Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 9 апреля 2024 PRO

Андрій

Адвокат

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
59 лет
Город проживания:
Запорожье
Готов работать:
Запорожье, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний спеціаліст-юрисконсульт

с 01.2018 по 08.2018 (7 месяцев)
Департамент охорони здоров'я Запорізької міської ради, Запорожье (юридичне супроводження діяльності департаменту)

Провідний юрисконсульт

с 08.2015 по 01.2018 (2 года 5 месяцев)
Комунальний заклад "Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги" Запорізької обласної ради, Запорожье (Соціальна)

Надання юридичних консультацій, юридичне супроводження господарської діяльності (договірна робота), підготовка позовних заяв та інших процесуальних документів.

начальник служби безпеки

с 06.2008 по 06.2015 (7 лет)
ПАТ "Полтава-банк", Запорожье (Фінанси, банки, страхування)

Претензійно-позовна робота, представництво інтересів банку в судах, правоохоронних органах та відділах Державної виконавчої служби по стягненню проблемної заборгованості, по трудових та господарських спорах, супроводження кримінальних справ стосовно колишніх працівників та виконавчих проваджень, проведення переговорів з проблемними клієнтами стосовно добровільного погашення заборгованості. Перевірка осіб, які приймаються на роботу до банку, контроль за дотриманням трудової та фінансової дисципліни співробітниками банку, контроль за дотриманням заходів безпеки, проведення занять з працівниками стосовно вказаного вище.

Начальник служби фінансово-економічної безпеки

с 06.2006 по 05.2008 (1 год 11 месяцев)
ДП "Рідна марка", Запоріжжя, філія (Оптова торгівля безалкогольними напоями та пивом, дистрибуція)

Контроль за дотриманням трудової дисципліни співробітниками підприємства, перевірка осіб, які приймаються на роботу, контроль за станом дебіторської заборгованості та вжиття досудових заходів щодо її повернення: проведення переговорів з контрагентами, підготовка та вручення їм претензій. Підготовка та подача позовних заяв до суду, представництво інтересів компанії в судах та Державній виконавчій службі на стадії виконавчого провадження.

Начальник служби безпеки

с 02.2005 по 06.2006 (1 год 4 месяца)
ТОВ "ЕКО", Запоріжжя, філія (Роздрібна торгівля)

Контроль за дотриманням трудової дисципліни співробітниками підприємства, перевірка осіб, які приймаються на роботу, організація роботи охорони та контроль за її роботою. Проведення профілактичних заходів щодо недопущення крадіжок ТМЦ, виявлення фактів крадіжок та осіб, які їх скоїли, проведення службових розслідувань та підготовка пропозицій керівництву щодо покарань винних осіб.

Образование

Харківський національний університет внутрішніх справ

Правознавство, юрист, Харків
Высшее, с 2002 по 2006 (4 года)

Харківське гвардійське вище танкове командне училище

Інженер з експлуатації гусеничних та колісних машин, Харків
Высшее, с 1982 по 1986 (4 года)

Служба у Збройних Силах на офіцерських посадах 16,5 років, служба в органах внутрішніх справ України на посадах старшого начсостава - 7 років.

Дополнительное образование и сертификаты

товариство "Знання України", курси підвищення кваліфікації

2002,1 місяць

Державні закупівлі в Україні

2016

Актуальні питання запобігання корупції у сфері публічного управління

2018, короткостроковий семінар

Сучасна медична реформа в Україні: сутність, правове забезпечення, соціальні наслідки

2018, короткостроковий семінар-практикум

Знания и навыки

Користувач ПК MS Excel MS Word Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Email Законодавство України Знання офісних програм НАУ Поштовий клієнт Складання процесуальних документів Вміння планувати роботу, виділяти головне Вміння працювати з людьми Вміння організовувати роботу служби безпеки з "0". Вміння якісно підібрати персонал СБ Контроль роботи підлеглих Проведення переговорів з недобросовісними клієнтами Досконале знання виконавчого провадження

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

закінчив Харківське гвардійське вище танкове командне училище за спеціальністю „командна, тактична, гусеничні та колесні машини” з дипломом „Інженер з експлуатації гусеничних та колесних машин”; та Харківський Національний університет внутрішніх справ за кваліфікацією „Правознавство” з дипломом спеціалиста-юриста. Пенсіонер МВС, підполковник міліції. Маю досвід роботи на посадах заступника начальника районного та міського відділу внутрішніх справ. З червня 2005 р. по липень 2006 р. – начальник служби безпеки об’єктів ТОВ „ ЕКО ” у м. Запоріжжі . З липня 2006 р. по квітень 2008 р. - начальник відділу фінансово-економічної безпеки (служба безпеки та юридичне супроводження діяльності підприємства) Запорізької філії ДП „Рідна марка”, з 02 червня 2008 р. по теперішній час – начальник служби безпеки Запорізького регіонального управління ПАТ «Полтава-банк» - досвід роботи в банківській сфері 7 років.
Досвід роботи (служби) на керівних посадах понад 25 років, вміння керувати великим колективом, ПК на рівні користувача, вільне володіння українською та російською мовами, відмінні знання трудового права, господарського та цивільного права i процесу, виконавчого провадження, сучасного законодавства та вміння його застосовувати, великий досвід претензійної та позовної роботи, особливо в сфері кредитних правовідносин, складання процесуальних документів та скарг, представництва інтересів юридичних та фізичних осіб в судах та правоохоронних органах, органах державної виконавчої служби, досвід ведення переговорів та стягнення заборгованості з проблемних клієнтів, наявність функціональних зв’язків.
Особливі якості: дисциплінованість, порядність, цілеспрямованість, вимогливість до себе та підлеглих, відповідальність.
Досконале знання та володіння вогнепальною зброєю, спецзасобами. Наявність власного автомобілю, посвідчення водія категорій “ В, С, D ”, досвід водія понад 25 років. Готовність до відряджень та роботи в умовах ненормованого робочого дня, не заперечую проти роботи за сумісництвом. Офіційне оформлення на роботу не обов’язкове.

Похожие кандидаты

Юрист, адвокат
Удаленно

Юрист, адвокат
Днепр, Удаленно

Адвокат
Запорожье

Юрист, адвокат
Львов, Удаленно

Юрист, адвокат
20000 грн, Киев, Удаленно

Адвокат, юрист
Киев, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: