Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 2 декабря 2019 PRO

Ольга

Бухгалтер, економіст

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Коростень

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний спеціаліст (економіст), бухгалтер

с 10.1997 по наст. время (26 лет 6 месяцев)
Відділ культури і туризму (провідний спеціаліст, бухгалтер), Коростенська міська виконавча дирекція ФССзТВП, Коростень (бюджет, соціальне страхування)

Відділ культури і туризму ВКМР: складання разом з керівниками підвідомчих установ кошторисів витрат та розрахунків до них по бюджету та спец. рахунку. Складання тарифікації, штатних розписів по установі разом з керівниками в установлені строки та за встановленою формою. Складання паспортів бюджетних програм. Складання бюджетних запитів. Контроль за додержанням штатної дисципліни та встановленням ставок по заробітній платі.Щомісячне та щоквартальне подання до фінансового управління інформації про розрахунки, звіти про виконання кошторисів, нарахування та виплату заробітної плати, заборогованість, по мережі, штатах і контингенту, звіт про виконання бюджетних програм та інші інформації. Заключення договорів та додатків до договорів по комунальним послугам (крім тендерних договорів) та договорів з постачальниками продукції для проведення свят. Опублікування на офіційному веб-порталі використання публічних коштів Edata. Укладення договорів оренди, контроль за терміном дії договорів, страховими договорами орендованих приміщень. Проведення нарахування орендної плати та комунальних платежів згідно укладених договорів оренди. Контроль за надходженням плати орендарів. Ведення м/о № 4. Подання інформації та звітності по оренді до відділу приватизації комунальної власності управління економіки.
Міська ВД ЖОВ ФСС з ТВП: санаторно-курортне лікування (планування, облік, контроль використання); приймання звітів Ф4-ФСС з ТВП; контрольно-ревізійна робота по використанню коштів ФСС з ТВП; діловодство; кадри та інше.

Образование

Житомирський інженерно-технологічний інститут

Економіст-бухгалтер, Житомир
Высшее, с 1995 по 2001 (5 лет 4 месяца)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: