Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 18 ноября 2023 PRO

Юрий

Энергетик, метролог, начальник ОТК

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
54 года
Город проживания:
Николаев
Готов работать:
Николаев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер метролог

с 03.2021 по 12.2021 (9 месяцев)
ТОВ" Метрологічне забезпечення", Николаев (Повірка лічильників води без демонтажу з міста встановленн)

Інженер метролог

с 03.2021 по наст. время (3 года)
ТОВ Метрологічне забезпечення, Миколаїв (Повірка лічильників води без демонтажу з міста встановлення за допомогою спеціального еталонного обладнання.)

Поверка водомеров на специальном эталонном оборудовании, счётчиков воды у населения без демонтажа. Просчёт протоколов, выписка свидетельств о поверке или справки о непригодности средств измерительной техники. Имею право поверки.

Начальник ОТК

с 01.2017 по 07.2020 (3 года 6 месяцев)
ТОВ "Амико Комплект", Николаев (Производство уровнемеров)

Організую проведення робіт по контролю якості продукції, що випускається підприємством, виконання робіт (послуг) відповідно до вимог стандартів і технічних умов, затверджених зразків (еталонами) і технічної документації, умов постачань і договорів, а також по зміцненню виробничої дисципліни, забезпеченню високого технічного рівня і якості продукції.
Беру участь в плануванні підвищення якості продукції (робіт, послуг), що відповідають за своїми техніко-економічними показниками рівню розвитку науки і техніки, потребам економіки, населення країни, експортним вимогам і тому подібне
Забезпечую перевірку матеріальних ресурсів (сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів), що поступають на підприємство, підготовку висновків про відповідність їх якості стандартам і технічним умовам; операційний контроль на всіх стадіях виробничого процесу, контроль якості і комплектності готової продукції, якості виготовлених на підприємстві інструменту і технологічного оснащення, а також правильності зберігання сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів в підрозділах підприємства і на складах, готовій продукції до її відправки споживачам.
Керую розробкою і проведенням заходів по підвищенню якості продукції (робіт, послуг), впровадженням системи управління якістю, стандартів і нормативів, показників, що регламентують якість продукції (робіт, послуг), найбільш досконалих методів контролю, передбачаючу механізацію і автоматизацію контрольних операцій, систем бездефектної здачі продукції, не руйнівного контролю та ін., створенню для цих цілей спеціального засобу.

Главный энергетик

с 10.2013 по 04.2020 (6 лет 6 месяцев)
АТВТ «Фірма «Аура», Николаев (Николаевская обл.) (Легка промисловість)

Инженер метролог 1 категории.

с 05.2002 по 04.2013 (10 лет 11 месяцев)
ДП «Миколаївстандартметрологія», Николаев (Поверка, калибровка средств измерительной техники. Атестация испытательного оборудования)

Повірка засобів вимірювальної техніки, атестація випробувального обладнання. Атестація нестандартних засобів вимірювальної техніки.

Образование

Харьковский Авиационный Институт

Радиотехнические системы летательных аппаратов, Радиоинженер, Харьков
Высшее, с 1989 по 1995 (5 лет 5 месяцев)

Дополнительная информация

2013 – 2017 АТВТ «Фірма «Аура» – головний енергетик.
Обслуговування трансформаторних підстанцій підприємства, організація та контроль роботи електриків, ведення електричного та водного господарства, підготовка щомісячних звітів що до витрати води та електричної енергії.
2002 – 2013 – ДП «Миколаївстандартметрологія» – Інженер метролог першої категорії. Повірка теплотехнічних засобів вимірювальної техніки, атестація випробувального обладнання.
1999 – 2002 – ВАТ «Суднобудівний завод «Океан» – начальник теплотехнічної лабораторії відділу головного метролога.
Забезпечення єдності вимірювань, безперервної роботи кисневої, вуглекислотної, ацетиленової станції, обслуговування вузла обліку газу, обслуговування водо підйому для підприємства, підготовка вимірювальних приладів для котельної. Організація та контроль роботи слюсарів КВП та А.
Досвід роботи з комп'ютерними програмами Microsoft Word, Excel for Windows, ABBYY FineReader. Маю права водія категорії В. Маю діючу V групу допуску з техніки безпеки та електричної безпеки, а також діюче посвідчення з правил безпеки систем газопостачання. Маю право проводити внутрішній аудит за системою якості ДСТУ ISO 9001:2015.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: