Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Маргарита

Помощник юриста, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Малин
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Голембіовська Маргарита Вацлавівна
Рік народження: 09.09.1989
Місце проживання: м. Малин Житомирської області
Конт. Телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Родинний стан: неодружена діток немає
Мета: Працевлаштування на посаду юрист
Освіта:
1997-2004 – Загальноосвітня школа №3. Загально освітня
2004-2009 – Київський професійно педагогічний коледжі м. А. Макаренка за спеціальністю правознавство здобула степень молочого спеціаліста, та організатора культурно-масової діяльності.
2009-2012 – Київська Національньно Авіаційний Університет здобула степень спеціаліста, фахівець Правознавець, юрист
Досвід роботи та професійні навички:
Трудова практика:
Менеджер по роботі з суспільством в благодійному фонді «Україна для дітей» місто Київ.
Робота з благодійниками та меценатами, спільна робота і підтримка Державної служби головного управління по справах дітей міста Києва, організація творчих та соціальних проектів, соціальна робота з дітками сиротами та залишених без опіки та піклування, проекти для збирання фінансів у підтримку діток, і науково обізнавальні екскурсій та творчих курсів, волонтерський рух, старт благодійних вечорів та ярмарок, робота з пресою, спільна робота з відповідальним по справах дитини при президенті України.
Спеціаліст Реєстраційної служби речових прав на нерухоме майно.
Робота в реєстри нерухомості, прийом громадян, виконання контрольних завдань, робота з документами з нерухомості, юридичні консультації.
Спеціаліст з питань кадрової служби( та державної служби) Коростенської виправної колонії № 71.
Прийом на роботу та звільнення, реєстрація лікарняних листів, візування відпусток, і внесення до наказу, встановлення посадових та спеціальних звань, регулювання підвищення кваліфікації персоналу.
Кредитний експерт ТОВ Смарт Фінанс.
Робота з клієнтами, заведення кредитних заявок на готівку і товар, її супроводження аж до видачі коштів або отримання відмови по кредиту, оформлення та продаж страховок, оформлення кредитних справ, видача кредитних коштів, робота в кредитних програмах, робота по заборгованості, стажування нових співробітників, розповсюдження кредитної реклами, телефонні продзвони з пропозиціями, виконання звітності, перевірка документів.ді та інших органах.
Наукові здобутки: наукові статті в Київських та Одеських друкованих виданнях на теми: «Актуальні питання щодо правопорушень у сфері безпеки роботи авіаційного транспорту»,
« Сучасні проблеми правового регулювання реалізації права на свободу совісті та віросповідання»,
« Нормативно-правова регламентація в системі механізмів регулювання повітряного транспорту» т. ін.
Знання та навички:
Знання мов – Українська – вільно, російська – вільно, Вільне володіння ПК та основними офісними програмами, Microsoft Office , Liga, Photoshop, електронною поштою. Вільне володіння законодавчої бази. Вміння грамотно вести перемови. Здатність чітко формулювати свою точку зору.
Особисті навички:
Цілеспрямованість, старання, бажання досягнути успіхів, порядність. Професійні знання структури української правової системи, теорії держави і права, гарні знання міжнародного права.Оперування знаннями світової та національної історії та культури.Організаторські здібності та творчі проекти. Швидко находжу спільну мову. аналітичніздібності; уважність, доброзичливість, ініціативність, інтелектуальний, розвиток, комунікабельність, логічне мислення, спостережливість, обов'язковість, відповідальність, принциповість, прагнення до особистісного зростання та розвитку, стресостійкість, впевненість, посидючість,чесність, емоційна стійкість.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: