь бігом і почав відноситись до роботи як до Марафону. При виконанні поставлених цілей як би не було тяжко дистанція має бути пройденою. І що разу перш завсе головне обійти самого себе.


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: