Резюме от 11 декабря 2018

Марчук Виктор Михайлович

Шеф-повар

Полная занятость, неполная занятость.

Возраст:
40 лет
Город:
Хмельницкий
Готов переехать в:
Винница, Ивано-Франковск, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Шеф повар

с 04.2017 по наст. время (1 год 8 месяцев)
Ресторан Тропик, Тернополь (Ресторан Тропик)


Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Шеф-кухар Марчук Віктор Михайлович
Дата народження: 29.12.1977
Адреса проживання: м. Хмельницький
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан: одружений
МЕТА: отримання роботи шеф-кухаря ресторану, готельного комплексу, можливе проведення майстер-класів, навчання персоналу. Повна або часткова зайнятість. Міста: Львів, Київ, Чернівці, Вінниця, Тернопіль.
Досвід роботи:
1) Серпень 2004 - лютий 2017 - шеф-кухар «Арена плюс» м. Хмельницький
Функціональні обов'язки:
- вибір обладнання;
- організація технологічних процесів на кухні;
- пошук постачальників продукції;
- контроль якості продуктів;
- розробка меню;
- планування закупівель, виходячи з плану виробництва і обсягу продажів;
- контроль над процесом калькуляції і списання; проведення інвентаризацій.
2) Листопад 2012 р.- вересень 2013р. «Арена плюс» м.Одеса - рибний ресторан «Осава»
Функціональні обов'язки:
- відкриття ресторану з нуля;
- пошук і навчання персоналу;
- управління персоналом кухні;
- організація технологічних процесів на кухні;
- контроль якості продукції;
- робота з постачальниками продукції;
- ведення звітної документації.
3) Квітня 2001р. - липень 2004р. - кухар, шеф-кухар ТОВ «Браво»
Функціональні обов'язки:
- приготування страв;
- розробка меню;
- координація роботи кухарів;
- управління матеріально
- технічним постачанням.
4) Январь 1999 г. – повар кафе «Лилия»
Освіта :
1995 - 1997 рр. Хмельницький професійний кулінарний технікум.
Спеціальність: повар 4 разряда
Додаткова освіта:
Вересень 2003р. - курс лекцій в кулінарній школі м. Люблін;
Червень 2007 року - Майстер клас Іллі Лазерсона виставковий зал «Форвард» м. Киев,
Курс лекцій Іллі Лазерсона Київський Національний торговельно-економічний університет;
Травень 2006р. - Майстер клас Ерве Бурдона р-н Панорама м. Львів;
Май 2011 року - Майстер клас японської кухні Масайоші Казато «Інтерконтиненталь» м. Київ.
Професійні навички:
Досвід запуску нового ресторану з нуля, підбору і навчання персоналу, знання української, італійської, японської кухонь, основи молекулярної кухні , смакових якостей страв.
Особисті якості:
Лідерство, комунікабельність, порядність, емоційна стійкість, творчий підхід, пунктуальність, акуратність, відповідальність, вміння працювати в команді.


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: