Сохранить подходящие вакансии стало проще и удобнее

Резюме от 30 октября 2018

Русан Ігор Миколайович

Бар-менеджер, керуючий

Полная занятость, неполная занятость.

Возраст:
31 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, адрес и эл. почту.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Керуючий

с 03.2017 по наст. время (1 год 10 месяцев)
ТОВ "Броварня Крапка Кома", Київ (HoReCa, Craft Beer)

Відкриття закладу.
Орнанізація та контроль роботи закладу.
Підбір та навчання персоналу. Тренінги для персоналу.
Закупівля обладнання.
Пошук постачальників та підписиння договорів.
Закупівля та контроль товару.
Організація виїздів та участь у фестивалях.
Організація та проводження заходів в закладі таких як екскурсія до броварні, пивні дегустації, тренінги з наливу пива.
Впровадження стандартів розливу пива.
Керування закладом. Вирішування питань. Організація роботи закладу.

Старший бармен/Бар-менеджер

с 05.2016 по 10.2016 (5 месяцев)
Бар Блюз Сірого Пса, Київ (HoReCa)

Відкриття закладу за короткий час. Пошук та домовленності з постачальниками. Підпис договорів та контроль поставок продукції. Пошук та купівля барного приладдя. Організація роботи бару, контроль та організація роботи барменів. Навчання барменів, контроль роботи відповідно до стандартів компанії, контроль закупки товару. Технічне обслуговування пивної системи та барного устаткування, формування меню бару. Підготовка та створення калькуляційних карт по барній продукціі. Систематичні тренінги для персоналу по барному асортименту, організація тренінгів для підвищення кваліфікації для зальних співробітників. Робота за баром з алкоголем, пивом, кавою та ін. продуктами. Жива барна стійка.
Робота в якості адміністратора-касира бару.

Керуючий

с 06.2011 по наст. время (7 лет 7 месяцев)
Drunken beard Catering, Київ (HoReCa, beer)

Переговори з замовниками.
Організація виїздного обслуговуння.
Ведення замовлення від початку до кінця.
Пошук персоналу.
Розвиток кейтерингу, розширення штату та закупівля нового обладнання.
Створення та ухвалення меню індивідально під кожен захід.
Організація роботи бару та кухні.
Пошук постачальників.

Бармен, старший бармен

с 06.2010 по 07.2015 (5 лет 1 месяц)
ТОВ БІР ГРУП, Киев (HoReCa)

Контроль закупки товару, жива барна стійка, лекції по пиву та практичні заняття з розливу пива по бельгійській, чеській, англійській(в тому числі індивідуальний розлив Guinness).
З червня 2010 по травень 2013 та з липня 2014 по липень 2015 Бір Поінт.
Чеська ресторація Козловиця (Київ) 9 травня 2013 - 1 липня 2014 - старший бармен(старший розливний). Відкривав заклад по франшизі. Пошук та домовленності з постачальниками. Підпис договорів та контроль поставок продукції. Пошук та купівля барного приладдя. Організація роботи бару, контроль та організація роботи барменів. Навчання барменів чеського розливу пива, контроль та навчання якості роботи барменів відповідно до стандартів компанії, контроль закупки товару. Технічне обслуговування пивної системи та барного устаткування, формування меню бару. Підготовка та створення калькуляційних карт по коктейлям, настоянкам та ін. Систематичні тренінги для персоналу по барному асортименту, організація тренінгів для підвищення кваліфікації для зальних співробітників. Робота за баром, жива барна стійка.


Образование

Київський інститут соціальних та культурних зв`язків ім. Святої княгині Ольги

Культурологія, Київ
Высшее, с 09.2005 по 06.2010 (4 года 9 месяцев)

Отримав диплом спеціаліста міжнародних культурних відносин, культуролога, перекладача.Проходив курси по акторській майстерності,приймав участь у студентському театральному гуртку та студентській КВК-команді, кубок за перше місце в студ. лізі.


Дополнительное образование

  • Курси по наливу Stella Artois у Пивній Академії (2010)
  • Київська пивна ліга (2017)
  • Курси по наливу Guiness від Carlsberg (2015)

Профессиональные и другие навыки

  • Навыки работы с компьютером
    Продвинутий користувач ПК, вільно володію офісними програмами
  • Організація культурних масових заходів (9 лет опыта)
    Средний, использую в настоящее время.

Знание языков

Английский — средний


Дополнительная информация

Проходив курси по акторській майстерності, приймав участь у студентському театральному гуртку та студентській КВК-команді, кубок за перше місце в студ. лізі.
Психолоічний тренінг по підвищенню рівня продажу та продажу в стресових ситуаціях.
Стажування по роботі за баром, організації барного інвентарю за кордоном.

Займаюсь організацією масових заходів з 2006 року.
Історичний фестиваль "Гардаріка" на честь дня міста Бровари в 2006 році. Театральні, постановчі лицарські бої та концерт під відкритим небом.
Із 2013 року займаюсь організацією виїздної, польової кухні та бару. На проєкти терміном до одного тижня.

2009 - участь в організації фентезі фестивалю в Полтаві.
2010 - участь в організації фентезі фестивалю в Черкасах.
З 2010 - по сьогоднішній день - організація театральних камерних вечорів.
2010 - 2011 - участь в організації молодіжних літературних вечорах і як письменник також.
2012 головний організатор паган фолк фестивалю Тораблот в клубі Барви.
2013 головний організаторпаган фолк фестивалю Тораблот в клубі Барви. Стає щорічним.
2013 головний організатор концерту "Вечір бардів. Мед поезії" в РОТОР Клубі
2014 головний організатор паган фолк фестивалю Тораблот в City Pub
2015 головний організатор благодійного паган фолк фестивалю Тораблот в клубі Роут 66.

Захоплення та інтереси:
- фехтування;
- акторська майстерність;
- написання прози;
- психологія внутрішнього комфорту людини;
- психологія особистості;
- гендерна психологія;
- історія, релігія.

Особисті якості:
- швидко навчаюсь;
- відповідальний;
- комунікабельний;
- цілеспрямований;
- креативний;
- творчий.


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: