Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 13 октября 2018 PRO

Галина

Руководитель, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
64 года
Город проживания:
Луцк
Готов работать:
Киев, Луцк, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Руководитель

с 03.2000 по наст. время (24 года 1 месяц)
Газета "Відомості.інфо", Луцк (ЗМІ, медіа)

Организация работы, подготовка кадров, тематическая разработка печатного издания и электронного СМИ. Организация удаленной работы сотрудников, а также оптимизация всех издательских процессов редакции.

Образование

Университет им Л. Украинки

Психология, Социальная психология, Луцк
Высшее, с 1994 по 1996 (1 год 8 месяцев)

Университет им. Тараса Шевченко

Журналистика, Киев
Высшее, с 1986 по 1992 (5 лет 9 месяцев)

Знания и навыки

Користувач ПК

Дополнительная информация

Освіта вища. Закінчила Київський держуніверситет ім. Тараса Шевченка, факультет журналістики, та Волинський держуніверситет Лесі Українки, факультет соціальної психології. Пройшла всі сходинки професійного росту – від коректора до головного редактора друкованого видання.
З 2000 - засновник та головний редактор газети «Відомості.інфо» і сайту vidomosti-ua.com.
Професійність: Володію всім технологічним процесом - від організації роботи, підготовки кадрів, тематичної розробки до видавництва друкованих та електронних медіа. Також на базі газети «Відомості» мною було організовано віддалену роботу працівників та оптимізовано всі видавничі процеси редакції, що до цього часу не вдається зробити жодному волинському виданню.
Маю досвід ведення інформаційних кампаній для бізнесу та політичних суб’єктів. Здійснювала інформаційний супровід кандидатів до Верховної ради і органів місцевого самоврядування.
Претендую на посаду керівника або заступника і не лише в медіа. Маю хороший досвід бізнес менеджера та деякий час працювала на керівній посаді в райдержадміністрації. Легко навчаюсь новому.
Риси характеру: енергійна, організована, відповідальна, комунікабельна, ділова, з креативним та аналітичним мисленням. У людях ціную порядність, працелюбність, чесність.
Допоміжна інформація: Досконало володію комп’ютером. Водій з 15 річним стажем.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты