Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 22 апреля 2024 PRO

Максим

ASP.Net/Desktop C# программист

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Мариуполь
Готов работать:
Мариуполь, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Програміст

с 11.2021 по наст. время (2 года 5 месяцев)
E-Life, Київ (IT)

Приймав участь в доробці клієнтської частини (desktop на WPF) існуючого програмного продукту для автоматизацій процесів в медичних закладах. Займався розробкою back-end частини (реалізовано на ASP.NET Core у якості БД Microsoft SQL Server та MongoDB) для електронного кабінету заявника реєстрацій лікарських засобів (замовник ДЕЦ МОЗ України). Приймав участь в розробці back-end частини для системи централізованої державної закупівлі в охороні здоров’я Молдавії (замовник CAPCS Republica Moldova). Технологічний стек використовуваний у даному проекті - ASP.NET Core як БД PostgreSQL та MongoDB.

Провідний програміст прикладної

с 11.2019 по 07.2021 (1 год 8 месяцев)
Транс Логістик, ПП, Дніпро (Транспорт, логістика)

Посадові обов'язки: проектування та розробка інформаційних систем для автоматизації бізнес-процесів підприємства.
Проектна робота:
- Веб-портал для перевізників, інтегрований з TMS-системою підприємства. Призначений для аукціону з продажу рейсів. Реалізована на ASP.NET Core MVC.
- Мобільний додаток на Xamarin Forms для системи організації електронної черги на завантаження. Додаток дозволяє взаємодіяти з системою TMS логістичної компанії, повідомляючи водія про призначення та зміни в рейсах, структурує процедуру формування черги завантаження транспорту.

Програміст

с 03.2010 по 10.2019 (9 лет 7 месяцев)
ООО"МАГМА", Мариуполь (Машинобудування)

Посадові обов'язки: розробка та автоматизація бізнес-процесів підприємства, а також інтеграція їх з PLM-системами TechnologiCS та TDMS.
Проектна робота:
- розробка модуля для обліку фондів заробітної плати підприємства. Даний програмний модуль дозволяє вести кадровий облік, а також проводити нарахування із заробітної плати працівників. Завдяки гнучкому механізму налаштування шаблонів розрахунку заробітної плати програма дозволяє використовувати її практично за будь-якого оподаткування та видів нарахувань та утримань. Модуль реалізований на ASP.NET MVC 5 та СУБД Microsoft SQL Server.
- Написання серверної частини для клієнт-серверної програми з планування виробництва на основі номенклатурних довідників та замовлень, що реєструються у PLM-системі TechnologiCS. Ця програма втілена на ASP.NET Core, та реалізує бізнес логіку з обліку та планування виробництва підприємства. Вона надає REST API, через який з нею взаємодіє клієнтська програма.
- створення модуля для відділу нормування праці. Дана програма розроблена для організації розрахунку потенційної вартості виробництва виробу на стадії опрацювання комерційного запиту. Розробка клієнтської частини проводилася на WPF як СУБД MS SQL.

Образование

Приазовський Державний Технічний Університет

Інформаційні технологій, Мариуполь
Высшее, с 2011 по 2016 (5 лет)

Знания и навыки

C# JavaScript Entity Framework LINQ ASP.Net(WebForm, MVC) и ASP.Net Core ,Windows Form и WPF, WCF XAML, Xamarin Forms Angular Blazor SignalR

Дополнительная информация

- знання мов C#, TypeScript, JavaScript, SQL;
- написання Desktop додатків на Windows Form та WPF, Web додатків та REST-сервісів на ASP.NET MVC5, ASP.NET Core (Razor), сервісів на WCF та мобільних додатків на Xamarin Forms;
- додатково володію Entity Framework Core, XAML, JQuery, CSS, HTML;
- не великий досвід разробки на Angular та Blazor;
- досвід роботи з СУБД Microsoft SQL, PostgreSQL, MySql.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: