Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 23 апреля 2024

Андрій

Руководитель

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Борис Андрій Євгенійович
Особисті дані: 32 роки ,
Контактна інформація: тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»),
Документи: біометричний паспорт громадянина України, права категорія В,С, медична довідка, посвідчення висотника, посвідчення про проходження навчання з охорони праці, диплом спеціаліста Державної льотної академії України, диплом спеціаліста Кіровоградського національного технічного університету, військовий квиток офіцера запасу.
Освіта: вища (в 2010 закінчив Льотну академію України,за спеціальністю «Обслуговування повітряного руху» ,в 2015 закінчив Кіровоградський національний технічний університет за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво»).
Про себе: володію українською, російською, трішки англійською і польською мовами. Рідна мова - українська. Практичний досвід роботи з комп'ютером. Досвідчений в роботі підприємства. Працював з програмою AutoCAD. Маю досвід в будівельній документації і економіці. Проходив курси з висотних і верхолазних робіт. Наявні відповідні документи з організації робіт на висоті.
Досвід роботи в охороні праці та пожежній безпеці .Маю права водія категорії В,С.
Особисті якості : Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано. Доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити, швидко вчусь, маю хороші організаційні навички. Легко знаходжу спільну мову з людьми. Серйозно відношусь до виконання поставлених завдань. По житті займаюсь спортом, є певні досягнення. Без шкідливих звичок.
Досвід роботи:
з 2010 по 2012 працював різноробочим в ТоВ «Апс-центр».
З 2012 в приватному підприємстві у фірмі ТоВ «АМІС-ЛТД» на посаді інженера, в 2013 році був переведений на посаду заступника директора. Звільнений у 2015 році.
З 2014 по 2017 рік працював за сумісництвом в ПП «Осмос-бут» на посаді виконроба.
З 2016 по 2019 рік працював на посаді головного інженера в ТОВ «Альп-Буд». З 2019 по 2020 – генеральний директор ТОВ «Альп-Буд».
За час роботи у ТОВ «Альп-Буд» організовував та забезпечував виконання робіт з будівництва каркасних ангарів, силосів, приміщень для зберігання зерна, насосних станцій, ремонтні покрівельні роботи, встановлення та ревізї автоматичних пожежних та охоронних сигналізацій, монтажі порошкових та спрінклєрних пожежогасінь, капітальні ремонти димових труб, виконувалися фасадні та внутрішні оздоблювальні роботи. Діяльність фірми проводилась на території області та за її межами (на території України).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Регіональний директор
Кропивницкий, Днепр , еще 2 города

Керівник відділу
Кропивницкий, Киев

Начальник виробництва
Кропивницкий

Начальник
Кропивницкий

Головний механік, інженер, начальник транспортного відділу
25000 грн, Кропивницкий, Днепр, Александрия

Все похожие кандидаты