Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 18 января 2024 PRO

Ірина

Керівник відділення, заступник керівника, головний фахівець, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
55 лет
Город проживания:
Константиновка (Донецкая обл.)
Готов работать:
Дружковка, Константиновка (Донецкая обл.)

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник центру обслуговування клієнтів

с 10.2018 по наст. время (5 лет 5 месяцев)
ТОВ Донецькі Енергетичні Послуги, Дружківка (Послуги для населення та бізнесу)

Ефективне управління та забезпечення операційної діяльності підпорядкованого структурного підрозділу спрямованих на : високого рівня задоволеності клієнтів якістю отриманого сервісу та обслуговування, планового рівня продажів, мінімізацію дебіторської заборгованості, збільшення долі продажі додаткових товарів, продуктів,сервісів компанії та її партнерів.
Основні досягнення: забезпечення перевиконання плану продажу як основних так і додаткових товарів та сервісів, залучення нових клієнтів

Заступник начальника відділу грошового обігу та касових операцій РУ

с 01.2017 по 02.2018 (1 год 1 месяц)
АТ ОЩАДБАНК, Краматорск (Фінанси, банки, страхування)

Організація касової роботи грошового обігу в секторах перерахунку та підпорядкованих відділеннях, організація роботи із забезпечення безпеки валютних цінностей у секторах та ТОБО. Розрахунок лімітів залишків готівки, її контроль та перерозподіл між секторами та відділеннями. Контроль за відповідністю тех.обладнання касових вузлів нормативним документам. Контроль та розслідування матеріалів щодо розкрадання та втрат матеріальних цінностей. Надання практичної та методичної допомоги підлеглим відділенням та секторам, проведення регулярних тематичних перевірок та прийняття заліків у межах компетенції відділу. Участь в організації ефективного управління готівкою в національній та іноземній валютах Регіонального Управління

Керівник відділення банку

с 06.2016 по 01.2017 (7 месяцев)
АТ ОЩАДБАНК, Костянтинівка (Донецька обл.) (Фінанси, банки, страхування)

Керівництво діяльністю відділення; виконання планових завдань; вивчення стану ринку банківських послуг, пошук та залучення потенційних клієнтів; оцінка фінансового стану потенційного позичальника; робота з пакетом документів клієнта,організація роботи з виконання операцій по готівковій іноземній валюті, здійснення контролю над виконанням валютообмінних операцій на відділенні, контроль за дотриманням лімітів залишків готівкової грошової маси. Робота з переказами, платежами, страховками та іншими банківськими продуктами. Контроль та організація ведення діловодства, виконання та збереження документів, бланків суворої звітності, печаток та штампів; здійснення ідентифікації та вивчення клієнтів при здійсненні ними операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, а також при встановленні з ними договірних відносин та відкритті рахунків відповідно до вимог чинного законодавства

Заступник директора філіалу

с 07.2010 по 03.2015 (4 года 8 месяцев)
ПАО " УКРБИЗНЕСБАНК", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Формування та виконання бюджету дирекції. Розподіл обов'язків персоналу. Контроль роботи підлеглих; організація та здійснення активних операцій (класичне кредитування, овердрафт, автокредитування, кредит на купівлю житла, споживче кредитування, операції з цінними паперами тощо) та пасивних операцій (залучення та розміщення коштів на депозитних рахунках, поточних та карткових рахунках) забезпечення системного аналізу фінансової складової діяльності дирекції; організація та здійснення операційної та касової роботи: забезпечення операцій з готівкою (касове обслуговування клієнтів, інкасація коштів тощо); контроль та реєстрація операцій, що підлягають фінансовому моніторингу; забезпечення розширення клієнтської бази; організація навчання працівників; організація рекламної діяльності; координація діяльності загального відділу.

Заступник директора з продажу роздрібних послуг філії

с 03.2000 по 07.2010 (10 лет 4 месяца)
ПАО "ПриватБанк", Костянтинівка (Донецька обл.) (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи філії та мережних відділень, їх внутрішній контроль. Підвищення прибутковості філії та відділень, забезпечення їх безперервної діяльності шляхом навчальних тренінгів, крос-продажів, виїзних зустрічей на підприємства міста з метою нового залучення та покращення якості обслуговування за раніше залученими проектами, забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів. Особисте залучення клієнтів роздрібного бізнесу. Оцінка та моніторинг стану активів та пасивів філії та мережі відділень. Постановка та контроль роботи з проблемним кредитним портфелем філіальної мережі відділень. Безпосередньо особисте обслуговування клієнтів по всьому продуктовому сегменту. Виконання на початковому етапі впровадження функцій бек-офісу з активних операцій філії та її відділень, а також функцій з фінансового моніторингу.

Образование

Донецький інститут радянської торгівлі

Торгово-економічний, спеціальність: економіст, Донецьк
Высшее, с 1987 по 1991 (4 года)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Пользователь Internet

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Досвідчений керівник, який володіє на високому рівні методами управління підприємством та ефективно застосовує їх на практиці. Раціонально використовую всі ресурси підприємства, спрямовуючи його діяльність на максимально ефективну роботу та отримання прибутку. Стратегічно підхожу до вирішення поточних справ підприємства, спрямовуючи роботу на перспективний розвиток і вдосконалення. Завжди передбачаю можливість виникнення кризових ситуацій та розробляю дії щодо їх попередження та усунення. У колективі завжди користувалася авторитетом та повагою. Вибаглива до себе та підлеглим, ефективно організовую роботу колективу загалом, на благо підприємства. Приділяє належну увагу проблемам працівників. До адміністративної відповідальності не притягалася.

Похожие кандидаты

Заместитель управляющего
15000 грн, Константиновка (Донецкая обл.)

Директор магазину, керуюча посада, адміністратор, продавець непродовольчих тов
Дружковка, Краматорск

Керівник, директор
Днепр, Киев , еще 6 городов

Начальник юридичного відділу, юрист, юрисконсульт
15000 грн, Харьков, Константиновка (Донецкая обл.) , еще 2 города

Финансист, экономист, менеджер, управляющий
Константиновка (Донецкая обл.), Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: