Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 12 апреля 2019

Олександр

Інженер-конструктор, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
63 года
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме
Пастухов Олександр Васильович

кв. 7, вул. Мазепи, 32, м. Рівне, 33028

тел. 26-32-39; [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

e-mail [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Пропоную послуги інженера конструктора з розробки всіх видів проектів нестандартного обладнання. Бажано роботу творчу, з можливістю втілення тео-ретичних знань та багаторічного досвіду проведення науково-практичних дослі-джень торфів та їх властивостей.
Освіта вища технічна, кваліфікація гірничий інженер за спеціальністю «Те-хнологія та комплексна механізація розробки торфових родовищ».
З 1992 по2015 роки на кафедрі розробки родовищ та видобування корисних копалин Національного університету водного господарства та природокористу-вання (НУВГП) м. Рівне. З 2012 року навчаюсь в аспірантурі без відриву від ви-робництва при кафедрі розробки родовищ та видобування корисних копалин НУВГП.
З листопада 1983 року по червень 1984 року - інженер Київського філіалу проектного інституту Діпромісцевпром. В зв’язку з реконструкцією переведений до Українського проектного конструкторсько-технологічного інституту місцевої промисловості (УкрПКТІмісцевпром, м. Київ) на посаду інженера-конструктора ІІІ категорії відділу торфу. З липня 1985 року - інженер-конструктор ІІ категорії того ж відділу. З жовтня 1986 року - інженер-конструктор ІІ категорії сектору механізації виробництва з торфу та місцевих видів сировини КТО торфу і мінси-ровини НПО «Промтехкомплекс» у зв’язку з реорганізацією УкрПКТІмісцевп-ром. З листопада 1990 по травень 1992 - інженер-конструктор І категорії КТО №6 ОО «УкрПКТІпромтехкомплекс» (м. Київ).
З липня 2016 по квітень 2017 працював інженером-клсструктором ТОВ «БСТ» м.Острог.
Розробляв конструкторську документацію для лінії підготовки вугілля Зам-глайського ТБЗ, агрегату температурного контролю торфу АТК-1, устаткування попередження зависань торфу в технологічних трактах торфобрикетних заводів (ТБЗ), пресу для кипування морської трави, проекту механізації ручних робіт на Клесівському ТБЗ, установки з нанесення шлікеру на керамічну плитку, техноло-гічне обладнання заводів з виробництва біопалива тощо.
Вільно володію російською, англійською розмовляю, читаю, пишу, перек-ладаю з словником. Пройшов курс навчання «Оператор персонального комп’ютера». Маю навички програмування в Excel. Працюю в Компас 2D.
Про себе: відповідальний, пунктуальний, толерантний, комунікабельний проте принциповий. Можу працювати як у колективі, так і автономно. Спромо-жний до оволодіння новими навичками.
Поділюся всіма набутими знаннями і навичками отриманими в процесі роз-робки конструкторської документації для робочих проектів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: