Олексій
Шеф-кухар, 70 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 38 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3947591
Опыт работы
Шеф-Кухар
с 03.2021 по 07.2023
(2 года 4 месяца)
Gol’da music bistro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Фуд продюсер
с 08.2019 по 11.2021
(2 года 3 месяца)
«Звана вечеря», «Холостяк», Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)
Підготовка меню для зйомок.
Підготування знімального майданчика.
Приготування блюд різної складності із конкурсантами.
Су-Шеф, Шеф-кухар
с 08.2018 по 04.2019
(8 месяцев)
CungPO доставка азійської їжі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-Кухар
с 07.2018 по 04.2019
(9 месяцев)
Holy burger, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання меню. Підбір та адаптація команди. Введення норм ХААСПу. Контроль корректної роботи кухні
Шеф-Кухар
с 12.2017 по 05.2018
(5 месяцев)
AB Normal, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
. Розробка меню.
Підбір, адаптація та контроль команди.
.Складання тех.карт.
.Организація постачання продуктів у ресторан.
. Складання графіків
. Постійний контроль якості страв які видає кухня
Су-Шеф
с 06.2017 по 01.2018
(7 месяцев)
Бутік-готель «Воздвіженский», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар, консультант
с 05.2017 по 08.2017
(3 месяца)
Городське кафе "Corner 13"., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Набір персоналу. Відпрацювання меню з командою. Постановка процесів приготування та видачі страв. Контроль якості готових страв.
Шеф-кухар
с 09.2016 по 06.2017
(9 месяцев)
Ресторанчік Polichano., Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)
Стартап ресторана...
Обладняння кухні. Набір, навчання та адаптация команди.
Постановка процесів роботи кухні. Организация закупівель та робота з постачальниками.
Відпрацювання меню та складання тех.карт.
Введеннясезонних пропозицій.Постійний контроль якості страв які віддаються з кухні в зал.
Шеф-кухар, консультант
с 05.2016 по 10.2016
(5 месяцев)
“Combo”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар. Старший процесу.
с 03.2015 по 05.2016
(1 год 2 месяца)
Ресторан «Любімий дядя». First Line Group., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф
с 06.2013 по 02.2015
(1 год 8 месяцев)
Стріт-фуд Фургонетта. Вок-стріт., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкривав невелику мережу стріт-фуд точок «furgonetta» і «woc street»
Кухар-Універсал
с 05.2011 по 05.2013
(2 года)
Сімья ресторанів Діми Борісова. Охота на овець., Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 07.2010 по 08.2011
(1 год 1 месяц)
Ресторан «San Tori», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Сушист
с 07.2008 по 06.2010
(1 год 11 месяцев)
Кафе «Заір», Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар-кондитер.
с 06.2006 по 07.2008
(2 года 1 месяц)
Фешн-кафе «Зефір», Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 09.2005 по 05.2006
(8 месяцев)
Ресторан «Тройка», Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Херсонский профессиональный морской лицей.
Повар 5 разряд, Повар-пекарь 4 разряд., Херсон
Среднее специальное, с 2004 по 2006 (1 год 9 месяцев)
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — средний
Похожие кандидаты
Шеф-повар
40000 грн, Киев
Шеф-повар
Киев
Су-шеф
Киев
Шеф-кухар
Киев
Шеф-повар
Киев, Бровары
Су-шеф
40000 грн, Киев, Софиевская Борщаговка