Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 31 октября 2022 PRO

Максим

Керівник тендерного відділу (юридичне супроводження)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник тендерного відділу/Юрист

с 10.2020 по 02.2022 (1 год 4 месяца)
ТОВ АЛАН-ЕЛЕКТРО, Днепр (господарська діяльність)

Організація роботи співробітників/пошук/аналітика/підготовка/участь/відвантаження/оформлення всієї документації, в тому числі бух звітності/оскарження.
Робота з Державними закупівлями, (медичні спирти, медичні захисні маски, мед. обладнання), а також комп'ютерно-обчислювальне обладнання, електро та світлообладнання (лампи, світильники, прожектори, патрони, автомати, розетки, вилки, вимикачі, фільтри, реле , рейки, кабелю та інше). Пошук/аналітика/Підготовка тендерної документації/ робота з держустановами та приватними юридичними особами. Робота з майданчиками ProZorro та всіма майданчиками партнерами.

Юрист

с 10.2019 по 10.2020 (1 год)
ЮА Абсолют/Партнер Декор/Прогресс17, Днепр (господарська діяльність)

Юридична підтримка підприємтсва. Підготовка всіх необхідних процесів та документів для участі в тенедрах державних та комерційних закупівель. Юридичний супровід бізнесу, консультування з просування бізнесу, претензійна діяльність, організація підписання угод.

Організація роботи співробітників/пошук/аналітика/підготовка/участь/відвантаження/оформлення всієї документації та в тому числі бух звітності/оскарження. Робота з Державними закупівлями, напрямок - фармацевтика (медичні спирти, медичні захисні маски, мед. обладнання), а також комп'ютерно-обчислювальне обладнання, електро та світлообладнання (лампи, світильники, прожектори, патрони, автомати, розетки, вилки, вимикачі, фільтри, реле , рейки, кабелю та інше). Пошук/аналітика/Підготовка тендерної документації/ робота з держустановами та приватними юридичними особами. Робота з майданчиками ProZorro та всіма майданчиками партнерами.

Реєстрація та перереєстрація нерухомості. Зняття арешту на рухоме та нерухоме майно. Консультація з діяльності ФОП 1 – 3 групи, ТОВ, реєстраційні дії. Підготовка пакета документів щодо зборів ТОВ. Договори поставки, купівлі-продажу, оферти, дарування, технічне обслуговування. Упорядкування протоколів розбіжностей. Зняття арешту на нерухоме майно. Проведення загальних зборів учасників ТОВ. Супровід клієнта під час корпоративних спорів. Складання статутів, протоколів, заяв до податкової.

Юрист

с 06.2019 по 10.2019 (4 месяца)
Адвокатське бюро Романа Могіли / АБ В'ячеслава Тиховліса, Днепр (Забезпечення захисту, представництва та надання інших видів правової допомоги на професійній основі громадянам України, іноземним громадянам, громадянам без громадянства та юридичним особам.)

Супровід ТОВ у господарській діяльності. Проведення позовної роботи. Судові суперечки з низки підприємств із контролюючими органами. Практичні розв'язання нестандартних ситуацій.

Член Наглядової Ради

с 04.2018 по 04.2019 (1 год)
АТ "ЗФЗ", Запорожье (Металургійна промисловість, металообробка)

Консультування з питань комерційної діяльності та управління.

с 12.2016 по 05.2019 (2 года 5 месяцев)
Юрисконсульт – Центр Інвестиційного Консалтингу, Днепр (Корпоративне право)

Консультування з питань комерційної діяльності та управління. Підготовка та проведення зборів для ТОВ та АТ, реєстраційні дії.

Юрисконсульт

с 09.2016 по 12.2016 (3 месяца)
Філія "Придніпровська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця", Днепр (Контроль претензійної та ведення позовної роботи)

Надання правової допомоги у процесі створення, освоєння та впровадження науково-технічних розробок, новітніх технологій. Контроль претензійної та ведення позовної роботи; представництво в установленому законодавством порядку інтересів ПАТ "Укрзалізниця" у судах, органах державної влади та місцевого самоврядування при розгляді правових питань та спорів. Аналіз наслідків розгляду претензій та позовів; контроль за розглядом судових справ , за якими торкаються інтересу ПАТ "Укрзалізниця".

Юрисконсульт

с 11.2014 по 09.2016 (1 год 10 месяцев)
ДП "ІМЕКС" ТОВ "Видавництво "Весна", Днепр (Друкована справа, Поліграфія)

Юридична підтримка, ведення, перевірка, доопрацювання договорів, моніторинг за відповідальністю законодавчих критеріїв договорів, а також розробка специфікацій та прикладних додатків до договорів. Подання інтересів підприємства у судах, незалежно від права власності, написання позовів (скарг). Здійснення контролю за порядком реєстрації господарських договорів, подання та розгляду претензій та позовних заяв.

Образование

Дніпропетровський Національний Гірський Університет

Правознавство, Юрист, Днепр
Высшее, с 2011 по 2016 (5 лет)

Дніпропетровський транспортно-економічний коледж

Право, правознавство, Днепр
Среднее специальное, с 2007 по 2011 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Дніпропетровська торгово-промислова палата "Податкові перевірки по-новому"

2015

Ділова українська мова

2014-2015, 5 месяцев

Ораторське мистецтво

2014-2015, 5 месяцев

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Веб-браузери LibreOffice

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Французский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Рекомендации

  • Руденко Олександр Федорович

    Руденко Олександр Федорович

    Провідний юристконсульт, ДП "ІМЕКС" ТОВ "Видавництво "Весна"

    Контактные данные скрыты
  • Шрамко Юрій Сергійович

    Шрамко Юрій Сергійович

    Директор департаменту, ТОВ ЦІК

    Контактные данные скрыты
  • Руденко Світлана Федорівна

    Руденко Світлана Федорівна

    Директор департаменту, ПАТ "Укрзалізниця"

    Контактные данные скрыты
  • Тіховлис В'ячеслав

    Тіховлис В'ячеслав

    Адвокат, АБ Романа Могіли и В'ячеслава Тиховліса

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Ведення, перевірка, доопрацювання договорів, стеження за відповідальністю законодавчих критеріїв договорів, а також проведення моніторингу специфікацій та прикладних додатків до договорів. Подання інтересів Компанії в судах, підприємств незалежно від права власності, подання позовів (скарг), отримання рішення, ухвали, постанови, виконавчого листа або наказу суду. Здійснення контролю за порядком реєстрації господарських договорів, порядком подання та розгляду претензій та позовних заяв.
Проведення роботи, пов'язаної з підвищенням рівня правових знань працівників підприємства, надання консультацій з правових питань на підприємстві. Надання висновків щодо правомірності списання матеріальних цінностей, дебіторської заборгованості, непродуктивних витрат. Юридичний супровід бізнесу, договірна діяльність, посадові інструкції, консультування щодо просування бізнесу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: