Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 31 октября 2019 PRO

Алексей

Менеджер з логістики, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Ведучий спеціаліст відділу з транспорту

с 12.2018 по наст. время (5 лет 4 месяца)
ДТЕК-Сервіс, Київ (Енергетика)

Робота з компаніями крупи ДТЕК. Ведення дохідної частини департаменту. Укладання договорів, додаткових угод, актів прийому-передачі авто в оренду. Щомісяця виставлення іншим компаніям рахунків на оплату за надання транспортних послуг. Комунікаціями з основними підрядниками та сторонніми компаніями які надають транспортні послуги. Аналіз роботи транспортного департаменту помісячно та що квартала. Підготовка та подання звітності та презентація для керівництва щодо роботи транспортного департаменту. Робота в програмах: 1С Підприємство, Exell, SAP ERP.

Менеджер з транспортної та складської логістики

с 01.2017 по наст. время (7 лет 3 месяца)
UPECO (FMCG), Киев (Лидер в категории средств комфортной жизни.)

Робота з клієнтами:
Робота з ключовими клієнтами (нац.мережі, дистрибютора, склади СОХ). Приймаю замовлення від клієнтів в системі: COMARCH EDI,порталі SPOT2D, електроній почті. Обробка замовлень. погодження партій товару, кількості та дату доставки. Безпосередня робота з РЦ вликих націонашльних мереж (АТБ,Епіцентр,Ашан,РУШ, Омега, Новус, Екомаркет і т.д.).

Складська логістика:
Відгрузка товарів, POSM-матеріалів, обладнання і т.д. Рух товару між складами та СОХ. Повернення товару, звірка його по партіям і цінам та оформлення в програмі AXAPTA. Звірка залишків та проведення інвентеризації. Ведення обілку тари та контроль щомісячного забору тари від клієнтів.

Транспортна логістика:
Працюю з первізниками ТОВ "Рабен Україна", ДП "ФМ Ложістік Дніпро" та власний транспорт. Доставка довару на РЦ та інших клієнтів згідно домовленостей та часових рамок. Забір ГП від підрядників та доставка сировини на виробництво.Формування звітності повязаної з транспортною логістикою.

Робота з документооборотом : видаткові накладні, ТТН,акти прийому-передачі товару, накладні на тару, рахунки на оплату послуг. Всі операції повязаня з роботою складу та документообороту виконую в програмі AXAPTA. Робота з звітністю в програмі Excel (зведені таблиці, ВПР, основні формули).

Менеджер з транспортної логістики

с 08.2015 по 12.2016 (1 год 4 месяца)
Перша Приватна Броварня, Киев (Харчова промисловість)

Формування та планування поставок для водіїв та експедиторів в межах Києва та Київської області.Формуровання маршрутних листів ,контроль виконання поставлених завдань для експедиторів протягом робочого дня.Робота з базою Підприємство 1С 8.3 . , Exсel (зведені таблиці,ВПР, основні формули). Контроль виїзду автомобілів на маршрут, доставки на протязі часу роботи екіпажів. Формування звітності по роботі транспорту, формування звітності по поверненнях, проблемних моментах. Контроль відгрузки холодильного обладнання (ХШ) та захисних споруд для ХШ.Аналіз роботи транспортного відділу.

Диспетчер-логіст

с 02.2014 по 05.2015 (1 год 3 месяца)
ПП "Транс Логістик", с.Красилівка,Броварський р-н (Внутрішні перевезення товару по Україні)

Формування подорожнього листа , розрахунок ПММ за вказаним маршрутом , коригування доставки за допомогою GPS навігації, ведення звітності по витраті ПММ матеріалів .Випуск автомобілів в рейс . Всі розрахунки проводилися в програмі Exell і 1С Транспорт .

Практикант економічного відділу

с 03.2012 по 06.2012 (3 месяца)
ТОВ "Агрофірма Колос", с.Пустоварівка,Київська область (Сільське господарство, агробізнес)

Проходив практику на ТОВ "Агрфоірма Колос" в економічному відділі, під керівництвом головного бухгалтера та економіста. Працював із звітністю за останні 5 років, вивчав договори про постачання і покупку сировини, сертифікати якості та іншу документацію. Непосредствено вивчав весь організаційний процес, багато часу проводив на фермах, відвідував поля під час сівби, спілкувався із звичайними працівниками: фуражірами, водіями, доярками та т.д.По закінчення був написаний звіт про проходження практики, який захистив на відмінно. При закінченні вузу написав магістерську роботу на тему "Бізнес-процеси підприємства в молочному скотарстві" на основі ТОВ "Агрофірма Колос".

Образование

КНЕУ ім.В.Гетьмана

Економіки АПК, спец. Економіка АПФ, Київ
Высшее, с 2009 по 2014 (4 года 9 месяцев)

Маю повну вищу освіту по спеціальності Економіка підприємства в агарному секторі.Цікавлюсь плануванням.

Дополнительное образование и сертификаты

Водійське посвідчення категорія В.Водійський стаж 8 років. Гарно орієнтуюсь по Києву та Україні. Розуміюсь на основах експлуатац

.

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook САПР Водіння авто ERP Впевненість Microsoft Dynamics AX SAP ERP Ділове спілкування Робота з людьми

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Досвід роботи в логістиці майже 5 років (складська та транспортна логістика). Працював в різних сферах торгівлі, які неможливі без логістичних процесів. Добре орієнтуюсь в транспортній та складській логістиці.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: