Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 19 марта 2024

Софія

Вихователь, вчитель-логопед, 10 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

ЛНУ ім. І. Франка

Іноземних мов, Львів
Высшее, с 2002 по 2007 (5 лет 1 месяц)

Знания и навыки

Користувач ПК MS Word

Дополнительная информация

Дорогі батьки Слава Україні! У цей надзвичайно важкий для України час, пропоную послуги домашнього вихователя, логопеда, або репетитора. Шукаю роботу у першій половині дня, на декілька годин у середу. А п'ятницю зранку до обіду. Проводжу заняття по підготовці до школи, англійська, французька, творчі заняття( ліпка, аплікація, малювання), нетрадиційні техніки малювання та аплікації, усілякі розвивальні, рухливі, та сюжетно-рольові ігри. Розкажу трішки про себе мене звати Софія мені 40 років за спеціальністю вихователь працювала у дитячому садочку 10 років, маю великий досвід з дітьми різного віку. Закінчила курси по педагогіці, логопедії, та психології. Заняття проводжу у формі гри. Займаюся логопедичними, артикуляційними, та дихальними вправами. Залучаю до гри нейрогімнастичні, та пальчикові гімнастики. При роботі використовую різні предмети олівці, горішки, м'ячики.

Нейрогімнастика-це методика активації механізмів роботи мозку. Розвиток: пальцевої, та кистьової рухливості, перемикання координації рухів, концентрації уваги, дрібної моторики.

Працювала із інклюзивними дітьми приватно, та у садочку. Дуже люблю дітей, маю до них чудовий підхід. Діти -це моє покликання! В першу чергу стаю дитині другом, а потім уже вчителем, чи наставником. Оплата договірна. Телефонуйте пишіть номер вайбер [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»). На усі питання радо відповім.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: