Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 11 октября 2021 PRO

Дмитрий

Інженер з технагляду за будівництвом, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер технічного нагляду

с 09.2019 по наст. время (4 года 7 месяцев)
ТОВ "ІНЖИНІРИНГОВА МОСТОВА КОМПАНІЯ", м. Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підготовка виконавчої документації по об'єкту
"Будівництво Подільського мостового переходу через р.Дніпро в м.Києві".
Підготовка виконавчої документації по об'єкту "Поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування М-12 (М30) Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (через м. Вінницю) км 145+133 - км 153+775 (обхід м. Тернополя), Тернопільська область. Міст через р. Серет – км 148+879."
Підготовка виконавчої документації по об'єкту "Поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування М-12 (М30) Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (через м. Вінницю) км 145+133 - км 153+775 (обхід м. Тернополя), Тернопільська область. Шляхопровід через колію – км 149+276."

Начальник виробничо-технічного відділу (менеджер проектів)

с 04.2017 по 05.2019 (2 года 1 месяц)
ПП "Комфорт-2000", Київ (Будівельні та монтажні роботи загального призначення, монтаж зовнішніх та внутрішніх інженерних мереж)

1. Супровід та контроль проектних робіт;
2. Аналіз проектно-кошторисної документації та підготовка зауважень та змін (уточнень) до проектних рішень і креслень;
3. Контроль відповідності обсягів, термінів та якості виконаних будівельно-монтажних робіт відповідно до затвердженої робочої документації (проекту) та ДБН (ДСТУ);
4. Контроль дотримання бюджету;
5. Контроль виконання виконавчої документації.
- розробка робочого проекту: "Капітальний ремонт двоповерхової будівлі на КПП «Дитятки» у зоні відчуження Іванківського району Київської області";
- реалізація робочого проекту "Капітальний ремонт корпусів № 1 та № 2 районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Олександрівської районної ради Донецької області з благоустроєм прилеглої території, за адресою 84000, Донецька область, смт. Олександрівка, вул. Дзержинського, 8а";
- Будівництво будівлі казарми поліпшеного планування у військовому містечку № 63а, м. Миколаїв. Шифр – 63а/К-2;
- Нове будівництво. Електропостачання адміністративно-лікувальних приміщень Івано-Франківської МКЛ № 1 по вул.Матейки, 34 «Влаштування АДЕС ТА ШГЖ» (друга черга)

Начальник виробничо-технічного відділу з 15.02.2017р. по 10.07.2017р.

с 02.2017 по 07.2017 (5 месяцев)
ПП "Інбудсервіс", Київ (прокладка зовнішніх інженерних мереж)

організація роботи відділу; супровід та контроль виконання БМР на об’єктах прокладки зовнішніх інженерних мереж відкритим методом та методом горизонтально спрямованого буріння (водопровід, каналізація та тепломережі); підготовка об’єкта до здачі замовнику.
- прокладання трубопроводу безтраншейним методом (ГСБ) на об’єкті «Відновлення каналізування на двох самопливних колекторах на вул. Академіка Бутлерова, 8 у Деснянському районі м. Києва»;
- Будівництво зовнішньої каналізаційної мережі Ду 400 мм відрізком від перехрестя вулиць Червоноармійська (Освіти)-Ватутіна до перехрестя вулиць Червоноармійська (Освіти)-Святоюріївська в м. Вишневе при «Будівництві мікрорайону житлових будинків
по вул. Ватутіна в м. Вишневе, Києво-Святошинського району Київської обл.»;
- реалізація робочого проекту «Санація водопровідних мереж Д=300, 400 мм на вул. Шевченка та вул. Леніна в мікрорайоні Жуляни м. Києва»;
- роботи з влаштування «Зовнішніх мереж водопроводу та каналізації» по об’єкту «Реконструкція приватного житлового будинку літ.«Ж» з облаштуванням частини приміщень під медичний центр за адресою вул. Протасів Яр, 23 у Солом’янському районі м.Києва».

Начальник відділу з питань перспективного розвитку та організації будівництва (начальник виробничо-технічного відділу з 01.06.2015р. по 29.02.2016р.)

с 11.2010 по 02.2016 (5 лет 3 месяца)
КП "Плесо", Киев (утримання, експлуатація та охорона земель водного фонду м. Києва)

планування виробничої діяльності, забезпечення ефективної організації роботи відділу, контроль виконання плану капітального будівництва, ремонту та реконструкції, контроль за своєчасним виконанням робіт; супровід та контроль проектних робіт; перевірка обсягів та якості виконаних будівельно-монтажних робіт відповідно до робочої документації (проекту) та ДБН (ДСТУ), БНіП (СНиП).
- поточний ремонт колектору довжиною близько 2000 м;
- розчистка та благоустрій озера Тельбін;
- капітальний ремонт очисних споруд «Теличка».

Заступник начальника виробничо-технічного відділу КП «Плесо»

с 12.2009 по 10.2010 (10 месяцев)
КП "Плесо", Київ (утримання, експлуатація та охорона земель водного фонду м. Києва)

організація роботи відділу; супровід та контроль проектних робіт; перевірка обсягів та якості виконаних будівельно-монтажних робіт відповідно до робочої документації (проекту) та ДБН (ДСТУ), БНіП (СНиП); проведення та документальне оформлення торгів (тендерів).
Капітальний та поточний ремонт підпірних стін, каналів та перепускних з/б труб.

Провідний інженер з технічного нагляду за будівництвом виробничо-технічного відділу, секретар тендерного комітету з 2005р.

с 08.1999 по 11.2009 (10 лет 3 месяца)
КП "Плесо", Киев (утримання, експлуатація та охорона земель водного фонду м. Києва)

Cистематичний контроль якості та технології виконання будівельно-монтажних робіт згідно ДБН та відповідно до проектно-кошторисної документації; здійснення нагляду на всіх етапах будівництва; приймання та контроль об'ємів виконаних підрядних робіт та прихованих робіт, проведення та документальне оформлення торгів (тендерів).
- Будівництво "Комплексу бюветного артезіанського водопостачання" в районі пляжу "Дитячий" зони відпочинку "Гідропарк", який розташовано поблизу виходу зі станції метро "Гідропарк" та складається з бювета і каплиці (споруда одноповерхова з технічним підпіллям).
- Реалізація проекту «Очищення та благоустрій каскаду озер масиву Райдужний» у Дніпровському районі м. Києва, в складі якого виконувались роботи по прокладанню з/б труб діаметром 800 мм (довжина 600 п.м.) з водозниженням.
- Реалізація проекту «Благоустрій та очистка каскаду Совських ставків в Солом'янському районі м. Києва», виконано роботи з очищення від мулу та хащів ложа ставів № 3, 4, 5 з влаштуванням БІС (біологічних інженерних споруд) та гребель.

Образование

Дніпропетровський державний технічний університет залізничного транспорту (ДІІТ)

Мости і транспортні тунелі, Дніпропетровськ
Высшее, с 1994 по 1999 (4 года 9 месяцев)

Київський будівельний технікум транспортного будівництва,
вересень 1990р. – червень 1994р.
Спеціальність – будівництво тунелів та метрополітенів.
Кваліфікація – технік-будівельник з правом керівництва гірничими та буровибуховими роботами.

Дополнительное образование и сертификаты

Бізнес-Центр «Національний», семінар про підвищення кваліфікації на тему: "Все про будівництво 2014: реформований ДАБК"

2014р., 1 день

Науково-навчальний центр «АРС-ЛТД», сертифікат, курс підвищення кваліфікації у сфері здійснення державних закупівель.

2011р., 2 дні

Міністерство регіонального розвитку та будівництва України, кваліфікаційний сертифікат інженера технічного нагляду ІІ категорії

2009р., 6 днів

ДП НДВТА "Стратегія регіонального розвитку", свідоцтво про підвищення кваліфікації "Інженер з технагляду за будівництвом"

2009р., 6 днів

Науковий навчальний центр з питань державних закупівель при Тендерній палаті України, свідоцтво

2007р., 4 дні

Українська академія зовнішньої торгівлі, свідоцтво про підвищення кваліфікації«Правові та практичні аспекти державних закупівель

2005р., 4 дні

ІПО "УКРСТЕНО", персональний комп'ютер для інженера (кошторисна справа)

2016-2017, 3 місяці

ТОВ "ЦЕНТР ПЕРЕПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРІВ ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ", кваліфікаційний сертифікат інженера технічного нагляду ІІ категорії

2020р., 6 днів

Знания и навыки

Пользователь ПК MS Word MS Excel Пользователь Internet Користувач ПК Користувач Internet Вільно розбираюсь в будівельних кресленнях. Впевнений користувач програм АВК-5.

Знание языков

  • Русский — продвинутый
  • Украинский — выше среднего

Дополнительная информация

Особисті якості:
порядний, цілеспрямований, акуратний, енергійний, комунікабельний, без шкідливих звичок, бажання працювати та вдосконалювати професійні навички; відношення до відряджень позитивне.

Додаткова інформація:
лейтенант запасу, водійські права категорії «В».

Хобі:
футбол, волейбол, теніс.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: