Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 30 августа 2019

Оксана

Керівник, 9 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Долина

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Асистент комерційного директора

с 12.2011 по 10.2017 (5 лет 10 месяцев)
Копійочка, Долина (Роздрібна торгівля)

. Здійснювала управління діяльністю ввірених магазинів Мережі «Копійочка», спрямованою на забезпечення отримання прибутку та орієнтованою на якісне обслуговування покупців.
Забезпечувала ознайомлення та дотримання працівниками магазинів правил внутрішнього трудового розпорядку, стандартів роботи Мережі та стандартів обслуговування.Забезпечувала магазини персоналом належної кваліфікації, забезпечувала проходження та контролювала результати адаптації новоприйнятих керівників магазинів.
Організовувала та контролювала дотримання працівниками магазинів касової дисципліни, вимог щодо зберігання товарів, обладнання, оргтехніки, первинних документів та стандартів обслуговування, правил та культури торгівлі, порядку розрахунків з покупцями, оформлення цінників на товари з урахуванням реквізитів і т.ін..
Слідкувала за раціональним використанням магазинами торговельних площ та своєчасним забезпеченням їх торговельним і технологічним обладнанням відповідно до рекомендованих норм та вимог щодо охорони праці, захисту навколишнього середовища, протипожежного захисту, санітарних правил.
Проводила моніторинг конкурентів, опитування покупців, інші маркетингові заходи, відповідала за правильне розміщення в магазинах друкованих або інших рекламних носіїв (листівок, радіо-роликів, плакатів, та ін.).
Доводила до відома підлеглих працівників накази, розпорядження, стандарти, інструкції керівництва фірми та керівництва магазинів, що стосуються їх роботи та контролювала їх виконання.

Образование

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

Педагогічний факультет, Долина
Высшее, с 2010 по 2011 (10 месяцев)

Попередньо диплом бакалавра отримала в Коломийському педагогічному коледжі за спеціальністю початкове навчання, виховна робота.

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Adobe Photoshop Internet Explorer Email Outlook Express MS Access Opera Mozilla Firefox Графічні редактори Продаж MS Paint WordPad 1С:Торгівля і склад Express

Знание языков

  • Английский — средний
  • Польский — начинающий

Дополнительная информация

Пройшла тренінги:
"Управління часом. Особиста ефективність", "Підбір персоналу","Техніка продаж"

Комунікабельна, швидко навчаюсь новому, цілеспрямована і наполеглива. Орієнтована на результат.

Похожие кандидаты

Керуючий
Долина, Ивано-Франковск, Калуш

Керівник магазину, заступник керівника
Долина, Калуш , еще 2 города

Керівник підприємства, заступник керівника, економіст
Долина

Інженер-геофізик, керівник
20000 грн, Долина, Ивано-Франковск, Удаленно

Керівник
30000 грн, Долина

Керівник з автотранспорту
Долина

Все похожие кандидаты