Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 15 декабря 2021 PRO

Наталія

Медична сестра, лаборант

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Медична сестра, лаборант

с 06.2017 по наст. время (6 лет 9 месяцев)
КНП ЦМКЛ ІМР, Івано-Франківськ (...)

проведення ін'єкцій, ведення документації, підготовка лабораторного обладнання до використання, виконання лабораторних аналізів за допомогою спеціальних піпеток на обладнання.

Образование

Івано-Франківський базовий медичний коледж

Акушерська справа, Івано-Франківськ
Среднее специальное, с 2014 по 2017 (2 года 4 месяца)

Знання основних симптомів і причин хвороб людини; основних показань і протипоказань, дозувань і правил прийому лікарських препаратів; основних понять про асептику і антисептику, видів дезінфекції та стерилізації; основних методів диспансерного обслуговування населення; основних методів діагностики, правил виконання простих фізіотерапевтичних процедур та поводження з медичними приладами; основних форм медичної документації та її призначення; правил першої медичної допомоги, Уміння провести підшкірні, внутрішньом'язові та внутрішньовенні ін'єкції; надати першу медичну допомогу: штучне дихання, накласти джгут, ввести зонд, накласти шини, бинти, пов'язки, промити шлунок, ввести катетер чи газовідвідні трубки; виміряти артеріальний тиск, температуру хворого; готувати хворого до наркозу і здійснювати інгаляції; виконувати основні фізіотерапевтичні процедури; вміння контлолювати та здійснювати процес фізіологічних пологів,догляд за породіллями та немовлятами у післяпологовий період.

Дополнительная информация

Відповідальна, дисциплінована, пунктуальна, тактовна, охайна, вмію ефективно та раціонально організувати виробничий процес, стресостійка, вмію спілкуватися, легко знаходжу спільну мову з оточуючими. Чітко дотримуюся норм технологічного процесу

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: